bull4fun Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Dodałam do galerii resztę zdjęć z Częstochowy...bardzo się z tego cieszę, że wreszcie mozecie obejrzeć dziewczynki. pozdrawiam serdecznie i przepraszam, że tak długo to trwało.... :fadein: Quote
Bartosz Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 a może jakiegoś linka ? Było by nam łatwiej i szybciej je zobaczyć :) Quote
Leon.T Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Margolcia czekamy na jakąś linkę. Pozdrawia Leonek. Quote
Złośnica Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 ej...ludziska , ale z Was leniwce :-? Trzeba zajrzeć do Galerii dogomaniaków na www.galeria.ipto.info i z działu wystaw wybrać Częstochowę :wink: Quote
Leon.T Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Magda dziękuję Ci, dysponuję Fotkami z różnych wystaw mogę przesłać. Quote
tufi Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Serdecznie zapraszam - galeria zmienila juz wprawdzie adres - dostala swoj "osobisty" - http://www.psiaki.com.pl/ - jesli nie uda sie wrzucic zdjec, to prosze o kontakt. Mozna oczywiscie stworzyc osobna nowa kategorie, jesli ktos zechce - np. z wystaw, ktorych jeszcze nie ma w spisie :) Quote
Leon.T Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 tufi wysłałem Ci zdjęcia, mam nadzieję że zrobisz z nich użytek. Quote
tufi Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 Fotki doszly - wrzuce je wieczorem, bo teraz musze wyjsc Za tydzien przyjezdza Tadzik - czas kupic wyprawke :D Quote
tufi Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 Zdjecia dodane - do wystaw w: Zaniemyslu, Koszalinie, Olsztynie, Sopocie, do grupy 3 (fotki Leona Taurusa) i do kategorii "Na wesolo" - no bo gdzie dac taka na przyklad fotke: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts