ediiiii Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 idealnie Z jednymi się bawi - od innych się wycofuje. Koty są jej obojętne :evil_lol: Quote
kika22 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Przeprasza za offa :oops: Bardzo proszę wszystkich o oddanie głosu na Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa w ankiecie Krakvetu - wygrałyśmy ankietę Dogo i teraz serdecznie proszę o wsparcie nas na Krakvecie. Pierwszy raz bierzemy udział w głosowaniu, pokrótce powiem, że działamy tu fizycznie w trzy osoby, mając pod swoja opieką 30 psów, dodatkowo opór urzędniczej materii, żadnych dotacji oraz ogólną niechęć dla naszych działań ze strony mieszkańców. Jesteśmy zdane tylko na własną przedsiębiorczość ... Bardzo proszę o głosiki: Forum o psach i kotach Z góry dziękujemy ;-) Aby oddac głos trzeba sie zalogowac na forum krakvetu:lol: Quote
ediiiii Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Farida zostaje ze mną!!!! :loveu: nie oddam jej nikomu, tym bardziej, że moja rodzina się wtedy do mnie nie odezwie :razz: Finansowanie Fari już nie jest potrzebne. Zapraszam do pomocy innym naszym psom Quote
iwlajn Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Cudownie, Ediiiiiii, jak fajnie:Rose::angel::laugh2_2::angel::Cool!::klacz::beerchug::laola: Quote
Alicja Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='ediiiii']Farida zostaje ze mną!!!! :loveu: nie oddam jej nikomu, tym bardziej, że moja rodzina się wtedy do mnie nie odezwie :razz: Finansowanie Fari już nie jest potrzebne. Zapraszam do pomocy innym naszym psom coś tak czułam ...nieśmialutko ;) SUPCIO :loveu::loveu: Quote
ediiiii Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='iwlajn']Cudownie, Ediiiiiii, jak fajnie:Rose::angel::laugh2_2::angel::Cool!::klacz::beerchug::laola: te wszystkie emotki i cała ta radość spowodowała, że poszłyśmy z FARI na piwo. Każda knajpa nas przyjmuje Dziękuję, tym bardziej, że zaczynają się kluchy robić na forum buli... że powinnam - skoro zostaje - wszystkie koszty zwrócić... BUhahhhaha. To może powinnam pisać, że każdy kto od NAS psa adoptuje powinien... I nie chodzi tu o kasę, bo nie stanowi dla mnie problemu ten "zwrot" ale o sam fakt. Co o tym sądzicie? Czekam na opinie Quote
gameta Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Edi, jak dla mnie nie powinnaś zwracać - jak raktujemy psy i idą one dalej do adopcji, to idą gratis, często jeszcze za transport płacimy... Podjęłaś się dużego wyzwania, bycie DT ma dużo minusów i jest ogromną niewiadomą. To, że zdecydowałaś się na bycie DS - suuuuuper, bo pwenie miłość jest obustronna. A jak byś wyadoptowała sąsiadce to też by się darły o zwrot kasy ? Nie sądzę :shake: Nie przejmój się, zawsze się znajdą tacy, co chcą nie wiadomo czego a siedzą tylko przed kompem i tyłka do realnej pomocy nie ruszą :shake: A jad im się sączy spod palców ... Ediii trzymajcie się i się nie dajcie. Ot, moja opinia :) Quote
iwlajn Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 ediiiii napisał(a):Dziękuję, tym bardziej, że zaczynają się kluchy robić na forum buli... że powinnam - skoro zostaje - wszystkie koszty zwrócić... BUhahhhaha. To może powinnam pisać, że każdy kto od NAS psa adoptuje powinien... I nie chodzi tu o kasę, bo nie stanowi dla mnie problemu ten "zwrot" ale o sam fakt. Co o tym sądzicie? Czekam na opinie A nie napisali tego przypadkiem 1 kwietnia?:crazyeye: Może to miał być taki żart?:cool1: Wierzyć mi sie nie chce, że ktoś takie bzdury napisał. Quote
Alicja Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='gameta']Edi, jak dla mnie nie powinnaś zwracać - jak raktujemy psy i idą one dalej do adopcji, to idą gratis, często jeszcze za transport płacimy... Podjęłaś się dużego wyzwania, bycie DT ma dużo minusów i jest ogromną niewiadomą. To, że zdecydowałaś się na bycie DS - suuuuuper, bo pwenie miłość jest obustronna. A jak byś wyadoptowała sąsiadce to też by się darły o zwrot kasy ? Nie sądzę :shake: Nie przejmój się, zawsze się znajdą tacy, co chcą nie wiadomo czego a siedzą tylko przed kompem i tyłka do realnej pomocy nie ruszą :shake: A jad im się sączy spod palców ... Ediii trzymajcie się i się nie dajcie. Ot, moja opinia :) podpisuję się pod tym .... nie dajmy się zwariować ...nikt psa nie chciał a jak edi zdecydowala ze zostanie to niby za to wszystko co zrobiła ma kase oddawać ....paranoja ...niech ci co sie o kase upominają sami zajmą sie psami ...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale sie wqrzylam Quote
ediiiii Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 dzięki Dziewczyny - choć to nie o kasę chodzi ale o sam fakt. Normalnie jakbym w pysk dostała. Zaczynam wątpić.... Quote
iwlajn Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='ediiiii']dzięki Dziewczyny - choć to nie o kasę chodzi ale o sam fakt. Normalnie jakbym w pysk dostała. Zaczynam wątpić.... Ediiii ale z pewnością kupa ludzi z forum bulla myśli tak jak my. I tego się trzymaj:p A ci co to chcieli żebyś kasę zwracała to rozumiem, że w przypadku każdego DS tego zwrotu kasy się domagają, tak? To nastepnym razem może od razu w ogłoszeniach pisać, że przyszły właściciel będzie musiał zwracać koszty dotychczasowego utrzymania psa w DT. Paranoja jakaś.:shake: Quote
ediiiii Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 zabawy Faridy z Goblinowym DUSZKIEM i stowarzyszeniowym Pablem :) Quote
ediiiii Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 i dzisiejszy najazd na biuro Bulmaniaków i Gupterierów - które tak szalały, że zdjęć mało wyszło :lol: zacznę od próby : Misiek sprawdza, czy z Cycusiów Fari jeszcze coś leci :lol: potem szał :) niestety zdjęć mało wyszło, czego bardzo żałuję... Quote
Alicja Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 :loveu::loveu::loveu:rewelacyjne fotaski :multi::multi: Quote
invictus hilaritas Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Dziewczynka się wyszala, jaka mordka szczęśliwa.. A pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno była smutna i chora.. Teraz to całkiem inny pies :) Quote
Recommended Posts