Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy jest ktoś kto mógłby przeprowadzić wizytę przed adopcyjną w Żorach? Jest Pani bardzo zainteresowana Dżakiem. Wydaje się być bardzo sympatyczna i od jakiegoś czasu śledziła jego wątek na forum? Chyba nie tutaj tylko na jakimś innym, jeszcze zapytam dokładnie gdzie. Niestety nie wiem gdzie jest ta mapa dogo? Kto pomoże? To może być szansa dla dzakusia :)

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ufff dotarłam ... ja już napisałam na PW Adze ... jakby były problemy z Żorzanami to ja możliwe że dałabym rade w czwartek , piątek lub sobotę ....moze coś sie jeszcze zmienić , ale to zależy jak mi się po pracy rehabilitacja poukłada .Ale jeszcze na miejscu w Żorach jest chalimala , w razie czego mam z nią kontakt na gg i fonem .

Z żor jeszcze jest Anilla

Posted

Niestety nikt nie odp. na prośbę spr. domku. Pani czekała na Dżaka już ok 2 tygodni. Powiedziałam jej, że może po niego przyjechać. Wczoraj zabrała już Dżaka do domu. Jest miłą i sympatyczną osobą.
Zgodziła się na wizytę po adopcyjną.

Zaprosiłam też Panią na wątek psiaków. Obiecała, że za jakiś czas wyślę fotki. :)

Posted

2 tygodnie pani czekała? szkoda że nie dałaś znać wcześniej że wizyta potrzebna:roll: na pewno ktoś by pojechał-choćby alicja, która pisała że w razie czego pojedzie....miejmy nadzieję że domek jest dobry i psiak będzie szczęśliwy.

bądź grzeczny dżak!:loveu:

Posted

Będzie ok. :) A jak będzie ładna pogoda to Alicja mogłaby podjechać za jakiś miesiąc albo 2 zobaczyć co tam u Dżaka choć jestem pewna, że wszystko będzie ok. :multi:

Posted

MAGA26, WITAMY NA DOGO!
mam nadzieję że dżak będzie u ciebie najszczęśliwszym i najkochańszym psiakiem a ty będziesz nas raczyć fotkami i opowieściami o jego poczynaniach:cool3::cool3::evil_lol:

jaki on już wielki i poważny się zrobił!
piękne ma to umaszczenie:loveu:-jest jedyny w swoim rodzaju-nietypowy pręgus

Posted

To ja oczywiscie zapraszam a Dżak się już w miare uspokoił siada podaje łape ale to chyba umiał już wcześniej :lol:i prawie mamy za soba nauke chodzenia bez szarpania ale pomogł nam kantar w tym :p strasznie mu przeszkadza ale musi sie nauczyc chodzić w kagańcu ;) więc jest lepiej niż przypuszczałam :lol:

Posted

Załatwia wszystko na dworze z małym wyjatkiem ale to ten kwiatek przypominajacy krzak i musiał go widocznie podlac:lol::lol::lol: to mu wybacze, i bylismmy u weterynarza wszystko w najlepszym porzadku :p