Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania :) napisał(a):
Tak :multi: Godzinę temu przyjechałam ;) Andy myślałam, że połamie sobie łapy ze szczęścia jak mnie zobaczył :loveu:

Oj ten Anduś :loveu:
Ze szczęścia :loveu::loveu::loveu:
I jak było ? :razz:

Posted

bianka19 napisał(a):
Oj ten Anduś :loveu:
Ze szczęścia :loveu::loveu::loveu:
I jak było ? :razz:

Było zaje..... :D :cool3::cool3:
Nie będę opisywać szczegółów bo niektóre to aż wstyd :shake: Ale pogoda dość dopisała, raz tylko chwilkę popadało. Michał chciał mnie nauczyć pływać, ale ja za duża panikara jestem i się bałam i się jego trzymałam w wodzie i nie chciałam się puścić :diabloti:
No to na tyle :P
Uciekam do Patrycji :loveu:

Posted

Było zaje..... :D :cool3::cool3:
Nie będę opisywać szczegółów bo niektóre to aż wstyd :shake: Ale pogoda dość dopisała, raz tylko chwilkę popadało. Michał chciał mnie nauczyć pływać, ale ja za duża panikara jestem i się bałam i się jego trzymałam w wodzie i nie chciałam się puścić :diabloti:
No to na tyle :P
Uciekam do Patrycji :loveu:

Nie umiesz pływać ? :-o
Ja umiem i od razu się nauczyłam :eviltong:
Ty mój biedaku .. :calus:
Dobrze uciekaj do tej Patrycji , ale jak przyjdziesz to fotki Andusia dodaj , bo się doczekać nie mogę! :evil_lol:

Posted

bianka19 napisał(a):
Nie umiesz pływać ? :-o
Ja umiem i od razu się nauczyłam :eviltong:
Ty mój biedaku .. :calus:
Dobrze uciekaj do tej Patrycji , ale jak przyjdziesz to fotki Andusia dodaj , bo się doczekać nie mogę! :evil_lol:

No nie umiem :oops::oops:
Właśnie przyszłam, namawiała mnie, żebyśmy poszły na impreze, ale ja po tych 5 dniach jestem wykończona i nie mam siły :roll:
Zdjęcia dam jakieś jutro jak zrobię, bo żadnych nie mam. ;)

Posted

Mqrtynq napisał(a):
Heej :hand:
Ja też nie umiem pływać :oops:
Tylko pod wodą :lol:

No cóż ... chodziłam kiedyś na basen i umiałam pływać.. ale coś mi sie zapomniało :shake: i ogólnie boje się głębokiej wody. Jak już jestem tak po szyje to umieram ze strachu :roll:

Posted

No cóż ... chodziłam kiedyś na basen i umiałam pływać.. ale coś mi sie zapomniało :shake: i ogólnie boje się głębokiej wody. Jak już jestem tak po szyje to umieram ze strachu :roll:

Oj ty biedaku :calus: Z czasem sobie przypomnisz , jak będziesz często chodzić na basen :evil_lol:

Aa... Dzisiaj fotki obiecane proszę :loveu:

Posted

Dziękujemy :loveu:
Chcesz mogę Ci go pożyczyć na trochę :D:D:D

to ja poprosze!! ale ostrzegam, ze moge juz nie oddac :evil_lol:

Posted

Linssi napisał(a):
to ja poprosze!! ale ostrzegam, ze moge juz nie oddac :evil_lol:

Nie nie :diabloti: Oddać kiedyś w końcu będziesz musiała :evil_lol::evil_lol: :mad:

Posted

Jaki tłuścioszek z niego i jakie ma śliczne fałdki przy tylnej nodze i jak się ślicznie błyszczy, widać, że dobrze o niego dbasz ;) :loveu:
zapraszam do galerii Nuki. :)

Posted

vege* napisał(a):
Jaki tłuścioszek z niego i jakie ma śliczne fałdki przy tylnej nodze i jak się ślicznie błyszczy, widać, że dobrze o niego dbasz ;) :loveu:

Wcale gruby nie jest :diabloti: Tam w niektórych miejsach ma małe faldki tylko :lol:
Miałam kiedyś "shih-tzu" o imieniu Nuka :loveu: Już do Was pędzę :razz:

Posted

[quote name='Ania :)']:look3: :look3:
Mam dwie jakieś :siara:

Anduś mój skarbek kochany :loveu::loveu::loveu:

[quote name='vege*']Jaki tłuścioszek z niego i jakie ma śliczne fałdki przy tylnej nodze i jak się ślicznie błyszczy, widać, że dobrze o niego dbasz ;) :loveu:

Anduś tłuścioszek?!!!! :mad:
Chyba Ci się coś pomyliło , Anduś jak na Labrdorka jest chudziutki , jak szkapa !! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
Wpadłam na sekundkę i zmykam, bo padam z nóg :cool1:
Hej :multi:
Andy spacerowicz cudny, jak mu się sierść ładnie błyszczy :loveu:

Heej :hand:
No zawsze mu się ładnie błyszczała :loveu:
bianka19 napisał(a):
Anduś tłuścioszek?!!!! :mad:
Chyba Ci się coś pomyliło , Anduś jak na Labrdorka jest chudziutki , jak szkapa !! :loveu::loveu::loveu:

No już nie przesadzaj, że jest chudziutki :mad: Jest w sam raz, nie jest chudy, ani nie jest gruby ;) Bywają dużo chudsze labki, na wyższych łapach, ale te z reguły bez papierów i bywają dosłownie takie potężne maszyny :lol:

Posted

No już nie przesadzaj, że jest chudziutki :mad: Jest w sam raz, nie jest chudy, ani nie jest gruby ;) Bywają dużo chudsze labki, na wyższych łapach, ale te z reguły bez papierów i bywają dosłownie takie potężne maszyny :lol:

No wiem , wiem tylko tak powiedziałam :diabloti:

Posted

bianka19 napisał(a):
No wiem , wiem tylko tak powiedziałam :diabloti:

No już myślałam, że mnie oskarżasz, że psa glodze :mad: :eviltong::eviltong:

Posted

ale na tych dwóch zdjęciach wydaje się taki tłuściutki :loveu: ja lubię te psie fałdki są takie 'sexy' :evil_lol: xD

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...