Ania :) Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Sweet napisał(a):Hej;) Chcemy więcej fotek!:razz: chora jesteś to rób zdjęcia Andy'ego:razz::razz: Komórką w domu wychodzą nie ładne :roll: A na dworze pada i nie mam siły bawić się w robienie zdjęć i jeszcze pilnowanie jego :lol: Daisunia napisał(a):słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam ;) Heej Eliza. :multi:
Izuuus Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Heej Wam :multi: Mam nowe zdjęcia Madie. Więc jak pojawią sie nowe Andusia to Ci dam :diabloti:
Ania :) Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Izuuus napisał(a):Heej Wam :multi: Mam nowe zdjęcia Madie. Więc jak pojawią sie nowe Andusia to Ci dam :diabloti: Ale Ty jesteś ! :placz: Ja dałam ost dwie jego fotki a Madie nie widziałam z miesiąc ! :-( :mad::mad:
Izuuus Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ania :) napisał(a):Ale Ty jesteś ! :placz: Ja dałam ost dwie jego fotki a Madie nie widziałam z miesiąc ! :-( :mad::mad: Trzeba sie częściej odzywać, a nie! Przestałaś kochać Lolusia to on ci nie daje Madie! :placz: ps. ona sie na mnei dziś zesikała :angryy:
Tequila1017 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Izuuus napisał(a): ps. ona sie na mnei dziś zesikała :angryy: :lol: xdd ; dd
Ania :) Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Izuuus napisał(a):Trzeba sie częściej odzywać, a nie! Przestałaś kochać Lolusia to on ci nie daje Madie! :placz: ps. ona sie na mnei dziś zesikała :angryy: Nie przestałam kochać Lolusia :-( Kocham go nadal :loveu: i chce dzisiaj zdjęcia Madulca bo już mi za nią tęskno :shake: :loveu: ps. bo jest na Ciebie obrażona i musi się nią zajmować Twój brat ! :mad:
Izuuus Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ania :) napisał(a):Nie przestałam kochać Lolusia :-( Kocham go nadal :loveu: i chce dzisiaj zdjęcia Madulca bo już mi za nią tęskno :shake: :loveu: ps. bo jest na Ciebie obrażona i musi się nią zajmować Twój brat ! :mad: Daj mi Andusia bo mi za nim też tęskno :loveu:
Ania :) Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Izuuus napisał(a):Daj mi Andusia bo mi za nim też tęskno :loveu: Ale Ty maruda jesteś ! :mad: Jutro do południa ide latać po mieście za prezentem dla Michała, po południu zrobię kilka fot Andemu to wstawie :lol:
Izuuus Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ania :) napisał(a):Ale Ty maruda jesteś ! :mad: Jutro do południa ide latać po mieście za prezentem dla Michała, po południu zrobię kilka fot Andemu to wstawie :lol: :multi::multi::multi::multi::multi: Ale maruda to Ty jesteś! Powinnaś uwieczniać każdą chwile, którą z Tobą spędza. Złę dziecko :mad::loveu:
Ania :) Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Izuuus napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi: Ale maruda to Ty jesteś! Powinnaś uwieczniać każdą chwile, którą z Tobą spędza. Złę dziecko :mad::loveu: Marudna jestem jak jestem chora ... i zawsze wtedy nie idzie się ze mną dogadać i na wszystkich krzyczę. Jasne już biegam z aparatem jak on po mieszkaniu biega zadowolony z piłką :lol: Nie chce mi się ... xD
Izuuus Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ania :) napisał(a):Marudna jestem jak jestem chora ... i zawsze wtedy nie idzie się ze mną dogadać i na wszystkich krzyczę. Jasne już biegam z aparatem jak on po mieszkaniu biega zadowolony z piłką :lol: Nie chce mi się ... xD Co za paskudny leń :mad:
Ania :) Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Izuuus napisał(a):Co za paskudny leń :mad: To kochanie przyjedź do mnie i mu porobisz zdjęcia :lol:
Izuuus Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ania :) napisał(a):To kochanie przyjedź do mnie i mu porobisz zdjęcia :lol: Jakbym mogła to bym przyjechała :eviltong:
Ania :) Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Izuuus napisał(a):Jakbym mogła to bym przyjechała :eviltong: Co za problem :cool3: Wsiadaj w pociąg, albo poproś tatę żeby Cię przywiózł :evil_lol:
Ania :) Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Anula & Bono']Dzień dobry:hand: Heej. :multi: A ja mam kilka fotek. ;) Nie będę z Tobą rozmawiał. :icon_roc: Masz ciasteczko ? :cool3: Zobacz jak ładnie siedzę ! :razz: No daj ! :diabloti: Dobrze, dobrze już siadam. :lol: Więcej kiedy indziej. :eviltong:
Tepes Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Andy jak mogłeś tak się dać przekupić za marne ciasteczko:evil_lol:
Izuuus Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ania :) napisał(a):Co za problem :cool3: Wsiadaj w pociąg, albo poproś tatę żeby Cię przywiózł :evil_lol: W pociąg :-o Dobra poproszę go :diabloti: Fotki Andusia! Aaa! Boskie :loveu:Mój czarnulek :loveu:
Avaloth Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 o cześc Wam :p http://i43.tinypic.com/14b70b9.jpg kocham jak psy kiwają mordkami :loveu::loveu::loveu: Anduś mój :eviltong:
Izuuus Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Iś & Chester napisał(a):Anduś mój :eviltong: Słucham ? :mad:
Kaya93 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Hejka:loveu: http://i43.tinypic.com/14b70b9.jpg Anduś przystojnaiku:loveu: widzisz jak sie o Ciebie biją :razz::diabloti::loveu:
Ania :) Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Anula & Bono']Andy jak mogłeś tak się dać przekupić za marne ciasteczko:evil_lol: On za wszystko prócz owoców i warzyw da sie przekupić :evil_lol: [quote name='Izuuus']W pociąg :-o Dobra poproszę go :diabloti: Fotki Andusia! Aaa! Boskie :loveu:Mój czarnulek :loveu: Teraz proszę fotki Madie ! :loveu: :diabloti: [quote name='Iś & Chester']o cześc Wam :p http://i43.tinypic.com/14b70b9.jpg kocham jak psy kiwają mordkami :loveu::loveu::loveu: Anduś mój :eviltong: Też to lubię :D [quote name='Izuuus']Słucham ? :mad: Taa od razu bijcie się o niego :lol: [quote name='Kaya93']Hejka:loveu: http://i43.tinypic.com/14b70b9.jpg Anduś przystojnaiku:loveu: widzisz jak sie o Ciebie biją :razz::diabloti::loveu: Hej. :loveu: Przekaże, że jest przystojniakiem. :razz:
cockermaister Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 :loveu::loveu:Andy jest śliczny :loveu::loveu:
bianka19 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Witam :p:p:p Ja tutaj pierwszy raz Andy jest śliczny:loveu::loveu::loveu: Będę zaglądać [url]http://i43.tinypic.com/jqp9gh.jpg[/url] Cudeńko :loveu::loveu: Pozdrawiamy i zapraszamy do nas
Recommended Posts