Sweet Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Hej:D co narzekasz że nikt nie ogląda jak wszyscy widzieliśmy:D fajne fotki:D
Ania :) Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Fakt Loluś nie zauważyłam Twojego postu. :lol: Dobra, dobra już nie będę narzekać :lol: Witam Was. :loveu: :loveu:
Izuuus Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ania :) napisał(a):Fakt Loluś nie zauważyłam Twojego postu. :lol: Dobra, dobra już nie będę narzekać :lol: Witam Was. :loveu: :loveu: No jak mogłaś! :mad: Teraz grzecznie wstawiaj fotki :cool3:
Ania :) Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Izuuus napisał(a):No jak mogłaś! :mad: Teraz grzecznie wstawiaj fotki :cool3: Żebym jeszcze je miała. :evil_lol:
Ania :) Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 [quote name='Kaya93']Bry wieczór:loveu::loveu::loveu: Witam kochane. :loveu: :loveu:
Izuuus Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='Ania :)']Żebym jeszcze je miała. :evil_lol: To zrób :cool3:
Ania :) Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Izuuus napisał(a):To zrób :cool3: Wieje wiatr, pada deszcz :roll: a domowe wychodzą nieładnie :roll: Więc nie będzie. :lol:
Kaya93 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Wchodze:loveu:, witam sie ładnie:loveu: i co? I czytam że fot nie będzie:shake: Oj Anno Anno:roll:
Ania :) Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name='Kaya93']Wchodze:loveu:, witam sie ładnie:loveu: i co? I czytam że fot nie będzie:shake: Oj Anno Anno:roll: Ojj narzekacie ciągle tylko :mad: Dzisiaj wyszło słońce, jest troche cieplej to kilka fotek postaram się zrobić.. ;)
Ania :) Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Izuuus napisał(a):No i co z tymi fotkami ? :cool3: Na spacer idę z nim za jakąś godzinkę to jak nie zapomnę to zrobię ;)
Izuuus Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ania :) napisał(a):Na spacer idę z nim za jakąś godzinkę to jak nie zapomnę to zrobię ;) Nie zapomnij, jak nie zapomnisz i zrobisz ładne fotki, to ja ci zrobie zdjęcia Madie :razz:
Kaya93 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Ania :)']Ojj narzekacie ciągle tylko :mad: Dzisiaj wyszło słońce, jest troche cieplej to kilka fotek postaram się zrobić.. ;) A Ty na pogode ciągle marudzisz :evil_lol: Jak dodasz te zdjęcia to już sie przymkne i grzeczna będę :diabloti: obiecuje :eviltong: A tak w ogóle to witam w tą piękną niedziele :loveu:
Izuuus Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ania :) napisał(a):Witam Witam. :loveu: Mam kilka fotek, ale to dosłownie kilka. xD Głupek mi uciekł i musiałam go wołać 10min ... ale przyszedł w końcu :evil_lol: A wstawie je wieczorem bo teraz nie chce mi się wstawać po kabel :diabloti: No co za leń :roll:
Ania :) Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Witam Witam. :loveu: Mam kilka fotek, ale to dosłownie kilka. xD Głupek mi uciekł i musiałam go wołać 10min ... ale przyszedł w końcu :evil_lol: A wstawie je wieczorem bo teraz nie chce mi się wstawać po kabel :diabloti:
Ania :) Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Iza wygrzebała z mojego fbl jakieś stare fotki Andego, których nie miałam nawet na laptopie :evil_lol: Proszę ;) Ta fotka ma z 5 lat xD Tutaj ma z 2 lata Andy ;) Z kolegą yorkiem - Maksem :P Ze swoim najlepszym kumplem do dziś - dogiem niemieckim Morganem. Na zdjęciu oboje mają jakiś niecały rok ;) koniec xD
Shetanka Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Lepsze stare fotki niż żadne :evil_lol: Śliczny Andy *_* i ma fajnego kolegę dogusia :loveu:
Kaya93 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Hejaski:loveu: http://i44.tinypic.com/w0knd4.jpg Andy!:multi::loveu: ale ciacho :diabloti::loveu::loveu::loveu: http://i42.tinypic.com/2u7m61x.jpg śliczne:loveu: 2x black fire:loveu: bomba:loveu:
Ania :) Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Kinia napisał(a):Ma zupełnie inną głowe niż mój eM... No w zasadzie Marley ma inną głowę ... Ale jeszcze nigdy sędzia na wystawie, czy ktokolwiek nie powiedział, że ma głowę jak nie labek.
Sweet Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 A właśnie jeździcie ostatnio gdzieś na wystawy czy nie bardzo?? Albo może planujecie cos?:D miałam juz dawno pytać ale zapomniałam:eviltong:
Ania :) Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Sweet napisał(a):A właśnie jeździcie ostatnio gdzieś na wystawy czy nie bardzo?? Albo może planujecie cos?:D miałam juz dawno pytać ale zapomniałam:eviltong: Kiedyś jeździliśmy, ale już jakiś czas nie jeździmy i nie będziemy jeździć. Andy ma padaczkę, więc dodatkowy jakikolwiek stres nie jest mile widziany w jego przypadku. A jeździliśmy tylko tak o ;)
Recommended Posts