Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie usypiajcie maluszków. We wroclawiu jest karmiąca suka . Można takie szkrabki wychować na butelce . Ja mam u siebie ostatniego z trzech śmietnikowych dzieci. Pani wet, skladam uklony.
.

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emiś napisał(a):
Dwa maluszki są już "rozdane". Czy można prosić o jakiś kontakt do właściciela tej karmiącej suki z Wrocławia?

To chyba tylko 2 zostały

Posted

o matko fizia, to mi dałaś dylemat, aż jestem zła, że dopiero teraz czytam :roll:

jaka jest w tej chwili sytuacja maluchów, ile ich pozostało bez opieki, czy ewentualnie byliby chętni sponsorować mleko?

myślę intensywnie. tak na zdrowy rozsądek nie powinnam, nie mogę teraz. ale gdzie tu zdrowy rozsądek, jak takie maluszki walczą żeby żyć? :shake:

Posted

Maluchy są już bezpieczne, są w dwóch różnych domach, gdzie są odkarmiane. Jak podrosną zostaną wyadoptowane.

Tak więc zaczynamy rozglądać się za domkami stałymi dla maleństw (wszystkie to pieski, po niewielkiej suczce)

Posted

amikat napisał(a):
:lol: My zapłacimy za mleko dla szczeniąt. Emiś pisałam do Ciebie na priva - przeczytałaś?

Maluchy są już w niezbędne rzeczy zaopatrzone, więc pieniążki spokojnie można przeznaczyć na inne biedy :) Dziękuję, że chcieliście pomóc maluszkom!

Posted

To właściwie gdzie są aktualnie maluszki???Beda nam jakies wiesci od Nich podawane???A PAni wet się wcale nie dziwie, ze nie uspila...skoro sie juz urodzily...a w dodatku takie cudenka..ciekawe czy suni mamusi zostawili chociaz jedno- jesli nie to pewnie strzasznie cierpi biedaczka:-(

Posted

Maluchy są w DT, jestem tu tylko pośrednikiem, ale jak tylko będę otrzymywała informacje, to będę tu wrzucać.

Amikat - Dziękuję! Mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby ;)