Ania :) Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 bianka19 napisał(a):Więc czekam na fotki Andusie :loveu: ok :eviltong: Minerva napisał(a):Witamy się;)! Piękny czarniuch :loveu: Będziemy wpadały częściej. Pozdrawiamy, buziak dla labka! Witamy ;) bianka19 napisał(a):Miłego popołudnia ;) Wycałuj Andusia :loveu: Popołudnie spędziłam na małych zakupach :p wycałowany :loveu:
bianka19 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Dobra wieczora :evil_lol: Fotki :placz::placz:
Ania :) Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 bianka19 napisał(a):Dobra wieczora :evil_lol: Fotki :placz::placz: Nie mam czym zrobić :eviltong:
Izuuus Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ania :) napisał(a):No właśnie jakoś dawno ze sobą nie gadałyśmy :roll: Bo jak jestem to albo nie moge napisać, albo Cię nie ma. Z resztą ostatnio pisałam i ero odzewu! :mad:
Ania :) Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Izuuus napisał(a):Bo jak jestem to albo nie moge napisać, albo Cię nie ma. Z resztą ostatnio pisałam i ero odzewu! :mad: Wiem, że pisałaś, ale akurat wtedy mi się gg zepsuło -.-' tzn miałam słabiutki zasięg z netem i nie działało :angryy: W środe Andy już jedzie do Kasi :-(
bianka19 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Zrób zdjęcia jeszcze przed wyjazdem Andusia :cool3: Proszę :placz:
Ania :) Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 bianka19 napisał(a):Zrób zdjęcia jeszcze przed wyjazdem Andusia :cool3: Proszę :placz: Jutro do południa postaram się coś dać, ale nie obiecuje ;)
bianka19 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ania :) napisał(a):Jutro do południa postaram się coś dać, ale nie obiecuje ;) To się chociaż postaraj , bo jak nie dasz zdjęć Andusia to się popłacze , a zresztą już płacze :placz::placz::placz:
Izuuus Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ania :) napisał(a):Wiem, że pisałaś, ale akurat wtedy mi się gg zepsuło -.-' tzn miałam słabiutki zasięg z netem i nie działało :angryy: Aaa, a ja se czekałam aż mi odpiszesz.:diabloti: Wybaczam.
Ania :) Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 bianka19 napisał(a):To się chociaż postaraj , bo jak nie dasz zdjęć Andusia to się popłacze , a zresztą już płacze :placz::placz::placz: No już nie przesadzaj :eviltong: Izuuus napisał(a):Aaa, a ja se czekałam aż mi odpiszesz.:diabloti: Wybaczam. Ciesze się, że wybaczyłaś :loveu:
bianka19 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ania :) napisał(a):No już nie przesadzaj :eviltong: Nie przesadzam tylko się tak czuję , jakby Anduś był moim psem i mam słabość do niego :oops:
Ania :) Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 bianka19 napisał(a):Nie przesadzam tylko się tak czuję , jakby Anduś był moim psem i mam słabość do niego :oops: Ahaa heeh :lol: No jutro już jedzie do Kasi.. ale tam przynajmniej będzie miał codzienne spacery po lesie w towarzystwie Morgana :D
madziulik_13 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Witamy się :loveu: Dawno nas tu nie było:oops: Zdjęcia były świetne ale prosimy o następne :evil_lol:
Ania :) Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 madziulik_13 napisał(a):Witamy się :loveu: Dawno nas tu nie było:oops: Zdjęcia były świetne ale prosimy o następne :evil_lol: Hej :loveu: Niestety nie będzie następnych zdjęc..
Czasowa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ania :) napisał(a):Hej :loveu: Niestety nie będzie następnych zdjęc.. Czyśty zwariowała... Nam się foty przed wyjazdem należą. A w ogóle to On sam jedzie, bez Ciebie? A to czemu?
Ania :) Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Czasowa napisał(a):Czyśty zwariowała... Nam się foty przed wyjazdem należą. A w ogóle to On sam jedzie, bez Ciebie? A to czemu? Nie mam czym fotek zrobić ... Sam, beze mnie. Ogólnie to wyprowadzamy się na wieś, tyle że dopiero za jakieś 2 tygodnie, ale "musimy" wyprowadzić się z mieszkania. Przez te 2 tygodnie będziemy mieszkać u babci,a Andy u Kasi, bo babcia w domu nie zniesie sierści Andego, więc jedzie na ten czas do Kasi. Ja i tak się nie wyprowadzam tam na wieś, bo szkołe mam w Kaliszu, a nie będę dojeżdżać 40km codziennie w jedną stronę. To tak w skrócie ;)
bianka19 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 PŁACZE :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
Ania :) Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 bianka19 napisał(a):PŁACZE :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :calus::calus:
Czasowa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Płacze i ja, i Fudzi :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
bianka19 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ania :) napisał(a)::calus::calus: Poprosimy fotki , chociaż by fonem :-(
Ania :) Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='Czasowa']Płacze i ja, i Fudzi :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :calus::calus: [quote name='bianka19']Poprosimy fotki , chociaż by fonem :-( Znalazłam kilka starszych fotek, których tu nie było. proszę ;)
Karolina. Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 http://i30.tinypic.com/2lufnkg.jpg Albo mi się zdaje, albo te było :eviltong: To przy łóżku też już chyba gdzieś widziałam :hmmmm: No nic. Ale i tak piękne :loveu: Hej :loveu:
Ania :) Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']http://i30.tinypic.com/2lufnkg.jpg Albo mi się zdaje, albo te było :eviltong: To przy łóżku też już chyba gdzieś widziałam :hmmmm: No nic. Ale i tak piękne :loveu: Hej :loveu: Wydawało mi się, że ich nie wstawiałam, bo były nieprzerobione :eviltong: Hej :razz:
Martunia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 http://i30.tinypic.com/2lufnkg.jpg jak zawsze śliczny Andy :cool3: :loveu:
Recommended Posts