Martunia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 O Was się nie da zapomnieć :loveu: Dobrze, że możesz się spotykać z Andym od czasu do czasu, chociaż to :)
Karolina. Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No coś ty! Ja o tobie nie zapomnę :mad: Hej :loveu:
bianka19 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ja też nie zapomnę , zawsze tutaj będziemy! :loveu:
Cavalierkaa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 O was zapomnieć? żartujesz!? Nigdy! Never! :p Bye :eviltong:
stratoos Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Hej :hand: I co słychać?? Ja oczywiście też nie zapomnę, tylko ostatnio czasu brak na odwiedzanie galerii :roll:
bianka19 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Właśnie ja też z deka brak czasu mam na odwiedzanie galerii , ale jakoś muszę się uporać :shake: Lovv was :loveu:
Ania :) Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Martunia napisał(a):O Was się nie da zapomnieć :loveu: Dobrze, że możesz się spotykać z Andym od czasu do czasu, chociaż to :) Karolina&Lucky napisał(a):No coś ty! Ja o tobie nie zapomnę :mad: Hej :loveu: bianka19 napisał(a):Ja też nie zapomnę , zawsze tutaj będziemy! :loveu: CaneSs napisał(a):O was zapomnieć? żartujesz!? Nigdy! Never! :p Bye :eviltong: stratoos napisał(a):Hej :hand: I co słychać?? Ja oczywiście też nie zapomnę, tylko ostatnio czasu brak na odwiedzanie galerii :roll: bianka19 napisał(a):Właśnie ja też z deka brak czasu mam na odwiedzanie galerii , ale jakoś muszę się uporać :shake: Lovv was :loveu: Czasowa napisał(a):O Was zapomniec- w zyciu :crazyeye: Weszłam na moment. Kochani jesteście :loveu: Poodwiedzałabym Was, ale nie mam czasu :-( Buziaki :buzi::buzi::buzi::buzi:
Cavalierkaa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Buziaczki kochana :* Wróć do nas potem < 333
Sweet Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Hej;* to odzywaj się chociaż jak będziesz mieć trochę wolnego:)
Ania :) Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 CaneSs napisał(a):Buziaczki kochana :* Wróć do nas potem < 333 Sweet napisał(a):Hej;* to odzywaj się chociaż jak będziesz mieć trochę wolnego:) Dzisiaj mam czas to wpadłam i Was trochę poodwiedzałam, choć mam trochę lenia i nie chce mi się biegać po wszystkich :lol:
Minerva Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Hej Wam :hand: Nie odwiedzałyśmy Was, bo szkoła nas ogranicza 'trochę' :placz:. Wiesz może kiedy się spotkasz z Andym?
Ania :) Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Agata_Roki napisał(a):To czekamy z powrotem na Andusia :loveu:;) Minerva napisał(a):Hej Wam :hand: Nie odwiedzałyśmy Was, bo szkoła nas ogranicza 'trochę' :placz:. Wiesz może kiedy się spotkasz z Andym? Hej Wam :calus: Właśnie nie wiem kiedy się z nim zobaczę :-( Ale pewnie nieprędko ...
Shaunell Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Hejka :* Znów dawno nie zaglądałam :angryy:
Ania :) Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 border_collie&westie napisał(a):Hejka :* Znów dawno nie zaglądałam :angryy: zdarza się. bianka19 napisał(a):Cześć wam :buzi::buzi::buzi: Hej Cezusie :loveu:
Karolina. Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Hej wam :loveu: Co tam u was słychać? Jak się Anduś miewa? :loveu:
Ania :) Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 bianka19 napisał(a):Kiedy jedziesz do Andusia ?? :razz: Karolina&Lucky napisał(a):Hej wam :loveu: Co tam u was słychać? Jak się Anduś miewa? :loveu: Hej ;) Nie wiem jak Anduś teraz i nie wiem kiedy do niego pojadę, ale nieprędko .. Pare dni temu to wiem, że Kasi uciekł w lesie na spacerze no i sam po 10min przyszedł do domu. (dobrze, że las jest zaraz za domem) no i że Morgan mu zjadł posłanie :evil_lol::evil_lol:
Tequila1017 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Hej :hand: To Ciebie nie ma w domu czy Andusia nie ma ? :lol: Bo ja nie w temacie :roll: Nie było mnie tu dość dłuuuugo. :oops:
Ania :) Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Mqrtynq napisał(a):Hej :hand: To Ciebie nie ma w domu czy Andusia nie ma ? :lol: Bo ja nie w temacie :roll: Nie było mnie tu dość dłuuuugo. :oops: Hej. ;) Tak w skrócie to przeprowadziłam się do babci, Andy jest u Kasi. Jeśli chcesz wiedzieć dokładnie o co chodzi cofnij się kilka stron wstecz ;) stratoos napisał(a):Hej Andusie :loveu: Hej :buzi: I znowu mnie nie bd ...
bianka19 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 To mam nadzieję , że niedługo pojedziesz do Andusia :diabloti: Ach ten Morgan :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Minerva Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ania :) napisał(a):Hej ;) Nie wiem jak Anduś teraz i nie wiem kiedy do niego pojadę, ale nieprędko .. Pare dni temu to wiem, że Kasi uciekł w lesie na spacerze no i sam po 10min przyszedł do domu. (dobrze, że las jest zaraz za domem) no i że Morgan mu zjadł posłanie :evil_lol::evil_lol: Morgan się postarał :diabloti:. Pozdrawiamy.
Recommended Posts