Asta17 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Pierwszy to 6 miesięczny pręgowany amstaffek Junior. Miał już 2 właścicieli, ale każdy z nich nie miał pojęcia o rasie, dlatego teraz zależy mi na znalezieniu odpowiednich dla niego ludzi. Wiele osób o niego pyta, ale co jeden to bardziej durny! Psiak jest wykastrowany. W stosunku do psów jest ok, bawi się z nimi i biega. Ma wiele energii, którą wykorzystuje w zabawach z psami. Jednak na pewno nie toleruje psów przy jedzeniu i trzeba nad tym z nim popracować. Poza tym jest przekochanym psem. Drugi psiaczek to Dżak, 5 miesięczny amstaff (może odrobinę w nim też z boksera, ale w sumie bardziej astowaty). Został oddany do schroniska z powodu braku czasu właściciela i ponoć wyjazdu za granicę. Dżak to wesoły, pełen energii pies, w którym nie ma cienia agresji. Świetnie dogaduje się z psami i szaleje na widok człowieka, najlepiej nie odstępowałby go na krok. Powinien wychowywać się w normalnej rodzinie, a nie w schronisku, które bardzo źle wpływa na takie psiaki. Kontakt do mnie: amstaff2@poczta.fm kom. 509 450 480 gg 8429081 Quote
Asta17 Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Psiaczek tylko do zdjęcia był na łańcuchu, żeby za bardzo sie nie ruszał, a tak na codzień mieszka w szczeniakarni. ;) Quote
Jenny19 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Zaznaczam sobie wątek,żeby nie zgubić,później poogłaszam maluchy. wątki na astowych: niebieskie czerwone(bordowe?:eviltong:) Quote
andzia69 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 sliczne młodziaki...szkoda, że bez odpowiednich ludzi przy sobie:shake: Asta...Czaplin wygląda mi bardziej astowato niż boksiowato... Quote
andzia69 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 założyłam labnkowi wątek na labkowym forum...niedługo labków będzie więcej niż astów do adopcji:shake: kolejna durna moda - tym razem na łagodne psy....z olbrzymim temperamentem i skłonnościami demolanta jak nie zapewni im się odpowiedniej dawki ruchu... Quote
Asta17 Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Zrobiłam jak na razie ogłoszenia na kupiepsa.pl i kupsprzedaj.pl Quote
Asta17 Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 hehe mi to on już w ogóle dogowato wygląda:eviltong:, bo bardzo duży jest. Ma jednak taką faflatą tą kufę. ;) Quote
Asta17 Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Ok, dziękuję. A mogłabyś wysłać mi na PW link do tego forum? Chętnie się tam zaloguję. :) Quote
andzia69 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Asta17']Ok, dziękuję. A mogłabyś wysłać mi na PW link do tego forum? Chętnie się tam zaloguję. :) Labradory.info :: Zobacz temat - Biszkopt w Rudzie Śląskiej Quote
kasiaNDM Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 super maluszki Ja proponuję robic głownie ogłoszenia na allegro i alegratce. Najwiecej ludzi tam wchodzi Quote
TYGRYS-ica. Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 psiaki sliczne ;) ok to ja sie biore ze chwilke ze alegratke -allegro niestety nie robie :roll: Quote
Asta17 Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Ok, dziękuje bardzo. Niestety mi też allegro nie wychodzi. :shake: Quote
Alicja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 zaglądam .... jak się ogarnę czasowo tez wrzuce gdzieś ogloszenia Quote
TYGRYS-ica. Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 wrzucilam psiaki na ale.gratke i gumtree -tam najczesciej ludzie zagladaja ;) macie jeszcze jakis pomysl oprocz allegro?? Junior: Pręgowany szczeniaczek szuka domu! Ruda Śląska Pręgowany szczeniaczek szuka domu! Ruda Śląska - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Katowice Pr�gowany szczeniaczek szuka domu! Ruda �l�ska / Psy > Amstaffy - Ruda �l�ska Dżak: To tylko szczeniak... Pomożesz? Ruda Śląska To tylko szczeniak… Pomożesz? Ruda Śląska - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Katowice To tylko szczeniak... Pomo�esz? Ruda �l�ska / Psy > Amstaffy - Ruda �l�ska zaraz alegratke im troszke powyrozniam :-) Quote
agaga21 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 mogę im allegro zrobić ale wieczorem :cool3: Quote
fioneczka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 młode...piękne...zdrowe...ale nie bogate dlatego chyba "pseudo domki" :angryy: się na nie wypieły...szlag by ten świat trafił :angryy: i tych wszystkich kretynów co traktują żywe stworzenie jak zabawkę ręce mi opadają ... tyle tych bidulek :-( i co z nimi począć :-( Quote
TYGRYS-ica. Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 agaga21 napisał(a):mogę im allegro zrobić ale wieczorem :cool3: bedziemy bardzo wdzieczni :-) Quote
BUDRYSEK Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Piękne Maleństwa tylko te wstrętne łańcuchy :( Quote
Asta17 Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Żaden z nich nie jest na łańcuchu. Junior ma do dyspozycji dla siebie cały boks, a Dżak jest na szczeniakarni (pomieszczenie połączone z wybiegiem) tylko do zdjęcia poszedł na łańcuch, bo strasznie skakał, wiercił się i nie za bardzo można mu było zrobić zdjęcie więc to tylko tak na chwilę. Quote
BUDRYSEK Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Asta17 napisał(a):Żaden z nich nie jest na łańcuchu. Junior ma do dyspozycji dla siebie cały boks, a Dżak jest na szczeniakarni (pomieszczenie połączone z wybiegiem) tylko do zdjęcia poszedł na łańcuch, bo strasznie skakał, wiercił się i nie za bardzo można mu było zrobić zdjęcie więc to tylko tak na chwilę. aaa :) to dobrze ale nawet gdyby musiały na nim byc to rozumiem tylko żal mi ich strasznie,maja takie smutne oczka :( Quote
TYGRYS-ica. Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Jenny19']Z eoferty też jest duży odzew. tak? no to juz robie :eviltong: Junior: Pr�gowany szczeniaczek szuka domu! Ruda �l�ska / Psy > Amstaffy - Ruda �l�ska Dżak: To tylko szczeniak... Pomo�esz? Ruda �l�ska / Psy > Amstaffy - Ruda �l�ska Quote
TYGRYS-ica. Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 prosze bardzo. eoferty sa :p niestety dogo jak zwykle swiruje z linkami :roll: Quote
Recommended Posts