Tequila1017 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Hej :hand: Czekamy na zdjęcia, czekamy :razz:
vege* Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Dawaj fotki jak najszybciej :mad: Pewnie specjalnie kom popsułaś, żeby fotek nam nie pokazywać :diabloti: osz ty wredna:evil_lol:
Ania :) Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Czasowa napisał(a):Moze nie uwierzysz, ale tęskniliśmy Czemuś ty Nam to zrobiła :placz::placz::placz: Musiałam :evil_lol: Linssi napisał(a):Hej! Hej! Czekamy na zdjecia!!!:loveu: Mqrtynq napisał(a):Hej :hand: Czekamy na zdjęcia, czekamy :razz: Karolina&Lucky napisał(a):Hejo :loveu: Prosimy o foteczki :multi: vege* napisał(a):Dawaj fotki jak najszybciej :mad: Pewnie specjalnie kom popsułaś, żeby fotek nam nie pokazywać :diabloti: osz ty wredna:evil_lol: Kochane właśnie próbowałam włączyć kom i du*a ... nie chce się włączyć :mad: Dobrze, że mi Michał pożyczył to mam tel .. ale na tamtym mam fotki :placz: border_collie&westie napisał(a):Dawno nie zaglądałam :oops: Zdarza się. karolina1 napisał(a):Witamy się!! :multi: Czasowa napisał(a):Witanko śniadanko :evil_lol: Hej Wam :loveu::loveu:
Czasowa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Ania :) napisał(a):Musiałam :evil_lol: Zabiję tego kto Cię do Tego zmusił. :angryy: Paplaj, to zabiję. :mad: Kto to :diabloti:
Ania :) Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Czasowa napisał(a):Zabiję tego kto Cię do Tego zmusił. :angryy: Paplaj, to zabiję. :mad: Kto to :diabloti: Moja mama :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Czasowa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Ania :) napisał(a):Moja mama :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zabić :eviltong:
Ania :) Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Czasowa napisał(a):Zabić :eviltong: Bez przesady :evil_lol: wystarczą lekkie tortury :diabloti:
Czasowa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Ania :) napisał(a):Bez przesady :evil_lol: wystarczą lekkie tortury :diabloti: Ok :shake: Możesz to zrobić za mnie :eviltong:
Ania :) Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Czasowa napisał(a):Ok :shake: Możesz to zrobić za mnie :eviltong: Nie ma sprawy :diabloti:
Karolina. Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Hej :calus: To ja sobie tu u ciebie w galerii usiądę w kąciku i poczekam na zdjęcia :loveu:
Ania :) Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Hej :calus: To ja sobie tu u ciebie w galerii usiądę w kąciku i poczekam na zdjęcia :loveu: Mam nadzieję, że w niedziele będą ;) [quote name='Izuuus']Jesteeście :bigcool: Jesteśmy, ale jade dzisiaj do kuzynki i wracam w niedziele :evil_lol: [quote name='madziulik_13']Witamy :loveu: Heej :loveu: O już mamy 100 strone :cool3:
Karolina. Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 :drinking:[SIZE=5]Gratulacje 100 strony!!! :drinking: :cunao:
Kaya93 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Łiiii wróciłaś :loveu::multi: i już 1oo stron :loveu: Tak teraz dla uczczenia pasowało by wkleić pare zdjęć Andusiowatych :siara:
Cieplutkaa. Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 No no no... Wy sobie pijcie, a ja na zdjecia grzecznie poczekam :angel::diabloti:
Recommended Posts