Sweet Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Ania :)']Ubierz go cieplutko, załóż buciki i na spacer :evil_lol: nie mam butów tylko rózowe skarpetki:diabloti::evil_lol::evil_lol: i czerwony polarek:eviltong::diabloti:
Ania :) Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Sweetaśna']nie mam butów tylko rózowe skarpetki:diabloti::evil_lol::evil_lol: i czerwony polarek:eviltong::diabloti: To nie wystarczy ? :cool3:
Sweet Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Ania :)']To nie wystarczy ? :cool3: skarpetki mu przemokną i spadna bo nie umiem ich za dobrze zakładac:eviltong: jak wyschnie to moze pójde z nim ale w te błoto to nie ma szans na dłuższy spacer:shake:
Ania :) Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Sweetaśna']skarpetki mu przemokną i spadna bo nie umiem ich za dobrze zakładac:eviltong: jak wyschnie to moze pójde z nim ale w te błoto to nie ma szans na dłuższy spacer:shake: Niedługo się pogoda zmieni to będziecie śmigać na długie spacerki :cool3:
cockermaister Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Kiedy nowe foteczki ślicznoty?:loveu::loveu: co tam u was słychać?;)
Ania :) Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='cockermaister']Kiedy nowe foteczki ślicznoty?:loveu::loveu: co tam u was słychać?;) Foteczki nie wiem kiedy będą xd a u Nas... wszystko chyba ok ;)
Martunia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Ania :)']Mi tak samo ;) Już się nie mogę doczekać. :multi: Andy nie lubi chodzić po błocie i kałużach :diabloti: Aha... a jak odmieniacie to bez y :eviltong: Andego, Andemu itp. :razz: Najlepiej, jak są takie piękne pogody, gdy jest ciepło i tylko wychodzić na spacery.. :) Właśnie nie wiedziałam, jak się odmienia. Następnym razem się poprawię. ;)
Ania :) Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Kinia']Cześć Ania! Cześć. :) Co tam u Was ? :razz: [quote name='Martunia']Najlepiej, jak są takie piękne pogody, gdy jest ciepło i tylko wychodzić na spacery.. :) Właśnie nie wiedziałam, jak się odmienia. Następnym razem się poprawię. ;) Mam nadzieje, że już niedługo taka pogoda będzie. ;) ok. :evil_lol:
Ania :) Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Kinia']A nawet dobrze;) To dobrze, że dobrze. :)
Kinia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Ania :)']Cześć. :) Co tam u Was ? :razz: A nawet dobrze;)
Kaya93 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Dzień doberek:loveu::multi: Miziadełko dla Andiego:loveu:
Ania :) Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Kaya93']Dzień doberek:loveu::multi: Miziadełko dla Andiego:loveu: Bry wieczór ;) Wymiziany :cool3: [quote name='Karolina&Lucky']Cześć :p Kiedy nowe fotki? :cool3: Hej :razz: Nie mam pojęcia :evil_lol: [quote name='Izuuus']Hej brudaski :loveu: Czemu cie nie ma? :-( Cześć czyścioszku :loveu: Byliśmy u Kasi :cool3: Byłam z nimi (Morganem i Andym) w lesie dzisiaj na spacerku :cool3: Pobiegały xD Ale zdjęć nie zrobiłam :roll:
Izuuus Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 A czemu nie robiłaś ? :mad: Ile Morgan ma już lat? :cool3:
Ania :) Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Izuuus']A czemu nie robiłaś ? :mad: Ile Morgan ma już lat? :cool3: Bo nie miałam aparatu, ani komórki xD Anduś jest od niego młodszy o 2 miesiące :evil_lol: Czyli Morgan w lipcu skończy 6 latek :diabloti:
Izuuus Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Ania :)']Bo nie miałam aparatu, ani komórki xD Anduś jest od niego młodszy o 2 miesiące :evil_lol: Czyli Morgan w lipcu skończy 6 latek :diabloti: A na pb miał taki bardzo siwy pyszczek i mślałam, że starszy jest :evil_lol:
Ania :) Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Kasia&Rika']witamy się wieczorkiem:p Witamy ;) [quote name='Izuuus']A na pb miał taki bardzo siwy pyszczek i mślałam, że starszy jest :evil_lol: Bo dogi żyją krócej xD On już dziaaadek jest :lol:
Ania :) Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Isia & Chester napisał(a):no, powiedzmy że na dwóch fotach, a może nawet więcej mu widać oczy :evil_lol::loveu::loveu: o lubię dożki :) tylko właśnie odstrasza mnie to ze krótko zyją tak :shake: No dogi przeciętnie żyją tak 7 lat. Ale Morguś jest strasznie kochany i usłuchany :razz: Z nim na spacery mogę chodzić :evil_lol:
Avaloth Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 no, powiedzmy że na dwóch fotach, a może nawet więcej mu widać oczy :evil_lol::loveu::loveu: o lubię dożki :) tylko właśnie odstrasza mnie to ze krótko zyją tak :shake:
Ania :) Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Pokaże Wam jak ten staruszek wygląda :evil_lol: :loveu:
Recommended Posts