Tequila1017 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Ania :)']Tygryska nie dostałam na walentynki :p Tylko jak Michał ze Szkocji przyjechał to mi go przywiózł :loveu: Jak byłam w Twoim wieku to też kartki dostawałam xD Pewnie w sql dawali ;dd A w Szkocji mieszka mojej rodziny dobra przyjaciółka i jej sis . Tzn. jej sis tam mieszka, a ona pracuje . Za 5 mies. będzie w Polsce na 3 mies .
Tequila1017 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Dobranoc. ;) Pchły na noc :razz: Daj buziola młodemu od nas :cool3:
Karolina. Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Ania :)']Tygryska nie dostałam na walentynki :p Tylko jak Michał ze Szkocji przyjechał to mi go przywiózł :loveu: Jak byłam w Twoim wieku to też kartki dostawałam xD [FONT="Century Gothic"]Ja nie dostałam nic na walentynki :roll: A moje koleżanki dostały po 10 kartek :crazyeye: Ja się je pytam skąd one tyle mają, a one mówią że sobie nawzajem powysyłały :eviltong: Ja wolę teraz nic nie dostać, a poczekać na tą jedną jedyną :lol:[/FONT] [FONT="Century Gothic"]Dobranoc ;)[/FONT]
cockermaister Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Andy jest cudowny,wygłaskaj i wycałuj :loveu: [SIZE="1"]ZAPRASZAM DO GALERI POD TYTUŁEM :MOJE CZEKOLADOWE CUDO KOKI
Ania :) Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='cockermaister']Andy jest cudowny,wygłaskaj i wycałuj :loveu: ZAPRASZAM DO GALERI POD TYTUŁEM :MOJE CZEKOLADOWE CUDO KOKI Wygłaskany i wycałowany :loveu: Już u Was byliśmy. :razz:
Ania :) Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='border_collie&westie']A kiedy nowe foty?? :mad: Dzisiaj jest fajnie, ciepło na dworze to jak nie zapomne to zrobie kilka fotek :razz:
Ania :) Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='Sweetaśna']to nie zapomnij:evil_lol::diabloti: a co u was??:razz: U Nas wszystko ok :razz: Właśnie kombinuje od kogo można sanki pożyczyć :evil_lol: O .. już mamy :D To dzisiaj wybieram się z kumpelą na sanki :evil_lol: Szkoda, że Andy nie jest taki usłuchany i szkoda, że nie przepada za niektórymi psami .. tak to bym go wzięła .... :P
Sweet Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='Ania :)']Dzisiaj jest fajnie, ciepło na dworze to jak nie zapomne to zrobie kilka fotek :razz: to nie zapomnij:evil_lol::diabloti: a co u was??:razz:
Ania :) Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Dobra .. :P Mam 20 zdjęć :eviltong: Zaraz pomykam na te sanki dlatego to co zdążę to dam :diabloti:
Ania :) Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Resztę dam później, bo teraz pomykam. ;)
Sweet Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [FONT=MS Shell Dlg 2]http://i41.tinypic.com/2nl8gi9.jpg heh jak biegnie;D i na sniegu zlewa sie w jedną czarną plame:evil_lol: [/FONT]
Tequila1017 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 A masz fotke jego na saneczkach ? :cool3:
Izuuus Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='Ania :)']Sanek nie mam dlatego zdjęcia na sankach nie będzie xD Sanki brałam od babci :evil_lol: i właśnie wróciłam i było super ^^ Mam nawet zdjęcia :razz: ale nie dam, bo to galeria Andusia :cool1: A nawet gdybym chciała zrobić Andemu zdjęcie na sankach .. to on by nie wszedł na nie :roll: pokazesz mi na gadu fotki jak tu nie chcesz :evil_lol:
Ania :) Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Sanek nie mam dlatego zdjęcia na sankach nie będzie xD Sanki brałam od babci :evil_lol: i właśnie wróciłam i było super ^^ Mam nawet zdjęcia :razz: ale nie dam, bo to galeria Andusia :cool1: A nawet gdybym chciała zrobić Andemu zdjęcie na sankach .. to on by nie wszedł na nie :roll:
Kinia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Mogłaś zrobić Andy'ego siedzącego obok sanek:p
Avaloth Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 :loveu::loveu: a ja zamawiam zdjęcie na którym widać Andusiowe oczy i nos ! :cool3::evil_lol::loveu:
Ania :) Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Izuuuś jasne Tobie pokaże xD Choć kilka sama zobaczysz na nk i fbl :razz: Ale on u babci jest baardzo rzadkim gościem xD :loveu::loveu: a ja zamawiam zdjęcie na którym widać Andusiowe oczy i nos ! :cool3::evil_lol::loveu: Kiedyś takie dodam :cool3:
Martunia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ale Andy szaleje po śnieeegu. :) Też u Was napadało. :)
Izuuus Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Na 2 stronie widać Andusiowe oczka i nochal :cool3:
Ania :) Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Ale nie aż tak dużo .. dzisiaj troche stopniało xD
Recommended Posts