Ania :) Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='Darianna']Rób tak jak ja - mów pieskowi "siad" i pstrykaj do oporu :diabloti: Ale ile można robić zdjęć psu w pozycji siedzącej xD Później to się stanie nudne. :lol:
Ania :) Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='Izuuus']Co z tymi fotkami Anno? Jak Izabelo będziesz tak do mnie mówić, to ich nie będzie. Na razie nie mam nowych, fajnych fotek. Mam dwa palce w szynie. :lol:
Ania :) Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Mam jedną fotkę śpiącego Andego. a teraz uciekam uczyć się na historię, bo jutro kartkówka a mam niezaciekawe oceny .. :roll:
Izuuus Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Ania :)']Jak Izabelo będziesz tak do mnie mówić, to ich nie będzie. Na razie nie mam nowych, fajnych fotek. Mam dwa palce w szynie. :lol: Znowu? Dziecko co ja z toba mam :mad: A jakim sposobem tym razem ? :cool3: I tak cie kocham Anno :loveu:
Martunia Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Śpiący Andy. :D Ładne imię sobie bierzesz do bierzmowania. :D Ja jeszcze do końca nie wiem, jakie ja wybiorę, ale zastanawiam się nad dwoma. :evil_lol:
Ania :) Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='Martunia']Śpiący Andy. :D Ładne imię sobie bierzesz do bierzmowania. :D Ja jeszcze do końca nie wiem, jakie ja wybiorę, ale zastanawiam się nad dwoma. :evil_lol: Jakimi ? :cool3:
Kaya93 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Witam Anno:loveu: Co tam u Was?:cool3: A fotki by sie przydały:eviltong: fotki my chcemy fotki!!
Ania :) Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='Izuuus']Dawaj fotki ! :mad: [quote name='Kaya93']Witam Anno:loveu: Co tam u Was?:cool3: A fotki by sie przydały:eviltong: fotki my chcemy fotki!! Fotki może będą za pare dni jakieś . . . Dzisiaj kompletnie nie mam czasu, nie dawno wróciłam do domu, a za godzine mam bierzmowanie -.-' Jutro popołudniu jadę do Michała, także też nie będę miała kiedy zrobić...
Ania :) Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='Martunia']Jak tam po bierzmowaniu? :D 2 godz. w kościele .. Musiałam czytać Modlitwę Wiernych .. ale jakoś poszło. ;) i już jestem nas szczęście po. :multi:
Martunia Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 E tam, najważniejsze, że już masz za sobą. :) Ja będę miała za ponad miesiąc.. :eviltong: Co u Andyego? :D
Ania :) Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Kaya93 napisał(a):Wpadamy sie ładnie przywitać:loveu: Witamy. :loveu: Kinia napisał(a):Cześć! Gratuluję przejscia przez bierzmowanie... Dziękuję. ;) aż 2 lata się przygotowywałam... :roll: Izuuus napisał(a):Jak było ? :lol: Troszkę nudno. :lol: Martunia napisał(a):E tam, najważniejsze, że już masz za sobą. :) Ja będę miała za ponad miesiąc.. :eviltong: Co u Andyego? :D Miesiąc szybko minie. :evil_lol: z Andym byłam dzisiaj na spacerku w lesie. Byłyby super zdjęcia, bo znalazłam b. fajne miejsce. ;) Ale zapomniałam komórki. :angryy:
Martunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Szkoda. :( No to czekamy na jakieś inne fotki (ale również z Andym :D). ^^
Izuuus Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Musisz wybrać się tam raz jeszcze z komórką :cool3: Ew. ze mną ja też posiadam funkcję robienia fotek :cool1:
Ania :) Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 [quote name='Martunia']Szkoda. :( No to czekamy na jakieś inne fotki (ale również z Andym :D). ^^ Trochę poczekasz. :evil_lol: [quote name='Izuuus']Musisz wybrać się tam raz jeszcze z komórką :cool3: Ew. ze mną ja też posiadam funkcję robienia fotek :cool1: Wybiore się tam w piątek, ale bez Andego. :evil_lol:
Ania :) Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 [quote name='Izuuus']Czemu bez Andego?:mad: Bo on w pt jedzie do Kasi i będzie biegał po lasach i łąkach z Morganem :evil_lol:
Izuuus Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='Ania :)']Bo on w pt jedzie do Kasi i będzie biegał po lasach i łąkach z Morganem :evil_lol: A ty czemu nie jedziesz? :cool3:
Ania :) Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='Izuuus']A ty czemu nie jedziesz? :cool3: Bo mam inne plany :razz:
Izuuus Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Ania :)']Bo mam inne plany :razz: Aha, no tak :eviltong: [SIZE="1"]Swoją drogą, to strasznie mnie zaniedbujesz :mad::evil_lol:
Recommended Posts