bianka19 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Kiedy to się do Andusia wybierasz? :cool3:
Ania :) Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 bianka19 napisał(a):Kiedy to się do Andusia wybierasz? :cool3: Nie mam pojęcia :roll:
Shetanka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 A czemu Andy nie z Tobą? wybacz, nie chce mi się przeglądac stron wstecz :shake:
Ania :) Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Shetanka napisał(a):A czemu Andy nie z Tobą? wybacz, nie chce mi się przeglądac stron wstecz :shake: Ogólnie wyprowadziliśmy się na wieś, tyle, że tam jeszcze z tydzień lub dwa jest jeszcze pracy. Ja i mama mieszkamy u babci, a reszta u Kasi w tym Andy, bo babcia nie bardzo by zniosła psa w domu choć ogólnie lubi psy (ale jego sierść itp.). No i ja zostane już u babci bo tu mam szkołę a tamci pójdą tam na wieś ;)
Czasowa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Kiedy do Andiego? :roll: Andigarta wygłaszcz przy najbliższej okazji :evil_lol:
bianka19 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Jedź w końcu do Andusia , bo napewno się za Tobą bardzo stęsknił :placz:
Ania :) Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Możliwe, że jutro pojadę, ale to nie jest pewne.
Cavalierkaa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ania :) napisał(a):Możliwe, że jutro pojadę, ale to nie jest pewne. A to czemu? :p
Ania :) Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 CaneSs napisał(a):A to czemu? :p Czemu nie jest pewne ? Bo nie wiem, czy mama będzie jechać;)
bianka19 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Shetanka napisał(a):Biednaś :-( Ja bym nie wyrobiła :-( Ja też , zapłakałabym się na śmierć :placz::-(
Minerva Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Hej Wam :hand: To jak z tymi odwiedzinami u Andusia? Kiedy u niego będziesz?
Ania :) Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Ciesze się, że jeszcze co niektóre osoby o Nas pamiętają :loveu: U Andusia byłam wczoraj :loveu::loveu::loveu: Tak się cieszył, że calutki czas za mną chodził, kochany. :loveu::loveu: Zdjęc niestety nie mam żadnych, bo przez całą tą sytuację (sąsiadka Kasi jest w szpitalu w baardzo ciężkim stanie i już niestety chyba umrze:-() zapomniałam zrobić. Coś jeszcze miałam napisać i zapomniałam :angryy: Ale ok .. Do następnego :buzi:
bianka19 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Heej wam!:loveu: Nareszcie Andulka odwiedziłaś . Tylko szkoda , że zdjęć nie porobiłaś:shake: Ale chociaż dobrze , że go odwiedziłaś;)
Ania :) Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 bianka19 napisał(a):Heej wam!:loveu: Nareszcie Andulka odwiedziłaś . Tylko szkoda , że zdjęć nie porobiłaś:shake: Ale chociaż dobrze , że go odwiedziłaś;) ;) Shel napisał(a):Witamy się po raz pierwszy ;) Cześć Wam ;);)
Karolina. Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Hej :loveu: Wymiziałaś Andusia ode mnie? :mad:
Cavalierkaa Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Ania :) napisał(a):Ciesze się, że jeszcze co niektóre osoby o Nas pamiętają :loveu: U Andusia byłam wczoraj :loveu::loveu::loveu: Tak się cieszył, że calutki czas za mną chodził, kochany. :loveu::loveu: Zdjęc niestety nie mam żadnych, bo przez całą tą sytuację (sąsiadka Kasi jest w szpitalu w baardzo ciężkim stanie i już niestety chyba umrze:-() zapomniałam zrobić. Coś jeszcze miałam napisać i zapomniałam :angryy: Ale ok .. Do następnego :buzi: Oczywiście, że pamiętamy. A Andusiek rzeczywiście kochany < 3 Wymiziaj go ode mnie :* Pozdrowionka i całuski
Pestka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 No wiesz jakbysmy mogli o Was zapomniec ;)
Minerva Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Super, że Andusia odwiedziłaś :multi:. Brak fotek wybaczamy jednak nadal na nie czekamy :) Pozdrawiamy.
Recommended Posts