Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olga132 napisał(a):
a czy to zbiorcze allegro miało jakieś wymierne efekty? np czy coś wpłynęło na konto? bo widzę, że wyświetleń było bardzo dużo
i właśnie o czyms taki myślałam
a może połączyć to z aukcją cegiełkową?

Czy były wpłaty to musimy poprosić aby Irenaka dowiedziała się :lol:

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paros napisał(a):
Czy były wpłaty to musimy poprosić aby Irenaka dowiedziała się :lol:

Jak tylko coś będę widziała z konkretów to napiszę.
Z dobrych wiadomości mam tylko jedną- Niepołomice opłacone do końca lutego.

Posted

Neris napisał(a):
Ty jego pierwszy komplement, wszyscy którzy go widzieli mówili "piekny to on nie jest"

Coś TY?:crazyeye:
Ludziska się nie znają, przecież to CUDO!!!:multi:

Posted

[FONT=Verdana]Gdyby ktoś chciał przekazać na rzecz psiaków z Krzyczek swój 1%, to może to zrobić wg. instrukcji:[/FONT]
[FONT=Verdana]http://www.konie.sos.pl/1procent.php[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Jak przeczytacie instrukcję, to będziecie wiedzieć, że odbędzie się to za pośrednictwem Fundacji Viva.[/FONT]
[FONT=Verdana]Aby te- konkretne kwoty trafiły na Krzyczki bardzo proszę, jeżeli ktoś przekaże pieniądze o informacje na pw lub mail: irenaka7@wp.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]Potrzebuję imię, nazwisko, miasto i kwotę.[/FONT]
[FONT=Verdana]Zrobię zestawienie na wątku.[/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]

Posted

[quote name='irenaka'][FONT=Verdana]Gdyby ktoś chciał przekazać na rzecz psiaków z Krzyczek swój 1%, to może to zrobić wg. instrukcji:[/FONT]
[FONT=Verdana]http://www.konie.sos.pl/1procent.php[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Jak przeczytacie instrukcję, to będziecie wiedzieć, że odbędzie się to za pośrednictwem Fundacji Viva.[/FONT]
[FONT=Verdana]Aby te- konkretne kwoty trafiły na Krzyczki bardzo proszę, jeżeli ktoś przekaże pieniądze o informacje na pw lub mail: irenaka7@wp.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]Potrzebuję imię, nazwisko, miasto i kwotę.[/FONT]
[FONT=Verdana]Zrobię zestawienie na wątku.[/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]

Irenka, ale urzędy skarbowe przekazują fundacjom tylko sumy, nie podając danych darczyńców. Fundacja nie wie nawet od ilu osób są wpłaty. :shake:
W tym roku wprowadzono rubrykę cel szczegółowy, gdzie można wpisać np. psy z Krzyczek ale wcześniej trzeba uzgodnić takie wpłaty z fundacją Viva:cool3:

Posted

W sobotę albo w poniedziallek jadę z wizytą poadobcyjną do Roasi:multi:

Jeśli wszystko będzie w porządku, to za tydzień dojedzie no niej Nosio.

Nowi Państwa chcą , aby ROA czuła się pewniej:lol:

Posted

paros napisał(a):
Nikt nie zajrzał ostatnio do psiaków :shake:

ja zaglądam - ale co to da.
tylko ogłoszenia nas ratuja, bo jak juz słusznie zauważyła Neigh - na dogomani te psy domów nie znajdą.
ja jestem za zrobieniem aukci cegiełkowej połaczonej z informacją o psach do adopcji - w ten sposób zrealizujemy 2 cele: może uda nam sie troszke finanse podreperować a przy okazji będziemy ogłaszac psy.

Posted

Olga132 napisał(a):
ja zaglądam - ale co to da.
tylko ogłoszenia nas ratuja, bo jak juz słusznie zauważyła Neigh - na dogomani te psy domów nie znajdą.
ja jestem za zrobieniem aukci cegiełkowej połaczonej z informacją o psach do adopcji - w ten sposób zrealizujemy 2 cele: może uda nam sie troszke finanse podreperować a przy okazji będziemy ogłaszac psy.

W pełni popieram + zrzutka na wyróżnione wspólne allegro ( może nieco tekst przeredagować, zdjęcia wybrać). Zrobić odnośnik do strony...
Takie wyróżnione allegro to koszt rzędu 20 - 30 zł. Trzeci raz pytam co Wy na to?
Podrzucać to my sobie tu możemy w nieskończoność. Myślę, ze mało jest osób na dogo, które o psach nie wiedzą. Skoro do tej pory nikt sie adopcją nie zainteresowal - raczej nikłe szanse, ze teraz tak sie stanie.
Chcąc ściagnąć na wątek wiedzej ludzi musimy się zacząć żreć. Coś zmalwersować:-), hihih "same juz wiecie kogo" zaprosić albo chociaż jakimś nickiem rzucić..........Zaraz sie będzie działo i wszyscy się zlecą. A tak......lipa.:-)

Posted

mariamc napisał(a):
Roa tęskni za nami , nie chce jeść .

Jak będzie to trwało dłuzej , to , mam ją zabrać?:-(

Coś Ty- absolutnie. Trzeba piernikiem zawozić drugiego ( dobrze liczę, że chyba trzy dni minęły?) .
Tylko żebyś czasem Ty się Jej nie pokazała.

Posted

mariamc napisał(a):
Roa tęskni za nami , nie chce jeść .

Jak będzie to trwało dłuzej , to , mam ją zabrać?:-(

Kochana, daj jej troszkę czasu. W końcu się przekona. Pies się troszkę pogubił....musi zrozumieć ze ma inny dom. Wreszcie...... W końcu o to chodzi, zeby one wszystkie trafiły do swoich ludzi.

Masz jeszcze sporą grupkę krzyczkowców - mało Ci:-)? Super by było, gdyby wzięli jeszcze jedną sunie...

Posted

Masz babo placek........mało Ci psów? To ja Ci chętnie dowiozę ........jest np. pól dzika sunia ze szczeniakami w stodole. Szeniaki pewnie by migiem dom znalazły, ale potrzebna socjalizacja. A tak matka wyprowadzi i też zdziczeją......