Izuuus Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Ania :)']Przepraszam, obcuje poprawę. :lol: Tere fere :cool3:
Ania :) Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 [quote name='Izuuus']Aha, no tak :eviltong: Swoją drogą, to strasznie mnie zaniedbujesz :mad::evil_lol: Przepraszam, obcuje poprawę. :lol:
Ania :) Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='Izuuus']Tere fere :cool3: Naprawdę ! :lol: Dwie fotki .. :
Kaya93 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Helo:multi::p http://i40.tinypic.com/14mqcdd.jpg Andy:loveu:, Andy:loveu:!! Czarna piękność mmm:loveu::loveu::loveu:
Sweet Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Hej Ania;D zaszalałaś z tymi fotkami:razz::diabloti: aż dwie ja cie nie mogę:evil_lol::evil_lol::diabloti: ale przystojniak:D
Ania :) Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Anduś dziękuje za komplementy ;) tak wiem.. dwie fotki... :roll: A ze mną coś nie tak .. Wracałam teraz z wieczornego spacerku i ledwo weszłam po schodach do domu... :roll: weszłam do domu, zsunęłam się po drzwiach i zemdlałam. :roll: :shake:
Izuuus Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='Ania :)']Anduś dziękuje za komplementy ;) tak wiem.. dwie fotki... :roll: A ze mną coś nie tak .. Wracałam teraz z wieczornego spacerku i ledwo weszłam po schodach do domu... :roll: weszłam do domu, zsunęłam się po drzwiach i zemdlałam. :roll: :shake: Za mało jesz, a za dużo % :mad: Ale będzie dobrze :calus:
Sweet Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Może zjadłaś coś albo wypiłaś nie takiego??:roll: innych domysłów nie mam albo świeże powietrze źle na ciebie wpływa:eviltong: nie no żartuje ale nie wiem...:roll:
agaciaaa Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 http://i40.tinypic.com/14mqcdd.jpg śliczny :loveu: Więcej fotek! ;)
Ania :) Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 [quote name='Izuuus']Za mało jesz, a za dużo % :mad: Ale będzie dobrze :calus: Proszę Cię xD Jem bardzo dużo a % nie było. :eviltong: [quote name='Sweet']Może zjadłaś coś albo wypiłaś nie takiego??:roll: innych domysłów nie mam albo świeże powietrze źle na ciebie wpływa:eviltong: nie no żartuje ale nie wiem...:roll: Nie wiem... mam nadzieję, ze to nic poważnego. ;)
Martunia Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Ojej, może mało jesz? A tylko Ci się wydaje, że dużo. :eviltong::eviltong::eviltong: Śliczny Andy. :loveu: Liczę na więcej zdjęć. :cool3:
Kaya93 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='Ania :)']Anduś dziękuje za komplementy ;) tak wiem.. dwie fotki... :roll: A ze mną coś nie tak .. Wracałam teraz z wieczornego spacerku i ledwo weszłam po schodach do domu... :roll: weszłam do domu, zsunęłam się po drzwiach i zemdlałam. :roll: :shake: Ty nas tutaj nie strasz dziewczyno :shake: może przemęczona jesteś, albo faktycznie za mało jesz :eviltong: W każdym bądz razie kuruj sie:calus:będzie dobrze;)
Ania :) Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='Martunia']Ojej, może mało jesz? A tylko Ci się wydaje, że dużo. :eviltong::eviltong::eviltong: Śliczny Andy. :loveu: Liczę na więcej zdjęć. :cool3: [quote name='Kaya93']Ty nas tutaj nie strasz dziewczyno :shake: może przemęczona jesteś, albo faktycznie za mało jesz :eviltong: W każdym bądz razie kuruj sie:calus:będzie dobrze;) Dużo jem. ;) E tam .. raz się zdarzyło. :eviltong: Michał mi karze do lekarza iść -.-' bo też często mnie serce kuje :roll: Jak się przemęczam np. Postaram się Andemu popstrykać pare zdjęć. ;) Za jakaś godzinke wróci z mamą od Kasi :razz:
Kaya93 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='Ania :)'] Dużo jem. ;) E tam .. raz się zdarzyło. :eviltong: Michał mi karze do lekarza iść -.-' bo też często mnie serce kuje :roll: Jak się przemęczam np. Postaram się Andemu popstrykać pare zdjęć. ;) Za jakaś godzinke wróci z mamą od Kasi :razz: Może to dobry omysł z tym lekarzem;) Czekamy na zdjęcia:loveu::p
Ania :) Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='Kaya93']Może to dobry omysł z tym lekarzem;) Czekamy na zdjęcia:loveu::p Nie lubie chodzić po lekarzach.. chyba, że po zwolnienie z wf-u :evil_lol: Mama z Andym przyjechali około 16. Młody nie miał nawet siły się przywitać :lol: Pomachał trochę ogonem .. położył się i śpi do tej pory :diabloti:
Ania :) Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Andy już tak śmierdział i był tak brudny, że z mamą stwierdziłyśmy, że czas w końcu go wykąpać :evil_lol: A on strasznie nie lubi być kąpany .. :roll: Teraz ładnie schnie na legowisku, a właściwie już śpi. (; Zrobiłam przy tym kilka zdjęć, ale nie wyszły za ciekawe, bo musiałam go jeszcze trzymać żeby nie wyszedł spod prysznica. :p
Ania :) Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='cockermaister']Hejka ;););) Hej Hej. ;)
Izuuus Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 http://i40.tinypic.com/2ly096p.jpg Anduś co ta twoja niedobra pańcia z tobą zrobiła? :mad:
Kaya93 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Hejka:loveu: łoooo jaki Andy:evil_lol: taki biedny czarny scurek:evil_lol::loveu::loveu: http://i40.tinypic.com/2ly096p.jpg :loveu: co one ze mną zrobiły:placz: a byłem taki piękny.... piękny i śmierdzuszkowy:evil_lol: Ja mam tyle lepiej, że Maja jak jest kąpana to ze strachu stoi jak słup nie drgnie ani cm :evil_lol:
Recommended Posts