Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Ania :multi:

Wpadłam z rewizytą no i niestety muszę trochę ponarzekać :cool3: Więcej zdjęć, bo bardzo mało tutaj Andusia, a ja go już prawie wcale nie pamiętam :oops:

Pozdrawiamy,
Sara, Aris i Holly

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Hej Ania :multi:

Wpadłam z rewizytą no i niestety muszę trochę ponarzekać :cool3: Więcej zdjęć, bo bardzo mało tutaj Andusia, a ja go już prawie wcale nie pamiętam :oops:

Pozdrawiamy,
Sara, Aris i Holly

Postaram się więcej zdjęć wstawiać :lol: Ale pierw muszę je zrobić :evil_lol:
bianka19 napisał(a):
Zrobie:diabloti:

Ale chociaż troszkę niech będzie mój :-(

Posted

Izuuus napisał(a):
Bardzo mało :mad:

Bierz aparat (szukaj baterii) i na dłuuugi spacer do lasu! :diabloti:

Ania&Fibi napisał(a):
Rzeczywiście coś mało zdjęć... :roll:

szukałam baterii .. ale przepadły na dobre :shake:
jutro jednak do Kasi jade to jakieś komórkowe pewnie bedą :p

Posted

Wróciłam od Kasi przed sekundą. ;)
Poszłam z kumplem i z psami (Andym i Morganem) do lasu na spacer (las jest zaraz za domem). Morgan jest usłuchany no i jak się go zawoła to przyjdzie od razu. Andy oczywiście zaczął biegać po tych wszystkich polach i go w ogóle widać nie było. Wołałam go - nic. Morgan poszedł go szukać też nic. Poszliśmy nad staw, bo z reguły tam uciekał.. Nie było go.. No to wracamy do domu i stoi Kasia i moja mama na polu z Andym :lol: A ten głąb nie mógł Nas chyba znaleźć i wrócił do domu i szczekał pod drzwiami :lol:
Więc zdjęć z tego spaceru nie mam. Dosłownie kilka zrobiłam domowych ... Później wstawię ;)

Posted

Izuuus napisał(a):
A Morga to niedługo cały biały pychol będzie miał :D :loveu:

No już prawie cały ma :lol: Ale co się dziwić.. jak na doga to on już staruszek można powiedzieć jest (6 lat ma)..
No, a jest tylko 2 miesiące starszy od Andego.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...