Ania :) Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Bry :grins: Dobry :cool3:
Ania :) Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Kinia napisał(a):Cześć! jak humor na dziś? Izuuus napisał(a):Witam kochani :loveu: Hej Wam. ;) Humor na szczęście dzisiaj mi dość dopisuje, choć aktualnie padam na twarz :roll: Jak wyszłam z domu o 15 tak przyszłam teraz ... Chłopak przyciemniał szyby w samochodzie i mnie ciągnął, żebym z nim pojechała .. później do miasta jeszcze i gdzies łaziliśmy ... zmęczona jestem strasznie. Na szczęście o dziwo na spacer dłuższy z Andym poszedł mój brat :crazyeye: Zawsze jak ma z nim wyjść to jest chory,a dzisiaj nawet go namawiać nie trzeba było :evil_lol:
Shaunell Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Coś dawno nie zaglądałam... Ale co tu pisać, przecież ten pies jest wciąż taki sam: BOSKI !!! I tyle!!! :loveu:
Ania&Fibi Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ale z niego chłop. :lol:;) Śliczny ten Twój Andy. :p Hmm... wyczytałam na pierwszej stronce, że nie lubi owoców? A jak to? Wiele psów za nimi przepada. Fibi właśnie pożerała ze mną nektarynkę. :)
Ania :) Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='border_collie&westie']Coś dawno nie zaglądałam... Ale co tu pisać, przecież ten pies jest wciąż taki sam: BOSKI !!! I tyle!!! :loveu: Dziękujemy :loveu: :loveu: [quote name='Izuuus']Heej Wam :Rose: Hej :loveu: :multi: [quote name='Ania&Fibi']Ale z niego chłop. :lol:;) Śliczny ten Twój Andy. :p Hmm... wyczytałam na pierwszej stronce, że nie lubi owoców? A jak to? Wiele psów za nimi przepada. Fibi właśnie pożerała ze mną nektarynkę. :) Tak do roku lubił wszystko, a później mu się coś odwidziało i do tej pory nie lubi owoców i warzyw xD a już najbardziej ogórków i pomidorów :lol:
bianka19 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Witamy się wieczorowo!!:eviltong::loveu::loveu::loveu: Czekamy na nowe fotki tego śliczne pieska!!:evil_lol: To ustalone Andy jest mój!! A Cezuś twój :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
Ania :) Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 bianka19 napisał(a):Witamy się wieczorowo!!:eviltong::loveu::loveu::loveu: Czekamy na nowe fotki tego śliczne pieska!!:evil_lol: To ustalone Andy jest mój!! A Cezuś twój :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Fotki nie wiem kiedy bd xD Ale w pt jade do Kasi na wieś to może jakieś porobie ;p jak nie zapomne ^^ Okk :evil_lol: Ceezzuuś :loveu: :loveu:
Izuuus Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Madie już nie jest Twoja! Odbieram Ci prawa do niej :shake:
bianka19 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ania :) napisał(a):Fotki nie wiem kiedy bd xD Ale w pt jade do Kasi na wieś to może jakieś porobie ;p jak nie zapomne ^^ Okk :evil_lol: Ceezzuuś :loveu: :loveu: Dobrze,dobrze :eviltong: Będziemy czekać na fotki:loveu: Andy:loveu::loveu::loveu::loveu:
Ania&Fibi Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ania :) napisał(a):Tak do roku lubił wszystko, a później mu się coś odwidziało i do tej pory nie lubi owoców i warzyw xD a już najbardziej ogórków i pomidorów :lol: Fibiucha wcina wszystko aż jej się uszy trzęsą. :lol:
Ania :) Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Izuuus napisał(a):Madie już nie jest Twoja! Odbieram Ci prawa do niej :shake: Dlaczego ? :-( bianka19 napisał(a):Dobrze,dobrze :eviltong: Będziemy czekać na fotki:loveu: Andy:loveu::loveu::loveu::loveu: okk.. xD to czekajcie :eviltong: :loveu: Ania&Fibi napisał(a):Fibiucha wcina wszystko aż jej się uszy trzęsą. :lol: To dobrze,że ma apetyt :razz:
Izuuus Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ania :) napisał(a):Dlaczego ? :-( Bo tam pisało 'To Andy jest mój a Cezuś twój' i Ty powiedziałaś ok, a Anduś jest mój :diabloti:
Ania :) Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Izuuus napisał(a):Bo tam pisało 'To Andy jest mój a Cezuś twój' i Ty powiedziałaś ok, a Anduś jest mój :diabloti: To może być Twój i Bianki :eviltong:
Izuuus Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ania :) napisał(a):To może być Twój i Bianki :eviltong: Chcę go na wyłączność :shake::diabloti:
Ania :) Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Izuuus napisał(a):Chcę go na wyłączność :shake::diabloti: Zabrałyście mi go i jeszcze się kłóci :mad: I tak Twój jest już od kilku lat :lol:
Izuuus Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ania :) napisał(a):Zabrałyście mi go i jeszcze się kłóci :mad: I tak Twój jest już od kilku lat :lol: od 3? :D Ale TYLKO mój :loveu::diabloti:
Ania :) Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Izuuus napisał(a):od 3? :D Ale TYLKO mój :loveu::diabloti: No tak jakoś będzie xD od dnia kiedy maz laptopa to pomyśl :cool3: ale Bianki trochę teraz już też :eviltong:
Izuuus Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ania :) napisał(a):No tak jakoś będzie xD od dnia kiedy maz laptopa to pomyśl :cool3: ale Bianki trochę teraz już też :eviltong: Nie chce mi się myśleć :diabloti: Ale tylko troszkę. Może go brać na spacery jak nie będę miała czasu :evil_lol:
Ania :) Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Izuuus napisał(a):Nie chce mi się myśleć :diabloti: Ale tylko troszkę. Może go brać na spacery jak nie będę miała czasu :evil_lol: No i się dogadałyśmy :cool3:
Izuuus Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ania :) napisał(a):No i się dogadałyśmy :cool3: Ale znajdę ci wpołwłaścicielkę dla Madie :cool1:
Izuuus Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ania :) napisał(a):Nieee ! :placz: Ja mam współwłaścicielkę Andusia :roll: :diabloti:
Recommended Posts