Sweet Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Ania :) napisał(a):Kiedyś jeździliśmy, ale już jakiś czas nie jeździmy i nie będziemy jeździć. Andy ma padaczkę, więc dodatkowy jakikolwiek stres nie jest mile widziany w jego przypadku. A jeździliśmy tylko tak o ;) aha...:p to teraz już wiem;) I w ogóle miałam powiedzieć że zdjęcia mi się bardzo podobają :):)
Ania :) Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Martunia napisał(a):O, zdjęcia w końcu. :D Urocze. :loveu: Dziękujemy. ;) Sweet napisał(a):aha...:p to teraz już wiem;) I w ogóle miałam powiedzieć że zdjęcia mi się bardzo podobają :):) No niestety .. Cieszę się. :)
agaciaaa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 http://i44.tinypic.com/w0knd4.jpg śliczny :loveu: Kolega doguś bardzo fajny :)
Ania :) Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 agaciaaa napisał(a):http://i44.tinypic.com/w0knd4.jpg śliczny :loveu: Kolega doguś bardzo fajny :) Fajny fajny. ;) A teraz calutki siwy na pyszczku :lol: Ma 6 lat i wygląda tak : http://i39.tinypic.com/1zfshfn.jpg ale już chyba dawałam tą fotkę tutaj. Od wczoraj jest u Nas Maks. ;) Jego pancia (mojej mamy koleżanka) wyjechała na komunie i my się nim opiekujemy. :)
Martunia Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Jaki słodziak. :) Andy też się nim opiekuje, prawda? :eviltong:
Ania :) Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Kinia napisał(a):Widzę, że wszyscy śpią:) Tyle, że biedny Anduś musi spać na podłodze :evil_lol: Martunia napisał(a):Jaki słodziak. :) Andy też się nim opiekuje, prawda? :eviltong: Można tak powiedzieć xD Troche go wkurza jak takie małe coś skacze nad nim, więc już nie raz się zdarzyło, że na niego warknął, bo jego cierpliwość się wyczerpała. :lol:
Ania :) Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Izuuus napisał(a):Where się podziewasz dziecko ? :cool1: Mamusiu ten tydzień i następny mam nawał nauki .. poprawki i takie tam, więc nie zaglądam tu ...
Izuuus Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ania :) napisał(a):Mamusiu ten tydzień i następny mam nawał nauki .. poprawki i takie tam, więc nie zaglądam tu ... Trzeba się przez cały rok uczyć, a nie :mad::cool1:
Ania :) Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Izuuus napisał(a):Trzeba się przez cały rok uczyć, a nie :mad::cool1: a no trzeba było. :roll: Mqrtynq napisał(a):Mama i córka, ale to urocze :cool3: No :evil_lol: a zarazem ja jestem Izy tatusiem :loveu:
Ania :) Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Kaya93 napisał(a):Hello:loveu: jaka tu rodzinna atmosfera ^^:evil_lol: Hej. :multi: :loveu: No a jak. :cool3:
Izuuus Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Co tam mamusiu? Ps.. czy to nie ja byłam Twoją mamusią ? :cool1:
Kaya93 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Izuuus napisał(a):Co tam mamusiu? Ps.. czy to nie ja byłam Twoją mamusią ? :cool1: Chyba potrzebna tu mocna, męska ręka xD:evil_lol: hejaaaa:loveu::multi:
Ania :) Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Izuuus napisał(a):Co tam mamusiu? Ps.. czy to nie ja byłam Twoją mamusią ? :cool1: No byłaś xD tzn. jesteś. Ale ja jestem Twoim tatusiem :evil_lol: Cześć Kaya93 :loveu: :loveu:
Martunia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Hej ! :hand: Co tam u Was ? Kiedy fotencje ? :cool3:
Ania :) Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Martunia napisał(a):Hej ! :hand: Co tam u Was ? Kiedy fotencje ? :cool3: U nas różnie... ;) Ja w poniedziałek wieczorem idę robić żele. A Andy dzisiaj wymiotował :roll: Bo głupek znowu nażarł się piłki -.-' Gryzie ją i połyka, zamiast wypluwać. Izuuus napisał(a):Jak ja dawno Andego nie widziałam :siara: Fotki może w weekend, albo jakoś w przyszłym tyg. Pogoda jest nie za ciekawa :roll:
kaskaSz Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Robisz sobie żele czy komuś? Mi jeszcze odrastają po żelach paznokcie. ;)
Ania :) Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 kaskaSz napisał(a):Robisz sobie żele czy komuś? Mi jeszcze odrastają po żelach paznokcie. ;) Coś ty xD Ja nie umiem takich rzeczy robić. Idę do kosmetyczki. ;)
Ania :) Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Mqrtynq napisał(a):Co tu taka cisza ?:roll: Izuuus napisał(a):Gdyż ponieważ sądzę,że Bolesław nie ma czasu :cool3: Czasu teraz mam w sumie dużo. Ale jakoś nie chce mi się tu zaglądać. :roll: Wole połazić po waszych galeriach i od czasu do czasu coś skrobnąć ;)
Recommended Posts