Czasowa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 No cóż... ,poczekamy. Ważne że go odwiedziłaś.;)
Ania :) Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Hej :loveu: Wymiziałaś Andusia ode mnie? :mad: Oczywiście, że wymiziałam :loveu: CaneSs napisał(a):Oczywiście, że pamiętamy. A Andusiek rzeczywiście kochany < 3 Wymiziaj go ode mnie :* Pozdrowionka i całuski To jak bd u niego następnym razem :razz: Pestka napisał(a):No wiesz jakbysmy mogli o Was zapomniec ;) Wszystko możliwe :lol: Minerva napisał(a):Super, że Andusia odwiedziłaś :multi:. Brak fotek wybaczamy jednak nadal na nie czekamy :) Pozdrawiamy. Następnym razem postaram się zrobić ;) Czasowa napisał(a):No cóż... ,poczekamy. Ważne że go odwiedziłaś.;) ;)
Linssi Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Heeeeej!!! Wrocilismy!!!! Prosze wycalowac Andusia!! :loveu:
Ania :) Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='bianka19']Heej wam :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] [quote name='Linssi']Heeeeej!!! Wrocilismy!!!! Prosze wycalowac Andusia!! :loveu:[/quote] [quote name='Minerva']Hej Wam :hand:[/quote] Hej Wam kochane :loveu: Dzisiaj mama była u Kasi, ale ja nie mogłam jechać-szkoła .. w pt też jedzie, ale ja też nie jadę .. tak to już bywa ;)
Tequila1017 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Hej :p Szkoda , że nie jedziesz , bo pewnie b. tęsknisz . Jak już u niego bedziesz to porobisz fotki ? :cool3: Ps. wymiziaj go ode mnie jak go zobaczysz ;)
Ania :) Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='Mqrtynq']Hej :p Szkoda , że nie jedziesz , bo pewnie b. tęsknisz . Jak już u niego bedziesz to porobisz fotki ? :cool3: Ps. wymiziaj go ode mnie jak go zobaczysz ;)[/quote] Telefon mam bez aparatu, bo tamten mi się kompletnie zepsuł, więc nie wiem jak zrobię, a aparat też nie wiem gdzie jest po tej przeprowadzcce .. ale może jakoś inaczej pokombinuje ;)
bianka19 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Ode mnie Andusia wycałuj , wyprzytulaj , wymiziaj i wszystko co się da:evil_lol::loveu: I wymyślaj coś na te fotki ;)
Tequila1017 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Ania :)']Telefon mam bez aparatu, bo tamten mi się kompletnie zepsuł, więc nie wiem jak zrobię, a aparat też nie wiem gdzie jest po tej przeprowadzcce .. ale może jakoś inaczej pokombinuje ;)[/QUOTE] To jak bedziesz miałam jaką kolwiek możliwość to pokombinuj :)
Kaya93 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Dzien doberek :loveu: wielkie przytulaski dla Adusia:loveu:
Ania :) Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='bianka19']Ode mnie Andusia wycałuj , wyprzytulaj , wymiziaj i wszystko co się da:evil_lol::loveu: I wymyślaj coś na te fotki ;)[/quote] Ok, jak pojadę na pewno to zrobię. ;) [quote name='Mqrtynq']To jak bedziesz miałam jaką kolwiek możliwość to pokombinuj :)[/quote] Nie ma sprawy :) [quote name='Kaya93']Dzien doberek :loveu: wielkie przytulaski dla Adusia:loveu:[/quote] Hej :buzi: :loveu: [quote name='bianka19']Doberek :loveu::loveu::loveu:[/quote] :loveu::loveu: [quote name='Karolina&Lucky']Hej :loveu: Co tam u was słychać?[/quote] Hej :loveu: U mnie dużo się dzieje.. a Andy jak się wczoraj pytałam co u niego, to mi powiedzieli, że jest bardzo nieusłuchany :angryy: Jak idą na spacer do lasu to on idzie swoimi drogami i do domu wraca sam, z reguły już wcześniej od reszty spacerowiczów. :angryy: W domu nawet stał się nieznośny :roll: Jak mu się karze wyjść z kuchni to spojrzy się głupio i ma wszystko gdzieś. Ostatnio miał za swoje, bo Kasia szykowała psom jedzenie i Andy nie chciał za nic w świecie wyjść z kuchni i podszedł do Kasi jeszcze bliżej (akurat szykowała Morganowi jedzenie) to Morgan go ugryzł w momencie odszedł. Nie wiem co mu się poprzestawiało w tej głupiej łepetynce :roll: Czym starszy tym, głupszy, a dziad 4 października skończy 6 lat ..
Izuuus Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Hej Wam Bolusie :loveu: Może on poprostu źle znosi rozstanie z Tobą?:diabloti:
Ania :) Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Izuuus']Hej Wam Bolusie :loveu: Może on poprostu źle znosi rozstanie z Tobą?:diabloti:[/quote] Hej Lolusie :loveu: Nie wiem, może, ale wątpie :eviltong:
Karolina. Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Też sobie pomyślałam to co Iza :razz: Biedny Anduś, pewnie tęskni za nami :loveu:
Cieplutkaa. Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.dogomania.pl/forum/f38/wybory-miss-mistera-dogomanii-cz-ii-147515/#post13045820[/FONT] Zapraszamy do zabawy ! ;)
Tequila1017 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Pewnie tęskni , albo tak jak mówiłaś z tą główką .. :evil_lol:
Ania :) Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Też sobie pomyślałam to co Iza :razz: Biedny Anduś, pewnie tęskni za nami :loveu: Oj na pewno tęskni za Wami :lol: [quote name='Justy$ka'][FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.dogomania.pl/forum/f38/wybory-miss-mistera-dogomanii-cz-ii-147515/#post13045820[/FONT] Zapraszamy do zabawy ! ;) Dziękujemy za zaproszenie. ;) [quote name='Mqrtynq']Pewnie tęskni , albo tak jak mówiłaś z tą główką .. :evil_lol: Zgłupiał na tej wsi :eviltong:
Czasowa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Kto wie, mój też głupieje jak mnie nie ma. :razz: Szkoda psiaka, sam, bez panci. No cóż, taki los :roll:
Ania :) Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Czasowa']Kto wie, mój też głupieje jak mnie nie ma. :razz: Szkoda psiaka, sam, bez panci. No cóż, taki los :roll:[/quote] Ale u obcych nie jest, bo Kasie zna od szczeniaka tak jak i Morgana. ;) [quote name='bianka19']Witamy się wieczorkiem :loveu::buzi:[/quote] Hej :buzi:
bianka19 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Witanko :iloveyou: kiedy do Andusia jedziesz? :-(
Ania :) Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='bianka19']Witanko :iloveyou: kiedy do Andusia jedziesz? :-([/quote] Hej :buzi: :buzi: Mama teraz na tydzien tam jedzie..a ja nie, bo szkoła .. Nie wiem, w któryś weekend tam się zjawię podejrzewam ;)
Recommended Posts