paros Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Kanzaj pisała, że Bryza ma dom :multi: Bazyl ma swój własny dom i fajną rodzinkę :multi: Informacja z 19 lipca. Bazyl już w nowym domu. Państwo obecnie mieszkają w bloku i 1 sierpnia przeprowadzają się do swojego domu. Chcieli go wziąć od razu ale nie chciałam się zgodzić aby poszedł do bloku (bo on najprawdopodobniej nigdy w domu nie mieszkał) i prosiłam aby poczekali do 1 sierpnia. Państwo przez półtora tygodnia przyjeżdżali z Warszawy codziennie i brali go na 3-4 godziny spaceru. Ryczał pies, ryczeli oni gdy się rozstawali.... no to cóż było robić. Pańcio wziął urlop na ostatni tydzień lipca i Bazyl pojechał. Dawno już nie widziałam tak wzajemnej miłości. Bazyl z rodzinką na slajdach i filmie:loveu: Quote
Ania W Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Czy mogłabym kogoś prosić, żeby napisał ile i które psy z Krzyczek jeszcze szukają domu? Troszkę przestałam się w tym łapać :oops: Quote
Neigh Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Domu szukają, te które są bezpośrednio pod opieką TWA 1. Lisia 2. Pręgusia zwana Betti 3. Kajuś zwany Kairem 4. Sonia 5. Ares ( dt Gusia) 6. Burka Kraków: 7. Filip 8.Figiel 9 Amor 10.Patos Poznań: 11.Pipi 12. Łapek 13. Rudzik Warszawa 14. Zeus 15 Roxi 16. Mat 17 Mistrz No i 7 u mariamc Razem 24 o których mi wiadomo Czyli ok.50 domy znalazło Quote
paros Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Neigh jeszcze zapomniałaś o jednych chłopaku z Warszawy Pręgusek (nr 42) :-( Właśnie uaktualniam stronę krzyczkową, którą ostatnio trochę zaniedbałam :oops: Quote
mariamc Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Czytałam gdzieś na stronach Emira,że u nich jest 30 psów z Krzyczek Czy ktoś coś wie na ten temat? U mnie w 100% adopcyjne są dwa : Mania i Nosio. Reszta - 5 sztuk- to psy dla koneserów:evil_lol: Quote
mariamc Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Została mi jeszcze Dzikuska do sterylki , reszta suczek już po a wszyscy chłopcy to weseli kastraci:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
paros Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 mariamc napisał(a):.......... U mnie w 100% adopcyjne są dwa : Mania i Nosio. Reszta - 5 sztuk- to psy dla koneserów:evil_lol: To może ogłoszenia zrobić? :lol: Quote
Neigh Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Robić, robić wszystko adopcyjne do domu. Lisia i Pręgusia vel Betti też już do adopcji gotowe, tylko nowe zdjecia potrzebne.....a na razie trudno tam kogoś aparato- sprawnego zaciagnąć.... Quote
paros Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='taubi']Mistrz ADOPTOWANY!!!:multi:[/QUOTE] :multi::multi::multi::multi: Quote
paros Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Teraz kolej na następne psiaki krzyczkowe Quote
paros Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 paros napisał(a):Teraz kolej na następne psiaki krzyczkowe Ciągle czekają na domki :-(:-( Quote
Neigh Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 A tak zupełnie przy okazji:-) To czy można Cię Jolu prosić o wpisanie na stronce, ze Lisia i Pręgusia vel Betti są adoptowane? Bo niedalej jak wczoraj dzwonił facet w sprawie Lisi - o żadnym innym psie rozmawiać jednak nie chciał... Quote
paros Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Neigh napisał(a):A tak zupełnie przy okazji:-) To czy można Cię Jolu prosić o wpisanie na stronce, ze Lisia i Pręgusia vel Betti są adoptowane? Bo niedalej jak wczoraj dzwonił facet w sprawie Lisi - o żadnym innym psie rozmawiać jednak nie chciał... Powinnam to zrobić bez proszenia :oops: muszę przyznać, że zaniedbałam stronę a jeszcze kilka psiaków ciągle szuka domu :-(:-( Quote
gusia0106 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Kochani, potrzebna nam pomoc. Prześlijcie do łódzkich dogomaniaków o ile takich znacie: Wczoraj koło południa ARES ZAGINĄŁ. Nie ma na sobie szelek z adresówką. Potrzebna jest nam pomoc w stworzeniu plakatu, oplakatowaniu Łodzi i poszukiwaniach. Ares wygląda tak: Może być lękliwy w stosunku do obcych ale nie agresywny. Kontakt do właścicielki: PANI LUCYNA 798 656 937 lub do mnie GUSIA 510 833 888 Quote
gusia0106 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='paros']dobrze, że znalazłaś Aresa :lol:[/QUOTE] Też się cieszę ;) Quote
paros Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 dzisiaj przeczytałam na wątku Burki, że kilka dni temu odeszła za TM :cry: Quote
paros Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Figiel już dawno w domu :lol: Filip ma dom :lol: Rudzik ma dom :lol: na dom czeka Sonia czeka Amor i Ares Quote
mariamc Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Nadal czekają. Mania i Nonio , do adopcji w dwupaku. Quote
Recommended Posts