agaciaaa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Śliczny siwulek :loveu: http://i44.tinypic.com/2rhpu8o.jpg no i oczywiście Andy też :loveu:
Izuuus Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ania :) napisał(a):Heej :Rose: Dostałam kwiatuszka :bigcool:
Ania :) Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='border_collie&westie']Ślicznotek z niego :loveu: I ta łapka też :loveu: [quote name='agaciaaa']Śliczny siwulek :loveu: http://i44.tinypic.com/2rhpu8o.jpg no i oczywiście Andy też :loveu: Dziękujemy, dziękujemy :cool3: :loveu: :loveu: [quote name='Izuuus']hej :hand: Heej :Rose:
bianka19 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Dobra wieczora:eviltong: Byłam na rowerku , ale nie było tak gorąco , jak miało być ..:cool1: Dopiero teraz zaczęło padać , niby jutro ma być tez ponad 40 stopni:-o:-o Ale jutro nie idę na rowerek bo już nie dam rady:diabloti: A nowych fotosków Cezarusia ni mam :placz::placz::placz:
Ania :) Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 bianka19 napisał(a):Dobra wieczora:eviltong: Byłam na rowerku , ale nie było tak gorąco , jak miało być ..:cool1: Dopiero teraz zaczęło padać , niby jutro ma być tez ponad 40 stopni:-o:-o Ale jutro nie idę na rowerek bo już nie dam rady:diabloti: A nowych fotosków Cezarusia ni mam :placz::placz::placz: A no to dobrze :cool3: Ja byłam na spacerze z kumpelą i jej chrześniaczką a ta mała Natalka zgubiła buta :evil_lol::evil_lol: U nas jutro ma caaały dzień padać :angryy: To mu zrób :placz: Dla mnie ! :loveu::loveu::evil_lol:
Kincia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Siema :D Labomanka tak ;d? Moze mnie pamietasz z myloga :cool3: pinczerek-jacky ^^ Andy jak zawsze cudowny :loveu:
Ania :) Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Kincia napisał(a):Siema :D Labomanka tak ;d? Moze mnie pamietasz z myloga :cool3: pinczerek-jacky ^^ Andy jak zawsze cudowny :loveu: Heej :multi: Tak Tak :D Jasne, że pamiętam :loveu: Już do Was lecę :cool3:
Kincia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ania :) napisał(a):Heej :multi: Tak Tak :D Jasne, że pamiętam :loveu: Już do Was lecę :cool3: No to sie ciesze :multi:
Ania :) Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 bianka19 napisał(a):Dzieńdoberek :loveu: Bry :razz: :loveu:
Ania :) Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='Kaya93']Hello :loveu::loveu: Co tam u Was ciekawego?:razz: Heej :loveu: U nas deszczowo, pochmurno, ale dość ciepło :lol: [quote name='Anula & Bono']Siemczan:evil_lol: Siemkaa :diabloti:
Izuuus Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ania :) napisał(a):A Tobie się coś nie pomyliło ? :evil_lol::evil_lol: wiem wiem, po 2 tyg widzisz się z Sabiną, ale to nie zmienia faktu, żebyś mi tu choinki pokazywała :eviltong: Nic mi się nie pomyliło :loveu: :cunao:
Ania :) Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Izuuus napisał(a)::tree1: :diabloti: A Tobie się coś nie pomyliło ? :evil_lol::evil_lol: wiem wiem, po 2 tyg widzisz się z Sabiną, ale to nie zmienia faktu, żebyś mi tu choinki pokazywała :eviltong:
Shaunell Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Kiedy nowe fotki??? :mad: :razz: :diabloti: :evil_lol: :cool1:
bianka19 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Heej :loveu: Co tam u was?? :razz: Coś się nie odzywacie :mad:
Ania :) Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 border_collie&westie napisał(a):Kiedy nowe fotki??? :mad: :razz: :diabloti: :evil_lol: :cool1: No może niedługo jakieś dam :evil_lol: bianka19 napisał(a):Heej :loveu: Co tam u was?? :razz: Coś się nie odzywacie :mad: Heej :loveu: U nas różnie :cool3: Odzywamy się odzywamy, tylko może odrobinkę mniej. :lol: Ale nadrobimy na pewno :loveu:
Izuuus Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Witajcie w naszej bajce, słoń zagra na fujarce, pinokio Wam zaśpiea, zatańczą wkoło drzewa :lol!:
Ania :) Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Izuuus napisał(a):Witajcie w naszej bajce, słoń zagra na fujarce, pinokio Wam zaśpiea, zatańczą wkoło drzewa :lol!: Też Cię witam :loveu: :evil_lol:
Izuuus Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ania :) napisał(a):Też Cię witam :loveu: :evil_lol: A ja już Cię żegnam :bye: :loveu:
Ania :) Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Izuuus napisał(a):A ja już Cię żegnam :bye: :loveu: Osz Ty niedobra :mad:
Recommended Posts