Ania :) Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Cherry napisał(a):hej :D śliczna psinka <33. Hej ;) Dziękuje :buzi: Karolina&Lucky napisał(a):Hej :loveu: Co tam u was słychać? Cześć :loveu: U mnie dużo nauki, a u Andusia wszystko w porządku ;)
Ania :) Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 bianka19 napisał(a):Heej Wam :) Po długiejj przerwie. :placz: :buzi: alex_sandereczka napisał(a):Hej :loveu: Śliczny psiak :) Hej :buzi: Dziękuję :loveu: Karolina&Lucky napisał(a):Hej :multi: Jak tam dzionek mija? :cool3: Hej :buzi: A nawet dobrze, w szkole na razie też ok, nie narzekam ;) bianka19 napisał(a):Cześć :hand::loveu::loveu: Hej :loveu: :buzi: W sobote prawdopodobnie jadę do Andusia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Minerva Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ania :) napisał(a): W sobote prawdopodobnie jadę do Andusia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Super :multi: Pzdr.
bianka19 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ania :) napisał(a):Hej :loveu: :buzi: W sobote prawdopodobnie jadę do Andusia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: NARESZCIE.!!! :multi::multi::multi: Porób bardzoooo duuuużo fotek :loveu::loveu:
Ania :) Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Będę musiała mamy fonem robić .. Dzisiaj też popołudniu tam byłam. ;) Kurde nie poznałam głąba :razz: Oczywiście poszłam z psami na spacer to Andy mi uciekł w swoje ścieżki .. Później jak przyszedł to zobaczył kuropatwe czy bażanta nie wiem i pobiegł za tym czymś lecącym i po 10min przyszedł .. ;] Zdjęć niestety nie mam..
bianka19 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Super , że u niego byłaś!! :multi::multi: Pojedź w sobotę i przywieź zdjęcia :loveu::loveu:
bianka19 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Witanko :) Dzisiaj jedziesz do Andusia :multi::multi: Nie zapomnij fotek porobić :razz::razz:
Ania :) Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Postaram się nie zapomnieć. ;) Więc jak jakieś zdjęcia porobię, to będą albo w niedziele wieczorem, albo w poniedziałek. :)
Minerva Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Hej Wam sobotnio :hand: Czekamy na fotki Andusia!
Cavalierkaa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Minerva napisał(a):Hej Wam sobotnio :hand: Czekamy na fotki Andusia! No właśnie :mad:
bianka19 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 I , jak tam po wizycie u Andusia? :cool3: Opowiadaj!:loveu:
Ania :) Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Shel napisał(a):Hej :) :):cool1: Hej. ;) Minerva napisał(a):Hej Wam sobotnio :hand: Czekamy na fotki Andusia! Hej :buzi: .... :oops: CaneSs napisał(a):No właśnie :mad: :oops::oops: bianka19 napisał(a):To super :) Nie zapomnij.! :loveu::razz: ... bianka19 napisał(a):I , jak tam po wizycie u Andusia? :cool3: Opowiadaj!:loveu: Muszę Was zawieźć :oops: Nie mam zdjęć :roll: Jak poszłam na spacer, to zapomniałam telefonu .. a w domu też jakoś mi nie przyszło do głowy :roll: Ale czuje się bardzo dobrze.. ;)
stratoos Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Hej :hand: Wpadamy do Was po długiej przerwie :roll: Super, że u Andusia dobrze :loveu: Następnym razem go wyściskaj ode mnie i zrób fotki ;)
Minerva Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Udusimy za brak fotek :evil_lol: Ale chociaż dobrze, że u Andusia wszystko dobrze :loveu:
Ania :) Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 stratoos napisał(a):Hej :hand: Wpadamy do Was po długiej przerwie :roll: Super, że u Andusia dobrze :loveu: Następnym razem go wyściskaj ode mnie i zrób fotki ;) Hej :) Ok, postaram się zapamiętać ^^ Karolina&Lucky napisał(a):Hej :loveu: Hej :loveu: Minerva napisał(a):Udusimy za brak fotek :evil_lol: Ale chociaż dobrze, że u Andusia wszystko dobrze :loveu: Nie dusić ! :placz: Na szczęście wszystko ok ^^ Trochę nicpoty się zrobił, bo go Kasia rozbestwiła, ale cóż xD
Recommended Posts