Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mariamc napisał(a):
Ja to wszystko wiem ale ja tez za nią tęsknię:placz:

Jak będę się nad Tobą rozczulać, to wiesz co będzie?:shake:
Dlatego lepiej Cię do jakiejś roboty zagonię, przestaniesz myśleć:mad:;)
Jak się czują te uratowane psiaki?

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uratowane psiaki mają się dobrze. Malizna rano cieszyła się na mój widok,
wczoraj w szoku chciała nas wszystkich zjeść:evil_lol:

A tak poza tym , mam co robić:diabloti: dziękuję.

Własnie wróciłam , 183 km, odbiłam asta Napalma z przytuliska i zawiozłam do hotelu do Piły.
Jutro jedziemy odbić buldozki , też się uzbiera ponad 200km:evil_lol:

Posted

Irenka, czy dowiedziałaś się czy były jakieś wpłaty na fundację dla psiaków z Krzyczek? Ciekawa jestem czy to wcześniejsze allegro przyniosło jakiś efekt:cool3:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Paaaros, a to prawda, że Lotnik ma dom?:cool3:

Tak, ma pana z doświadczeniem z takimi psiakami. Po kastracji pojechał do niego. :multi::multi:

Posted

Krzyczki - dla niektórych to jeszcze nie koniec ! (574088605) - Aukcje internetowe Allegro
zrobiłam aukcję allegro cegiełkowa ale powiem szczerze nie jestem zadowolona z niej - jakos tak mi sie to wszystko rozjechało
ehhhh
na dole dałam na razie 4 psy do adopcji - jesli ta aukcja sie skończy to można te psiaki wymienic na kolejne 4 żeby na zmiane było
mam tylko nadzieję że ktos te cegiełki kupi
tylko mam takie pytanie ktos ma jakis wzór dyplomu - podziekowania żebym mogla ludziom wysyłać?

Jeśli ktos ma jakies uwagi do allegro to zgłaszac szybko - bo jak ktoś zalicytuje to juz nic nie zmienię

Posted

Olga132 napisał(a):
Krzyczki - dla niektórych to jeszcze nie koniec ! (574088605) - Aukcje internetowe Allegro
zrobiłam aukcję allegro cegiełkowa ale powiem szczerze nie jestem zadowolona z niej - jakos tak mi sie to wszystko rozjechało
ehhhh
na dole dałam na razie 4 psy do adopcji - jesli ta aukcja sie skończy to można te psiaki wymienic na kolejne 4 żeby na zmiane było
mam tylko nadzieję że ktos te cegiełki kupi
tylko mam takie pytanie ktos ma jakis wzór dyplomu - podziekowania żebym mogla ludziom wysyłać?

Jeśli ktos ma jakies uwagi do allegro to zgłaszac szybko - bo jak ktoś zalicytuje to juz nic nie zmienię

Ja mam tylko jedną - literówkę - "wśród" pisze się razem ;)

Posted

paros napisał(a):
Irenka, ale urzędy skarbowe przekazują fundacjom tylko sumy, nie podając danych darczyńców. Fundacja nie wie nawet od ilu osób są wpłaty. :shake:
W tym roku wprowadzono rubrykę cel szczegółowy, gdzie można wpisać np. psy z Krzyczek ale wcześniej trzeba uzgodnić takie wpłaty z fundacją Viva:cool3:

Jolu!
Nie wiem dlaczego dopiero dzisiaj Twój wpis przeczytałam:oops: choć na wątku byłam.
Nie wiem, czy czytałaś tą "instrukcję" na stronie którą podałam, ale tam wyraźnie jest napisane, że Viva przekaże pieniądze na Fundację Zwierzę nie jest rzeczą. To właśnie ta fundacja a nie Viva udziela nam gościny na swoim koncie, więc co mamy ustalać z Vivą?
Potrzebuję tylko dane osobowe i kwoty od osób które chcą w ten sposób przekazać 1% na Krzyczki, ponieważ Viva będzie wpłacać pieniądze na Zwierzę nie jest rzeczą jedną kwotą.

Posted

irenaka napisał(a):
Gdyby ktoś chciał przekazać na rzecz psiaków z Krzyczek swój 1%, to może to zrobić wg. instrukcji:
http://www.konie.sos.pl/1procent.php

Jak przeczytacie instrukcję, to będziecie wiedzieć, że odbędzie się to za pośrednictwem Fundacji Viva.
Aby te- konkretne kwoty trafiły na Krzyczki bardzo proszę, jeżeli ktoś przekaże pieniądze o informacje na pw lub mail: irenaka7@wp.pl
Potrzebuję imię, nazwisko, miasto i kwotę.
Zrobię zestawienie na wątku.

a czy w rubryce cel szczegółowy 1%
gdzie mam byc wpisane ZWIERZĘ NIE JEST RZECZĄ nie można dopisac jeszcze na psy z Krzyczek?

Posted

Olga132 napisał(a):
a czy w rubryce cel szczegółowy 1%
gdzie mam byc wpisane ZWIERZĘ NIE JEST RZECZĄ nie można dopisac jeszcze na psy z Krzyczek?

Chyba nie można :shake: bo wtedy w instrukcji byłoby dopisane :cool3: