Karolina. Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Hej :loveu: Ania :) napisał(a): Imienia się nie odmienia. ;] Po prostu "Andego" bo czyta też się Andy, nie Endi ;) Nie wiem kiedy będę u niego ... To ja też się chyba myliłam co do odmiany imienia, chociaż nie wiem, nie pamiętam już :evil_lol: [SIZE="1"]Ej, to też nie pisze się Lucky'ego, tylko Luckego? :cool1: Ja zawsze piszę Lucky'ego, i wydawało mi się że tak jest poprawnie, no ale ja się na angielskim zbytnio nie znam :evil_lol: :roll:
Ania :) Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 bianka19 napisał(a):Heeej Cwaniaro. :eviltong: Zapomniało to się o nas?! :mad: Tęskniliśmy :diabloti: Hej :P Nie zapomnieliśmu, odiwedzamy Was=,ale nic nie pisze :lol: Talia napisał(a):Witamy czarna perełkę:loveu: Śliczny labus:lol: Witam:loveu: dziękuje ;) Karolina&Lucky napisał(a):Hej :loveu: To ja też się chyba myliłam co do odmiany imienia, chociaż nie wiem, nie pamiętam już :evil_lol: Ej, to też nie pisze się Lucky'ego, tylko Luckego? :cool1: Ja zawsze piszę Lucky'ego, i wydawało mi się że tak jest poprawnie, no ale ja się na angielskim zbytnio nie znam :evil_lol: :roll: Hej:loveu: Lucky się odmienia,bo to po angielsku,ale Andy nie jest po angielsku ;)
Karolina. Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ania :) napisał(a): Lucky się odmienia,bo to po angielsku,ale Andy nie jest po angielsku ;) A no dobrze że dobrze odmieniam :evil_lol: A co tam u was jeszcze słychać?
Ania :) Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):A no dobrze że dobrze odmieniam :evil_lol: A co tam u was jeszcze słychać? CaneSs napisał(a):Siemmacie, co tam u was? Ja właśnie skończyłam pisać prasówkę na WOS i teraz czeka mnie fizyka :roll: U Andusia wszystko w porządku,bo właśnie z bratem na gg rozmawiałam. ;)
bianka19 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ania :) napisał(a):Hej :P Nie zapomnieliśmu, odiwedzamy Was=,ale nic nie pisze :lol: Jak to tak można?! :-( :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
Ania :) Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 bianka19 napisał(a):Jak to tak można?! :-( :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Przepraszam, postaram się poprawić. :)
bianka19 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ania :) napisał(a):Przepraszam, postaram się poprawić. :) Super , cieszę się :multi: Ale myślałam , że już nas nie lubicie. :-(
Ania :) Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 dadiii napisał(a):hejka :D co tam u was slychac?? xD Hej. ;) Ja mam malutkie problemy w szkole, bo pewna panna nawymyślała bzdur na mnie :p bianka19 napisał(a):Super , cieszę się :multi: Ale myślałam , że już nas nie lubicie. :-( :buzi: Nie no coś ty, nigdy ;)
dadiii Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 uu to nie fajnie ... tez tak raz mialam xD ale wszystko sie wydalo i bylo juz po niej... miala przechlapane u pedagoga i wychowawcy xD bo do tej samej klasy chodzimy xD cale szczescie ze juz ostatni rok... :) wiec bedzie dobrze :)
bianka19 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ania :) napisał(a): :buzi: Nie no coś ty, nigdy ;) To dobrze, bo już myślałam :eviltong: A tak wogóle to co u ciebie? ;)
Ania :) Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 dadiii napisał(a):uu to nie fajnie ... tez tak raz mialam xD ale wszystko sie wydalo i bylo juz po niej... miala przechlapane u pedagoga i wychowawcy xD bo do tej samej klasy chodzimy xD cale szczescie ze juz ostatni rok... :) wiec bedzie dobrze :) Tzn, może w 5% mówi prawdę, ale reszte nazmyślała i podkolorowała sytuację :angryy: bianka19 napisał(a):To dobrze, bo już myślałam :eviltong: A tak wogóle to co u ciebie? ;) :buzi: Pisałam wyżej :eviltong:
bianka19 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ale babsztyl z tej dziewczyny :angryy: jak bym tylko ją dorwała ! :chainsaw:
madziulik_13 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Witamy się po dłuuugiej przerwie :loveu:
Ania :) Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 madziulik_13 napisał(a):Witamy się po dłuuugiej przerwie :loveu: Hej :buzi: :loveu: Izuuus napisał(a):I my się witamy. Co u Andusia? ;) bianka19 napisał(a):No właśnie co u Andusia ?:loveu: :buzi: :buzi: U Andusia wszystko ok. ;) w niedziele już się przeprowadzają do naszego domu. :)
bianka19 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ania :) napisał(a): :buzi: U Andusia wszystko ok. ;) w niedziele już się przeprowadzają do naszego domu. :) Czyli , że Andy będzie mieszkał z tobą?! :crazyeye:
Ania :) Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 bianka19 napisał(a):Czyli , że Andy będzie mieszkał z tobą?! :crazyeye: Nie. Ja chodze do szkoły w Kaliszu i nie opłacałoby mi się codziennie dojeżdżać autobusem 40km w jedną stronę. ;) mieszkam u babci. Do domu przyjeżdżać będę w weekendy (co drugi weekend albo jakoś tak) ;) CaneSs napisał(a):Cześć, co tam u was? Hej ;) U nas nic ciekawego chyba..
Minerva Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ania :) napisał(a):Nie. Ja chodze do szkoły w Kaliszu i nie opłacałoby mi się codziennie dojeżdżać autobusem 40km w jedną stronę. ;) mieszkam u babci. Do domu przyjeżdżać będę w weekendy (co drugi weekend albo jakoś tak) ;) Ale i tak super :multi:.
Recommended Posts