Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na bulteriery znajdujące się pod opieką Bulikowa:

!!! ZAPRASZAM !!!

!! Prosimy o pomoc finansową !!

Aktualnie mamy:
[SIZE=4]- 3109

• 4 months later...
  • 1 month later...
Posted

ma się dobrze :)
jest po wszystkich kontrolnych badaniach: echo serca z doplerem (czy jak to się tam pisze) usg wszystkich narządów. Wszystko cacy :)

Martwi mnie tylko jedno: strasznie dopomina się o rodzeństwo :cool3:

niestety nie potrafię wklejać tu zdjęć więc podaję link, gdzie są jej ostatnie foty

Bulterier Forum :: Zobacz temat - Fari - sunia z pseudohodowli szuka spokoju i miłości

pozdrawiam Edi & Farida

Posted

[quote name='fioneczka']zdjęcia powalające .... jaka ona szczęśliwa :multi:[/QUOTE]

bardzo miłe jest to, że zapytałaś co u niej :) i bardzo to doceniam

niestety, bardzo rzadko ludzie pytają o psy które trafiły do adopcji. WYADOPTOWANY = problem z głowy. Paradoksalnie to również dotyczy "moich" buli - a mam ich sporo na swoim koncie. I wiem co z każdym z nich się dzieje. Kiedy tylko pada hasło - pies ma dom - już nie ma zainteresowania. A chyba nie na tym to polega! A szkoda bo i ja bym się lepiej czuła, gdyby ktoś zapytał co u Dexa, Wiga, Peti, Gandzi, Buliona, Loli, Antka i paru innych.
Boli to jak cholera, że tak naprawdę sztuka dla sztuki się liczy...

Oczywiście nie o Fari tu mowa, bo chyba wiadomo, że ma zapewnione wszelkie możliwe psie rozrywki :p i dożywotnią miłość

Posted

[quote name='ediiiii']bardzo miłe jest to, że zapytałaś co u niej :) i bardzo to doceniam

niestety, bardzo rzadko ludzie pytają o psy które trafiły do adopcji. WYADOPTOWANY = problem z głowy. Paradoksalnie to również dotyczy "moich" buli - a mam ich sporo na swoim koncie. I wiem co z każdym z nich się dzieje. Kiedy tylko pada hasło - pies ma dom - już nie ma zainteresowania. A chyba nie na tym to polega! A szkoda bo i ja bym się lepiej czuła, gdyby ktoś zapytał co u Dexa, Wiga, Peti, Gandzi, Buliona, Loli, Antka i paru innych.
Boli to jak cholera, że tak naprawdę sztuka dla sztuki się liczy...

Oczywiście nie o Fari tu mowa, bo chyba wiadomo, że ma zapewnione wszelkie możliwe psie rozrywki :p i dożywotnią miłość

dobrze że dziewczynce :loveu: się udało ... że teraz już na zawsze będzie kochana i zapomni o tym jak było kiedyś
moją Fionkę odwiedzają też tylko "obecni" znajomi ... mało kiedy zdarzy się wizyta osób które ratowały jej życie ... a szkoda

jednak Fundacja Niechciane i Zapomniane od której adoptowałam moją niunię pomogła mi ostatnio finansowo w związku z kosztownym wyjazdem i badaniami Fionki ... za co bardzo IM dziękuję ... nie podeszli do nas w sposób "wyadoptowany pies - problem z głowy"

Życzę Wam długiego szczęśliwego życia razem.

• 3 weeks later...