Ania :) Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Izuuus napisał(a):I co mi machasz tą pałą przed oczami? :crazyeye: Nie dam bo zaraz wybywam :eviltong: samo się macha :loveu: To jak wrócisz to daj jakieś :eviltong:
Izuuus Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Ania :) napisał(a):samo się macha :loveu: To jak wrócisz to daj jakieś :eviltong: Jak nie zapomne. Za 9 min powinnam wyjść z domu :siara:
Ania :) Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Izuuus napisał(a):Jak nie zapomne. Za 9 min powinnam wyjść z domu :siara: A no jak zwykle xD a Iza pewnie nawet nie umalowana jest :diabloti: Ja zaraz do Michała jadę. bd wieczorem :p
Linssi Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 ze niby te kilka zdjec ma starczyc na tydzien??? toz to kpina z powaznych ludzie jest :eviltong: miziance na dobranoc dla czarnego :loveu:
Ania :) Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Linssi napisał(a):ze niby te kilka zdjec ma starczyc na tydzien??? toz to kpina z powaznych ludzie jest :eviltong: miziance na dobranoc dla czarnego :loveu: ojj tam, to za pare dni coś dam :eviltong: albo i nie .. bo na początku tygodnia mama jedzie do Kasi (na wieś) i Andy jedzie z nią (tzn ja też bd kilka dni) i może tam cos cykne.a jak nie to lipa :diabloti: :loveu:
Izuuus Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Ania :) napisał(a):A no jak zwykle xD a Iza pewnie nawet nie umalowana jest :diabloti: Ja zaraz do Michała jadę. bd wieczorem :p Byłam już ubrana, pomalowana i tylko musiałam włosy prostować troszkę:eviltong: I jak było u Majkela? :razz:
Ania :) Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Izuuus napisał(a):Byłam już ubrana, pomalowana i tylko musiałam włosy prostować troszkę:eviltong: I jak było u Majkela? :razz: No, ale jak zwykle Iza się spóźniła :lol: A fajnie było :razz: Pobawiłam się z Nero :loveu: i miałam całe ręce podrapane :evil_lol: Agata_Roki napisał(a):Bry :hand: Hej :loveu:
Ania :) Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Linssi napisał(a):hej! hej! :hand: Cześć ! :Rose:
madziulik_13 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Witamy ! Masz prześlicznego psa :loveu: Będziemy często wpadać tutaj:cool3:
Ania :) Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 stratoos napisał(a):Heeej Wam :) :hand: akira napisał(a):Elo ;] ;] ;] Hej :hand::hand: madziulik_13 napisał(a):Witamy ! Masz prześlicznego psa :loveu: Będziemy często wpadać tutaj:cool3: Cześć ! :hand: Dziękuje :loveu: Ja już lece do Was :razz:
Ania :) Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Izuuus napisał(a):Heej! :bigcool: Co tam słychować? :Cool!: :loveu: Heej :loveu: godzine temu wstałam i właśnie skończyłam jeść śniadanie :eviltong: a dzisiaj idę na 8nastke kumpla :roll: A Ty zakochana, że taki świetny humorek ? i jeszcze ten opos na gg :razz: :loveu:
Izuuus Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ania :) napisał(a):Heej :loveu: godzine temu wstałam i właśnie skończyłam jeść śniadanie :eviltong: a dzisiaj idę na 8nastke kumpla :roll: A Ty zakochana, że taki świetny humorek ? i jeszcze ten opos na gg :razz: :loveu: Oo.. smacznego :cool3: A Ty leń i nie chce Ci się iść, co? :cool1: Nie :loveu: Ja zawsze mam świetny humor, a poza tym mój brat se jutro jedzie do Bydgoszczy i tydzień go nie będzie :bigcool:
Ania :) Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Izuuus napisał(a):Oo.. smacznego :cool3: A Ty leń i nie chce Ci się iść, co? :cool1: Nie :loveu: Ja zawsze mam świetny humor, a poza tym mój brat se jutro jedzie do Bydgoszczy i tydzień go nie będzie :bigcool: No leń to też, ale będzie tam jeden koleś,z którym jestem ciężko pokłócona z resztą Michał też i jak go zobacze to chyba go tam na miejscu zabiję :diabloti: I kto będzie opiekował się moim Madulcem ? :placz:
Izuuus Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ania :) napisał(a):No leń to też, ale będzie tam jeden koleś,z którym jestem ciężko pokłócona z resztą Michał też i jak go zobacze to chyba go tam na miejscu zabiję :diabloti: I kto będzie opiekował się moim Madulcem ? :placz: Zabij, zabij! A Michał niech nagra ja chce widzeć jak go śmiercisz :diabloti: A Madulcem ja się zajmuję :multi:
Ania :) Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Izuuus napisał(a):Zabij, zabij! A Michał niech nagra ja chce widzeć jak go śmiercisz :diabloti: A Madulcem ja się zajmuję :multi: haha oczywiscie :evil_lol: dla Lolusia wszystko :diabloti: A no to dobrze:loveu: A w ogóle mama się wczoraj kapnęła, że mam kolca w jęzorze :lol:
Izuuus Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ania :) napisał(a):haha oczywiscie :evil_lol: dla Lolusia wszystko :diabloti: A no to dobrze:loveu: A w ogóle mama się wczoraj kapnęła, że mam kolca w jęzorze :lol: Oł jee :loveu: I co? :cool3:
Ania :) Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Izuuus napisał(a):Oł jee :loveu: I co? :cool3: i się do mnie nie odzywa :eviltong: dobra idę się szykować, bo zostały mi 3 godziny, a muszę jeszcze iść na spacer z Andym :lol:
Izuuus Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ania :) napisał(a):i się do mnie nie odzywa :eviltong: dobra idę się szykować, bo zostały mi 3 godziny, a muszę jeszcze iść na spacer z Andym :lol: Udanej zabaawy życzę :megagrin:
Ania :) Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Izuuus napisał(a):Udanej zabaawy życzę :megagrin: Na takiej stypie dawno nie byłam :p Urodziny mojej babci były ciekawsze :lol:
Recommended Posts