laurin Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 witam niedzielnie :loveu: u nas słoneczko :loveu::loveu::loveu:
Ania :) Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Cześć Ania! Cześć. ;) [quote name='laurin']witam niedzielnie :loveu: u nas słoneczko :loveu::loveu::loveu: Witamy :razz: u Nas też :cool3: [quote name='Martunia']Witam się. :) Witamy. :cool3:
Ania :) Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Ostatnie 5 fotek z wczorajszego spaceru. ;) Koniec. :D
Izuuus Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 No sie doczekałam :cool3: Śliczny mój Andulek czarnulek :loveu:
Ania :) Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Izuuus napisał(a):No sie doczekałam :cool3: Śliczny mój Andulek czarnulek :loveu: Oczywiście, że śliczny :cool3:
Kaya93 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 :multi: fotki :multi: http://i41.tinypic.com/2nrdkxl.jpg:loveu::loveu::loveu::loveu:
Sweet Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 http://i39.tinypic.com/be7cbc.jpg dupka:eviltong::evil_lol: co tam u was??
Darianna Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 I jak dobrze na śniegu widoczny :diabloti:
Ania :) Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Sweetaśna']http://i39.tinypic.com/be7cbc.jpg dupka:eviltong::evil_lol: co tam u was?? Ja właśnie wróciłam do domu. A Andy dzisiaj szalał na śniegu z bratem i kuzynem xD
Ania :) Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Izuuus napisał(a):Hi :loveu: Co tam? :cool3: Cześć. :razz: A u Nas chyba wiesz co :eviltong: Od wczoraj bawię się w niańkę :evil_lol: Ale już się skończyło. xd i zaraz pomykam z Andym. ;)
Izuuus Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ania :) napisał(a):Cześć. :razz: A u Nas chyba wiesz co :eviltong: Od wczoraj bawię się w niańkę :evil_lol: Ale już się skończyło. xd i zaraz pomykam z Andym. ;) Wiem co u Was wiem :cool3: Obecnie nie możesz zrobic A z ogonkiem ? Niania Ania :evil_lol: Już raczej wróciłeś chłopczyku :lol:
Sweet Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Izuuus napisał(a): Niania Ania :evil_lol: haha:diabloti: fajnie się zrymowało:eviltong::evil_lol: Witam się przyszła mamo:diabloti::evil_lol: Co tam powiesz jeszcze ?? a w tą niańkę to płatnie się bawiłaś czy dlatego że wczuwasz się w role?:evil_lol::diabloti:
Ania :) Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Wiem co u Was wiem :cool3: Obecnie nie możesz zrobic A z ogonkiem ? Niania Ania :evil_lol: Już raczej wróciłeś chłopczyku :lol: Znaczy na gg nie mogę, a tu mogę ! :evil_lol: ąęąęą :D jest :multi: Już raczej tak. xd Witam się przyszła mamo:diabloti::evil_lol: Co tam powiesz jeszcze ?? a w tą niańkę to płatnie się bawiłaś czy dlatego że wczuwasz się w role?:evil_lol::diabloti: Witam :razz: Właśnie się z mamą pokłóciłam :roll: Gdzie tam płatnie :diabloti: Wczoraj Michała kuzynem xD ale to razem z nim :evil_lol: A dzisiaj byłam na spacerze z przyjaciółką i jej chrześniaczką Natalką ;)
Sweet Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ania :) napisał(a):Witam :razz: Właśnie się z mamą pokłóciłam :roll: Gdzie tam płatnie :diabloti: Wczoraj Michała kuzynem xD ale to razem z nim :evil_lol: A dzisiaj byłam na spacerze z przyjaciółką i jej chrześniaczką Natalką ;) O co poszło? chyba ze nie chcesz mówić to nie mów:) heh;D to oboje się wprawiacie do roli:evil_lol: fajnie;)
Ania :) Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Sweetaśna napisał(a):O co poszło? chyba ze nie chcesz mówić to nie mów:) heh;D to oboje się wprawiacie do roli:evil_lol: fajnie;) Bo mówi, że powinnam się już zacząć uczyć :roll: że całymi dniami się gdzieś szlajam :roll: To co, że wychodzę około 17-18 i wracam około 20-21 maks 22 ale to się rzadko zdarza. no, ale dla niej to cały dzień.. No czasem się zdarzy, że wychodzę wcześniej ...
Martunia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Trzeba mieć w końcu trochę luzu. :D Co tam u Was? :)
Ania :) Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Martunia']Trzeba mieć w końcu trochę luzu. :D Co tam u Was? :) Pogoda Nam się nie podoba :shake: Błoto, deszcz :angryy: A ogólnie to mam nie za miło w domu :angryy: (patrz kilka postów wyżej) Pozdrawiamy. ;)
Martunia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 No pogoda ostatnio nie jest najlepsza... Ale pewnie niedługo się to zmieni. ;)
Ania :) Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Martunia']No pogoda ostatnio nie jest najlepsza... Ale pewnie niedługo się to zmieni. ;) W przyszłym tyg ma już być cieplusio :razz: i ma dojść nawet do 14 stopni :multi:
Sweet Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Ania :)']W przyszłym tyg ma już być cieplusio :razz: i ma dojść nawet do 14 stopni :multi: o fajnie:D ale ma byc zimno bo i tak nie moge isc z kabim na dłuzszy spacer a mam taką ochote sie z nim przejsc ze nie wiem.. ale oczywiscie mam psa ciape... W końcu pise wciela się w własciciela :oops::eviltong::diabloti:
Martunia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ooo to super. :) Tak mi wiosny brakuje. :) A co u Andyego? :D
Ania :) Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Sweetaśna']o fajnie:D ale ma byc zimno bo i tak nie moge isc z kabim na dłuzszy spacer a mam taką ochote sie z nim przejsc ze nie wiem.. ale oczywiscie mam psa ciape... W końcu pise wciela się w własciciela :oops::eviltong::diabloti: Ubierz go cieplutko, załóż buciki i na spacer :evil_lol: [quote name='Martunia']Ooo to super. :) Tak mi wiosny brakuje. :) A co u Andyego? :D Mi tak samo ;) Już się nie mogę doczekać. :multi: Andy nie lubi chodzić po błocie i kałużach :diabloti: Aha... a jak odmieniacie to bez y :eviltong: Andego, Andemu itp. :razz:
Recommended Posts