irenaka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 mariamc napisał(a):Ja to wszystko wiem ale ja tez za nią tęsknię:placz: Jak będę się nad Tobą rozczulać, to wiesz co będzie?:shake: Dlatego lepiej Cię do jakiejś roboty zagonię, przestaniesz myśleć:mad:;) Jak się czują te uratowane psiaki? Quote
mariamc Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Uratowane psiaki mają się dobrze. Malizna rano cieszyła się na mój widok, wczoraj w szoku chciała nas wszystkich zjeść:evil_lol: A tak poza tym , mam co robić:diabloti: dziękuję. Własnie wróciłam , 183 km, odbiłam asta Napalma z przytuliska i zawiozłam do hotelu do Piły. Jutro jedziemy odbić buldozki , też się uzbiera ponad 200km:evil_lol: Quote
paros Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Irenka, czy dowiedziałaś się czy były jakieś wpłaty na fundację dla psiaków z Krzyczek? Ciekawa jestem czy to wcześniejsze allegro przyniosło jakiś efekt:cool3: Quote
mariamc Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Paros , rozliczenie Ireny na drugim wątku. Jest cieniutko:shake: Quote
irenaka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Od początku robię rozliczenia na wątku który założyłam, chociaż powinnam na wątku rozliczeniowym. Ale prawda jest taka, że alergicznie reaguję na ten wątek.Więc nie mam zamiaru go ruszać, wpisuję rozliczenia tu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krzyczki-w-imieniu-tych-ktore-ocalaly-prosimy-o-domy-115276/index82.html#post11876852 Quote
paros Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Zeusek ciągle czeka :-( I Mat marzy o domku :-( Quote
mariamc Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Nie oddawajcie nas do schronów:-( Ludzie POMOCY!!!! gdzie są wszyscy?????? Quote
gusia0106 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Paaaros, a to prawda, że Lotnik ma dom?:cool3: Quote
paros Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 gusia0106 napisał(a):Paaaros, a to prawda, że Lotnik ma dom?:cool3: Tak, ma pana z doświadczeniem z takimi psiakami. Po kastracji pojechał do niego. :multi::multi: Quote
mariamc Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Jolu, mam zastępczy tel. a dane zostały w tamtym. Nie mam jak zadzwonić:shake: Quote
gusia0106 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 paros napisał(a):Tak, ma pana z doświadczeniem z takimi psiakami. Po kastracji pojechał do niego. :multi::multi: No to cudnie :lol: Quote
paros Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Na dniach wznowię na allegro apel o pomoc w dofinansowaniu psiaków krzyczkowych :roll: Quote
Olga132 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Krzyczki - dla niektórych to jeszcze nie koniec ! (574088605) - Aukcje internetowe Allegro zrobiłam aukcję allegro cegiełkowa ale powiem szczerze nie jestem zadowolona z niej - jakos tak mi sie to wszystko rozjechało ehhhh na dole dałam na razie 4 psy do adopcji - jesli ta aukcja sie skończy to można te psiaki wymienic na kolejne 4 żeby na zmiane było mam tylko nadzieję że ktos te cegiełki kupi tylko mam takie pytanie ktos ma jakis wzór dyplomu - podziekowania żebym mogla ludziom wysyłać? Jeśli ktos ma jakies uwagi do allegro to zgłaszac szybko - bo jak ktoś zalicytuje to juz nic nie zmienię Quote
gusia0106 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Olga132 napisał(a):Krzyczki - dla niektórych to jeszcze nie koniec ! (574088605) - Aukcje internetowe Allegro zrobiłam aukcję allegro cegiełkowa ale powiem szczerze nie jestem zadowolona z niej - jakos tak mi sie to wszystko rozjechało ehhhh na dole dałam na razie 4 psy do adopcji - jesli ta aukcja sie skończy to można te psiaki wymienic na kolejne 4 żeby na zmiane było mam tylko nadzieję że ktos te cegiełki kupi tylko mam takie pytanie ktos ma jakis wzór dyplomu - podziekowania żebym mogla ludziom wysyłać? Jeśli ktos ma jakies uwagi do allegro to zgłaszac szybko - bo jak ktoś zalicytuje to juz nic nie zmienię Ja mam tylko jedną - literówkę - "wśród" pisze się razem ;) Quote
Inez de Villaro Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 bazarek na psy krzyczkowskie od mariamc... zapraszam do podnoszenia! i kupowania http://www.dogomania.pl/forum/f99/damskie-ciuszki-na-psy-z-krzyczek-do-13-03-a-132958/#post11912099 Quote
paros Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Olga132 napisał(a):Krzyczki - dla niektórych to jeszcze nie koniec ! (574088605) - Aukcje internetowe Allegro zrobiłam aukcję allegro cegiełkowa ...... Zapraszamy do udziału w aukcji na rzecz pomocy dla psiaków z Krzyczek :-( Quote
irenaka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 paros napisał(a):Irenka, ale urzędy skarbowe przekazują fundacjom tylko sumy, nie podając danych darczyńców. Fundacja nie wie nawet od ilu osób są wpłaty. :shake: W tym roku wprowadzono rubrykę cel szczegółowy, gdzie można wpisać np. psy z Krzyczek ale wcześniej trzeba uzgodnić takie wpłaty z fundacją Viva:cool3: Jolu! Nie wiem dlaczego dopiero dzisiaj Twój wpis przeczytałam:oops: choć na wątku byłam. Nie wiem, czy czytałaś tą "instrukcję" na stronie którą podałam, ale tam wyraźnie jest napisane, że Viva przekaże pieniądze na Fundację Zwierzę nie jest rzeczą. To właśnie ta fundacja a nie Viva udziela nam gościny na swoim koncie, więc co mamy ustalać z Vivą? Potrzebuję tylko dane osobowe i kwoty od osób które chcą w ten sposób przekazać 1% na Krzyczki, ponieważ Viva będzie wpłacać pieniądze na Zwierzę nie jest rzeczą jedną kwotą. Quote
Olga132 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 irenaka napisał(a):Gdyby ktoś chciał przekazać na rzecz psiaków z Krzyczek swój 1%, to może to zrobić wg. instrukcji: http://www.konie.sos.pl/1procent.php Jak przeczytacie instrukcję, to będziecie wiedzieć, że odbędzie się to za pośrednictwem Fundacji Viva. Aby te- konkretne kwoty trafiły na Krzyczki bardzo proszę, jeżeli ktoś przekaże pieniądze o informacje na pw lub mail: irenaka7@wp.pl Potrzebuję imię, nazwisko, miasto i kwotę. Zrobię zestawienie na wątku. a czy w rubryce cel szczegółowy 1% gdzie mam byc wpisane ZWIERZĘ NIE JEST RZECZĄ nie można dopisac jeszcze na psy z Krzyczek? Quote
paros Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Olga132 napisał(a):a czy w rubryce cel szczegółowy 1% gdzie mam byc wpisane ZWIERZĘ NIE JEST RZECZĄ nie można dopisac jeszcze na psy z Krzyczek? Chyba nie można :shake: bo wtedy w instrukcji byłoby dopisane :cool3: Quote
paros Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [SIZE="3"]Pomóż psiakom z Krzyczek i kup cegiełkę - aukcja [SIZE="3"]TUTAJ :modla::modla::modla::modla: Quote
Recommended Posts