Ania :) Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='bianka19']Mały prezencik na dzień dobry :Rose: http://www.otofotki.pl/img9/obrazki/is5398_bukiet_dla_zakochanych.jpg Dziękuje slońce :loveu: Udam, że wiedziałaś, że mam jutro imieniny i to z tej okazji te kwiatki :evil_lol::evil_lol: [quote name='karolina1']Witamy się! :loveu: Heej ciotka :multi: :loveu: [quote name='Mqrtynq']Heej :hand: Czeeść ;)
Tequila1017 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='Ania :)']Mam jutro imieniny To wszystkiego najlepszego :) :multi::multi:
bianka19 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='Ania :)']Dziękuje slońce :loveu: Udam, że wiedziałaś, że mam jutro imieniny i to z tej okazji te kwiatki :evil_lol::evil_lol: Bo wiedziałam tylko nie chciałam czekać do jutra :evil_lol:
Kincia Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 http://i30.tinypic.com/23vnepg.jpg :loveu::loveu::loveu:
Ania :) Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='Mqrtynq']To wszystkiego najlepszego :) :multi::multi: Dzięki ;) [quote name='bianka19']Bo wiedziałam tylko nie chciałam czekać do jutra :evil_lol: No tak tak, przecież ja wiedziałam, że Ty wiedziałaś :evil_lol::evil_lol: [quote name='Kincia']http://i30.tinypic.com/23vnepg.jpg :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu:
stratoos Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Hej :) Wpadamy z rewizytą. Cudny czarnuch z Andusia :loveu: Labradory są świetne :cool3:
.Agata. Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Przyszliśmy się przywitać :hand: http://i30.tinypic.com/2vtqu77.jpg Chorowałam strasznie na takie czarne,śliczne labki jak Andy :loveu::loveu: I również życzę wszystkiego najlepszego z okazji imienin :drinking:też mam w domu jedną Anię żeby nie było - pamiętałabym i tak :evil_lol:
Ania :) Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 stratoos napisał(a):Hej :) Wpadamy z rewizytą. Cudny czarnuch z Andusia :loveu: Labradory są świetne :cool3: Heej :hand: Dziękujemy :loveu: Agata_Roki napisał(a):Przyszliśmy się przywitać :hand: http://i30.tinypic.com/2vtqu77.jpg Chorowałam strasznie na takie czarne,śliczne labki jak Andy :loveu::loveu: I również życzę wszystkiego najlepszego z okazji imienin :drinking:też mam w domu jedną Anię żeby nie było - pamiętałabym i tak :evil_lol: Mi nigdy tak strasznie bardzo labki się nie podobały :eviltong: Owszem ładne są, ale wole inne rasy :evil_lol: Nie to, że nie chce Andego, bo nie oddałabym go za żadne skarby :loveu: Dziękuję :loveu::loveu::loveu:
Karolina. Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Hej :multi: Od razu wszystkiego najlepszego z okazji imienin, bo pewnie do jutra zapomnę :evil_lol: :loveu::loveu::loveu:
bianka19 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Ania :) napisał(a):No tak tak, przecież ja wiedziałam, że Ty wiedziałaś :evil_lol::evil_lol: No, a jak mogłabym zapomnieć o twoich imieninach? :evil_lol::evil_lol: Ania :) napisał(a):Mi nigdy tak strasznie bardzo labki się nie podobały :eviltong: Owszem ładne są, ale wole inne rasy :evil_lol: Nie to, że nie chce Andego, bo nie oddałabym go za żadne skarby :loveu: uuu.. jakie rasy Ci się bardziej podobają ? :razz: ja jestem fanką Labusiów :loveu:
Ania :) Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Hej :multi: Od razu wszystkiego najlepszego z okazji imienin, bo pewnie do jutra zapomnę :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Dziękuję kochana :loveu::loveu: bianka19 napisał(a):No, a jak mogłabym zapomnieć o twoich imieninach? :evil_lol::evil_lol: uuu.. jakie rasy Ci się bardziej podobają ? :razz: ja jestem fanką Labusiów :loveu: Zdarza się najlepszym :evil_lol: Zawsze podobaly mi się westy :loveu: Ja chciałam westa, ale mama nie lubi małych psów :roll:
bianka19 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Ania :) napisał(a):Zdarza się najlepszym :evil_lol: Zawsze podobaly mi się westy :loveu: Ja chciałam westa, ale mama nie lubi małych psów :roll: Westiki są bardzo ładnie , alee.. Labusie ładniejsze i takiemu leniowi , jak Cezar się nic nie chce :shake: A ja zawsze chciałam mieć Labradora , ale mama powiedziała , ze nie lubi DUŻYCH psów.. :placz::placz::placz: I mam odwrotnie :evil_lol:
Ania :) Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 bianka19 napisał(a):Westiki są bardzo ładnie , alee.. Labusie ładniejsze i takiemu leniowi , jak Cezar się nic nie chce :shake: A ja zawsze chciałam mieć Labradora , ale mama powiedziała , ze nie lubi DUŻYCH psów.. :placz::placz::placz: I mam odwrotnie :evil_lol: Zamieńmy się mamami :diabloti: Andy też jest leń jak na labradora :lol: Od szczeniaka taki był :evil_lol:
Izuuus Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Witam :hand: :loveu: widziałam zdjęcia, niestety mało! :mad:
Ania :) Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Izuuus napisał(a):Witam :hand: :loveu: widziałam zdjęcia, niestety mało! :mad: wróciłaś już ? :multi: :loveu: Postaram się dać niedługo jakieś ;)
Izuuus Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Ania :) napisał(a):wróciłaś już ? :multi: :loveu: Postaram się dać niedługo jakieś ;) Wróciłaaam :multi: Ok :loveu:
Ania :) Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Izuuus napisał(a):Wróciłaaam :multi: Ok :loveu: :multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu:
Ania :) Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Agata_Roki napisał(a):Bry ! :hand::hand: heeej :Rose:
Ania :) Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 bianka19 napisał(a):Witam was :loveu: Najlepszego Aniu :multi: Czeeść :loveu: Dzięki kochana :loveu: ;)
Shaunell Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Wszystkiego najlepszego z okazji imienin! :loveu: Tak się składa, że ja też mam dzisiaj imieninki :diabloti: Wprawdzie nie pisze w kalendarzu, ale Hanny podobno dziś jest i zawsze dziś obchodzę ;) PS: Fotki, fotki! :mad:
Ania :) Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 border_collie&westie napisał(a):Wszystkiego najlepszego z okazji imienin! :loveu: Tak się składa, że ja też mam dzisiaj imieninki :diabloti: Wprawdzie nie pisze w kalendarzu, ale Hanny podobno dziś jest i zawsze dziś obchodzę ;) PS: Fotki, fotki! :mad: Dzięki :loveu: Moja ciocia też Hania obchodzi dzisiaj :evil_lol: Fotki dam popołudniu ;)
bianka19 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ania :) napisał(a):Dzięki :loveu: Moja ciocia też Hania obchodzi dzisiaj :evil_lol: Fotki dam popołudniu ;) Super to czekamy na fotki :loveu::loveu::loveu:
Recommended Posts