Izuuus Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ania :) napisał(a):Raz na miesiąc na pewno jakieś fotki będą :loveu: Skoro raz na miesiąc to pewnie sporo :diabloti:
Ania :) Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Izuuus napisał(a):Skoro raz na miesiąc to pewnie sporo :diabloti: Tego to już nie wiem :eviltong:
Czasowa Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 to jak się z Nim spotkasz, wymeglaj go ode mnie porządnie :loveu::loveu::loveu:
Minerva Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ania :) napisał(a):Tego to już nie wiem :eviltong: :mad: Ma być dużo fotek :mad:
Karolina. Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Iza dobrze gada, skoro raz na miesiąc, to musi być co najmniej 50 zdjęć żebyśmy mieli co oglądać :diabloti: Bry wieczór :loveu:
Ania :) Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Czasowa napisał(a):to jak się z Nim spotkasz, wymeglaj go ode mnie porządnie :loveu::loveu::loveu: Dobrze ;) Minerva napisał(a)::mad: Ma być dużo fotek :mad: :shake: zamęczycie mnie :shake: Karolina&Lucky napisał(a):Iza dobrze gada, skoro raz na miesiąc, to musi być co najmniej 50 zdjęć żebyśmy mieli co oglądać :diabloti: Bry wieczór :loveu: Nie przesadzajmy jakie 50 :roll: Na pewno tyle nie będzie :eviltong: Dobry :loveu:
Minerva Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ania :) napisał(a): :shake: zamęczycie mnie :shake: Wiemy, ale może jak Cie tak będziemy męczyć to dasz dużo fotek :razz: Pozdrawiamy i przyrzekamy już tak nie zamęczać :roll:.
Ania :) Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Minerva napisał(a):Wiemy, ale może jak Cie tak będziemy męczyć to dasz dużo fotek :razz: Pozdrawiamy i przyrzekamy już tak nie zamęczać :roll:. Jasne.. :eviltong: I tak jak się szkoła zacznie to nie bd miała dostępu do neta :angryy: Bo moja kochana mamusia stwierdziła, że za dużo czasu przed nim spędzam i mi zabierze laptopa :shake::angryy:
Minerva Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Witamy się porannie :hand: Z tym zabraniem laptopa to naprawdę bieda :sad:
Czasowa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 No, akurat u Nas tyle nauki zawsze, że czas mam tylko w Soboty :placz:
bianka19 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ania :) napisał(a):Jasne.. :eviltong: I tak jak się szkoła zacznie to nie bd miała dostępu do neta :angryy: Bo moja kochana mamusia stwierdziła, że za dużo czasu przed nim spędzam i mi zabierze laptopa :shake::angryy: Moja mama też tak swierdziła , że za dużo siedzę przy necie , ale co zrobić , jak człowiekowi się nudzi ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pestka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ania :) napisał(a):Jasne.. :eviltong: I tak jak się szkoła zacznie to nie bd miała dostępu do neta :angryy: Bo moja kochana mamusia stwierdziła, że za dużo czasu przed nim spędzam i mi zabierze laptopa :shake::angryy: Hahaha :diabloti: Jakbym moją slyszała. Moja kochana mamusia stwierdziła iż za duzo siedze przy komputerze i w roku szkolnym bede miała komputer owszem czemu nie, ale modem mi zabierze :angryy: A po co mi komputer bez neta? I dostanę na weekend - piątek, sobota, niedziela... No, ale cóż ja sama chyba bym nie wchodziła w tygodniu, bo czasu mało..
Ania :) Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Minerva napisał(a):Witamy się porannie :hand: Z tym zabraniem laptopa to naprawdę bieda :sad: Witamy ;) straaszna. Czasowa napisał(a):No, akurat u Nas tyle nauki zawsze, że czas mam tylko w Soboty :placz: No tak juz jest ... bianka19 napisał(a):Witamy z ranka :loveu: :buzi::buzi: Hej :buzi::buzi: bianka19 napisał(a):Moja mama też tak swierdziła , że za dużo siedzę przy necie , ale co zrobić , jak człowiekowi się nudzi ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W wakacje tak .. a wiadomo, ze w roku szkolnym nauka jest na pierwszym miejscu :roll: Pestka napisał(a):Hahaha :diabloti: Jakbym moją slyszała. Moja kochana mamusia stwierdziła iż za duzo siedze przy komputerze i w roku szkolnym bede miała komputer owszem czemu nie, ale modem mi zabierze :angryy: A po co mi komputer bez neta? I dostanę na weekend - piątek, sobota, niedziela... No, ale cóż ja sama chyba bym nie wchodziła w tygodniu, bo czasu mało.. Ja tak tlumaczylam mamie, ze i tak nie bd miala czasu w tygodniu ... ale nie i koniec kropka.:shake:
Ania :) Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 stratoos napisał(a):Witamy się w deszczową sobotę :hand: Hej :loveu: U nas troszke pokropilo w poludnie, a teraz swieci sloneczko :loveu:
Karolina. Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ja też się przyszłam przywitać pochmurnie, deszczowo i końcowo wakacyjnie :placz:
Ania :) Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Ja też się przyszłam przywitać pochmurnie, deszczowo i końcowo wakacyjnie :placz: Witam :buzi: Najbardziej dobijające jest to, że kończą się wakacje ... :shake: jeszcze z miesiąc by się przydał :evil_lol:
Minerva Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Hej Wam :hand: Ania :) napisał(a): U nas troszke pokropilo w poludnie, a teraz swieci sloneczko :loveu: U nas łało, popołudniu przestało i teraz znowu kropi:shake:-pozazdrościć Wam pogody Ania :) napisał(a): Najbardziej dobijające jest to, że kończą się wakacje ... :shake: jeszcze z miesiąc by się przydał :evil_lol: Oj przydałby się...
Ania :) Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Minerva napisał(a):Hej Wam :hand: U nas łało, popołudniu przestało i teraz znowu kropi:shake:-pozazdrościć Wam pogody Oj przydałby się... Hej :loveu: To Wam współczuje :shake: Przynajmniej sie jutro wyspisz, a ja musze wstac o 4:30 :angryy:
bianka19 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 No wiadomo że w roku szkolnym nauka jest na pierwszym miejscu , ale nie zawsze do tej nauki się ma chęci:evil_lol:
Pestka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ja tak tlumaczylam mamie, ze i tak nie bd miala czasu w tygodniu ... ale nie i koniec kropka.:shake: Ale w weekendy miec będziesz?
Ania :) Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 bianka19 napisał(a):No wiadomo że w roku szkolnym nauka jest na pierwszym miejscu , ale nie zawsze do tej nauki się ma chęci:evil_lol: No racja :eviltong: Pestka napisał(a):Ale w weekendy miec będziesz? Raczej nie, ale jak coś to do Igora bd wchodzić na kompa, chyba, że mama założy mi neta na laptopie tutaj xd Bo tam w domu ściągałam z nie wiadomo skąd :razz: to miałam za darmo :diabloti:
Ania :) Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='bianka19']Gdzie się podziewacie ? :-( Anduś u Kasi, a ja tu o widzisz ?! :lol: Nie będe teraz często zaglądać... Andy ma się bardzo dobrze .. przytył :angryy: Tak to jest jak Kasia miesza psom karme z różnymi przysmakami i pomiędzy jeszcze dokarmia :shake: Kiedyś jakieś fotki wstawię, ale nie upominajcie się, bo to może troche potrwać (przez ten czas pewnie już o nas zapomnicie :-( ) Pa Pa :buzi::buzi:
Recommended Posts