Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pierwszy to 6 miesięczny pręgowany amstaffek Junior. Miał już 2 właścicieli, ale każdy z nich nie miał pojęcia o rasie, dlatego teraz zależy mi na znalezieniu odpowiednich dla niego ludzi. Wiele osób o niego pyta, ale co jeden to bardziej durny! Psiak jest wykastrowany. W stosunku do psów jest ok, bawi się z nimi i biega. Ma wiele energii, którą wykorzystuje w zabawach z psami. Jednak na pewno nie toleruje psów przy jedzeniu i trzeba nad tym z nim popracować. Poza tym jest przekochanym psem.

Drugi psiaczek to
Dżak, 5 miesięczny amstaff (może odrobinę w nim też z boksera, ale w sumie bardziej astowaty). Został oddany do schroniska z powodu braku czasu właściciela i ponoć wyjazdu za granicę. Dżak to wesoły, pełen energii pies, w którym nie ma cienia agresji. Świetnie dogaduje się z psami i szaleje na widok człowieka, najlepiej nie odstępowałby go na krok. Powinien wychowywać się w normalnej rodzinie, a nie w schronisku, które bardzo źle wpływa na takie psiaki.

Kontakt do mnie:
amstaff2@poczta.fm
kom. 509 450 480
gg 8429081

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

założyłam labnkowi wątek na labkowym forum...niedługo labków będzie więcej niż astów do adopcji:shake: kolejna durna moda - tym razem na łagodne psy....z olbrzymim temperamentem i skłonnościami demolanta jak nie zapewni im się odpowiedniej dawki ruchu...

Posted

młode...piękne...zdrowe...ale nie bogate dlatego chyba "pseudo domki" :angryy: się na nie wypieły...szlag by ten świat trafił :angryy: i tych wszystkich kretynów co traktują żywe stworzenie jak zabawkę

ręce mi opadają ... tyle tych bidulek :-( i co z nimi począć :-(

Posted

Żaden z nich nie jest na łańcuchu. Junior ma do dyspozycji dla siebie cały boks, a Dżak jest na szczeniakarni (pomieszczenie połączone z wybiegiem) tylko do zdjęcia poszedł na łańcuch, bo strasznie skakał, wiercił się i nie za bardzo można mu było zrobić zdjęcie więc to tylko tak na chwilę.

Posted

Asta17 napisał(a):
Żaden z nich nie jest na łańcuchu. Junior ma do dyspozycji dla siebie cały boks, a Dżak jest na szczeniakarni (pomieszczenie połączone z wybiegiem) tylko do zdjęcia poszedł na łańcuch, bo strasznie skakał, wiercił się i nie za bardzo można mu było zrobić zdjęcie więc to tylko tak na chwilę.

aaa :)
to dobrze
ale nawet gdyby musiały na nim byc to rozumiem
tylko żal mi ich strasznie,maja takie smutne oczka :(