Ania :) Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 vege* napisał(a):Aniu najlepszego Ci życzę :) Dzięki :buzi: bianka19 napisał(a):Super to czekamy na fotki :loveu::loveu::loveu: bianka19 napisał(a):Kiedy fotki ?? :razz: Bo już popołudnie :roll: Niedługo pójdę z Andym na spacer to jakieś porobię ;) Pogoda nie jest najlepsza, bo prawie słońca nie ma i wieje, ale jak spacerkowe nie wyjdą to domowe dam :evil_lol: Izuuus napisał(a):Najlepszego góptasku :Rose: Dziękuje mamusiu :loveu:
Ania :) Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Izuuus napisał(a):Teraz powinno byc duuużo ładnych fot :diabloti: postaram się moim telefonem z aparatem 2.0mega porobić jakieś zdjecia :evil_lol:
Izuuus Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ania :) napisał(a):postaram się moim telefonem z aparatem 2.0mega porobić jakieś zdjecia :evil_lol: Jakbyś się wysiliła i znalazła te baterie od aparatu byś się fonem męczyć nie musiała! :eviltong:
Ania :) Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Izuuus napisał(a):Jakbyś się wysiliła i znalazła te baterie od aparatu byś się fonem męczyć nie musiała! :eviltong: Ale, ale ja szukałam :placz:
Izuuus Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ania :) napisał(a):Ale, ale ja szukałam :placz: Zainwestuj w nowe :mad:
Ania :) Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Izuuus napisał(a):Zainwestuj w nowe :mad: Wystarczy mi telefon :evil_lol::evil_lol: A może się kiedyś znajdą akumulatorki :cool1:
Izuuus Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ania :) napisał(a):Wystarczy mi telefon :evil_lol::evil_lol: A może się kiedyś znajdą akumulatorki :cool1: No jak tam wolisz, ale z aparata byłyby ładniejsze :eviltong:
Ania :) Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Izuuus napisał(a):No jak tam wolisz, ale z aparata byłyby ładniejsze :eviltong: No byłyby, ale nie będą :eviltong: Ważne, że u Ciebie są śliczne zawsze :loveu:
Izuuus Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ania :) napisał(a):No byłyby, ale nie będą :eviltong: Ważne, że u Ciebie są śliczne zawsze :loveu: Hah bo ty jesteś leń! :cool3: Nie są śliczne, ale są w dużych ilościach.. czasami :diabloti:
Karolina. Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Hej haj heloł :grins: Co tam u was słychać? Daj jakieś zdjęcia Andusia :loveu: Mogą być tez twoje, taki bonus z okazji imienin :evil_lol: Jeszcze raz wszystkiego najlepszego :loveu: Pamiętałam, pamiętałam :multi:
Ania :) Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Hej haj heloł :grins: Co tam u was słychać? Daj jakieś zdjęcia Andusia :loveu: Mogą być tez twoje, taki bonus z okazji imienin :evil_lol: Jeszcze raz wszystkiego najlepszego :loveu: Pamiętałam, pamiętałam :multi: Heej :D:D A u Nas słychać akurat Kelly Clarkson (leci na vivie) :evil_lol::evil_lol: ojj moich na bank nie dam :shake: I jeszcze raz dziękuję :loveu::loveu: Kilka dzisiejszych zdjęć mam, ale dosłownie kilka :lol: Andy bawił się z młodym goldenem i chciałam porobić zdjęcia, ale właściciel sobie nie życzył, więc nie mam z zabaw żadnych. dlugi ogon mu tu wyszedł:shake: wypatrzył psa... koniec :eviltong: Później dam jakieś domowe.
Ania :) Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 bianka19 napisał(a):Fotki...:placz::placz::placz: No już nie płacz, dałam aż 3 ! :diabloti::diabloti: Fotki na poprzedniej stronie :D
Martunia Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Obejrzałam fotki, nadrobiłam też z pozostałych dni, co prawda nie było ich wiele, ale zawsze coś. :lol: :loveu: ;)
Ania :) Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Martunia napisał(a):Obejrzałam fotki, nadrobiłam też z pozostałych dni, co prawda nie było ich wiele, ale zawsze coś. :lol: :loveu: ;) No właśnie, chociaż jedna mnie nie krytykuje, że mało :mad: :razz: :loveu: Izuuus napisał(a):Andy ma nową smycz? :D W sumie to nie jest nowa, ale wcześniej jej nie używałam :lol:
stratoos Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Hej :) Piękny Andy :loveu: I wszystkiego najlepszego z okazji imienin :multi:
Ania :) Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 stratoos napisał(a):Hej :) Piękny Andy :loveu: I wszystkiego najlepszego z okazji imienin :multi: Dzięki, dzięki :loveu::loveu:
bianka19 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ooo.. Anduś mój :loveu::loveu: Ślicznie wyszedł na tych 3 fotkach tylko szkoda , że właściciel tego goldena nie życzył sobie żebyś porobiła im zdjęcia , jak się bawią.. I się nie martw tym ogonkiem , bo Andusiek na każdych fotkach pięknie wychodzi :loveu::loveu::loveu::loveu: Ale czakam na więcej zdjęć :D
angelus222 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Razem z Jasperem dziękujemy za odpowiedzenie naszej galerii za pierwszy wpis :lol: Andy jest prześlicznym labkiem, jest naprawdę słodkie :eviltong: Ja też kiedyś miałam labradora. I dlatego wiem że to są kochane psiaki :cool3:
Ania :) Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 bianka19 napisał(a):Ooo.. Anduś mój :loveu::loveu: Ślicznie wyszedł na tych 3 fotkach tylko szkoda , że właściciel tego goldena nie życzył sobie żebyś porobiła im zdjęcia , jak się bawią.. I się nie martw tym ogonkiem , bo Andusiek na każdych fotkach pięknie wychodzi :loveu::loveu::loveu::loveu: Ale czakam na więcej zdjęć :D No cóż, miał prawo sobie nie życzyć ;) Więcej dam wieczorkiem :buzi: angelus222 napisał(a):Razem z Jasperem dziękujemy za odpowiedzenie naszej galerii za pierwszy wpis :lol: Andy jest prześlicznym labkiem, jest naprawdę słodkie :eviltong: Ja też kiedyś miałam labradora. I dlatego wiem że to są kochane psiaki :cool3: Nie mogłam się oprzeć Jasperkowi i musiałam coś u Was skrobnąć :loveu: Kochane, ale czasem bardzo uparte :evil_lol:
bianka19 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ania :) napisał(a):No cóż, miał prawo sobie nie życzyć ;) Więcej dam wieczorkiem :buzi: To super:multi: Już nie mogę się doczekać:loveu::loveu:
Recommended Posts