Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czasowa napisał(a):
to jak się z Nim spotkasz, wymeglaj go ode mnie porządnie :loveu::loveu::loveu:

Dobrze ;)
Minerva napisał(a):
:mad: Ma być dużo fotek :mad:

:shake: zamęczycie mnie :shake:
Karolina&Lucky napisał(a):
Iza dobrze gada, skoro raz na miesiąc, to musi być co najmniej 50 zdjęć żebyśmy mieli co oglądać :diabloti:

Bry wieczór :loveu:

Nie przesadzajmy jakie 50 :roll: Na pewno tyle nie będzie :eviltong:
Dobry :loveu:

Posted

Ania :) napisał(a):

:shake: zamęczycie mnie :shake:

Wiemy, ale może jak Cie tak będziemy męczyć to dasz dużo fotek :razz:
Pozdrawiamy i przyrzekamy już tak nie zamęczać :roll:.

Posted

Minerva napisał(a):
Wiemy, ale może jak Cie tak będziemy męczyć to dasz dużo fotek :razz:
Pozdrawiamy i przyrzekamy już tak nie zamęczać :roll:.

Jasne.. :eviltong:
I tak jak się szkoła zacznie to nie bd miała dostępu do neta :angryy: Bo moja kochana mamusia stwierdziła, że za dużo czasu przed nim spędzam i mi zabierze laptopa :shake::angryy:

Posted

I tak jak się szkoła zacznie to nie bd miała dostępu do neta :angryy: Bo moja kochana mamusia stwierdziła, że za dużo czasu przed nim spędzam i mi zabierze laptopa :shake::angryy:

Moja mama też tak swierdziła , że za dużo siedzę przy necie , ale co zrobić , jak człowiekowi się nudzi ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hahaha :diabloti: Jakbym moją slyszała. Moja kochana mamusia stwierdziła iż za duzo siedze przy komputerze i w roku szkolnym bede miała komputer owszem czemu nie, ale modem mi zabierze :angryy: A po co mi komputer bez neta? I dostanę na weekend - piątek, sobota, niedziela... No, ale cóż ja sama chyba bym nie wchodziła w tygodniu, bo czasu mało..

Posted

Minerva napisał(a):
Witamy się porannie :hand:
Z tym zabraniem laptopa to naprawdę bieda :sad:

Witamy ;)
straaszna.
Czasowa napisał(a):
No, akurat u Nas tyle nauki zawsze, że czas mam tylko w Soboty :placz:

No tak juz jest ...
bianka19 napisał(a):
Witamy z ranka :loveu:
:buzi::buzi:

Hej :buzi::buzi:
bianka19 napisał(a):
Moja mama też tak swierdziła , że za dużo siedzę przy necie , ale co zrobić , jak człowiekowi się nudzi ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

W wakacje tak .. a wiadomo, ze w roku szkolnym nauka jest na pierwszym miejscu :roll:
Pestka napisał(a):
Hahaha :diabloti: Jakbym moją slyszała. Moja kochana mamusia stwierdziła iż za duzo siedze przy komputerze i w roku szkolnym bede miała komputer owszem czemu nie, ale modem mi zabierze :angryy: A po co mi komputer bez neta? I dostanę na weekend - piątek, sobota, niedziela... No, ale cóż ja sama chyba bym nie wchodziła w tygodniu, bo czasu mało..

Ja tak tlumaczylam mamie, ze i tak nie bd miala czasu w tygodniu ... ale nie i koniec kropka.:shake:

Posted

stratoos napisał(a):
Witamy się w deszczową sobotę :hand:

Hej :loveu:
U nas troszke pokropilo w poludnie, a teraz swieci sloneczko :loveu:

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
Ja też się przyszłam przywitać pochmurnie, deszczowo i końcowo wakacyjnie :placz:

Witam :buzi:
Najbardziej dobijające jest to, że kończą się wakacje ... :shake:
jeszcze z miesiąc by się przydał :evil_lol:

Posted

Hej Wam :hand:

U nas troszke pokropilo w poludnie, a teraz swieci sloneczko :loveu:

U nas łało, popołudniu przestało i teraz znowu kropi:shake:-pozazdrościć Wam pogody

Najbardziej dobijające jest to, że kończą się wakacje ... :shake:
jeszcze z miesiąc by się przydał :evil_lol:

Oj przydałby się...

Posted

Minerva napisał(a):
Hej Wam :hand:

U nas łało, popołudniu przestało i teraz znowu kropi:shake:-pozazdrościć Wam pogody

Oj przydałby się...

Hej :loveu:

To Wam współczuje :shake:

Przynajmniej sie jutro wyspisz, a ja musze wstac o 4:30 :angryy:

Posted

bianka19 napisał(a):
No wiadomo że w roku szkolnym nauka jest na pierwszym miejscu , ale nie zawsze do tej nauki się ma chęci:evil_lol:

No racja :eviltong:
Pestka napisał(a):
Ale w weekendy miec będziesz?

Raczej nie, ale jak coś to do Igora bd wchodzić na kompa, chyba, że mama założy mi neta na laptopie tutaj xd Bo tam w domu ściągałam z nie wiadomo skąd :razz: to miałam za darmo :diabloti:

Posted

[quote name='bianka19']Gdzie się podziewacie ? :-(
Anduś u Kasi, a ja tu o widzisz ?! :lol:
Nie będe teraz często zaglądać...
Andy ma się bardzo dobrze .. przytył :angryy: Tak to jest jak Kasia miesza psom karme z różnymi przysmakami i pomiędzy jeszcze dokarmia :shake:
Kiedyś jakieś fotki wstawię, ale nie upominajcie się, bo to może troche potrwać (przez ten czas pewnie już o nas zapomnicie :-( )

Pa Pa :buzi::buzi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...