paros Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Olga132 napisał(a):a czy to zbiorcze allegro miało jakieś wymierne efekty? np czy coś wpłynęło na konto? bo widzę, że wyświetleń było bardzo dużo i właśnie o czyms taki myślałam a może połączyć to z aukcją cegiełkową? Czy były wpłaty to musimy poprosić aby Irenaka dowiedziała się :lol: Quote
irenaka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 paros napisał(a):Czy były wpłaty to musimy poprosić aby Irenaka dowiedziała się :lol: Jak tylko coś będę widziała z konkretów to napiszę. Z dobrych wiadomości mam tylko jedną- Niepołomice opłacone do końca lutego. Quote
Neris Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 mariamc napisał(a):Kairek jest piękny:loveu: Ty jego pierwszy komplement, wszyscy którzy go widzieli mówili "piekny to on nie jest" Quote
irenaka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Neris napisał(a):Ty jego pierwszy komplement, wszyscy którzy go widzieli mówili "piekny to on nie jest" Coś TY?:crazyeye: Ludziska się nie znają, przecież to CUDO!!!:multi: Quote
Olga132 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Chciałam Was serdecznie zaprosić na nowy bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/wspomnien-czara-bazarek-na-oplacanie-hotelikow-psow-krzyczkowych-do-15-03-2009-a-131984/#post11828543 mam nadzieję, że bazarek bedzie cieszył sie popularnością :) Quote
Olga132 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 tylko coś nikt na bazarku nie pisze :-( Quote
Ania W Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Poczekaj wrócę do domu to wkleję swoje wspomnienia ;) Quote
irenaka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [FONT=Verdana]Gdyby ktoś chciał przekazać na rzecz psiaków z Krzyczek swój 1%, to może to zrobić wg. instrukcji:[/FONT] [FONT=Verdana]http://www.konie.sos.pl/1procent.php[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Jak przeczytacie instrukcję, to będziecie wiedzieć, że odbędzie się to za pośrednictwem Fundacji Viva.[/FONT] [FONT=Verdana]Aby te- konkretne kwoty trafiły na Krzyczki bardzo proszę, jeżeli ktoś przekaże pieniądze o informacje na pw lub mail: irenaka7@wp.pl[/FONT] [FONT=Verdana]Potrzebuję imię, nazwisko, miasto i kwotę.[/FONT] [FONT=Verdana]Zrobię zestawienie na wątku.[/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] Quote
paros Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='irenaka'][FONT=Verdana]Gdyby ktoś chciał przekazać na rzecz psiaków z Krzyczek swój 1%, to może to zrobić wg. instrukcji:[/FONT] [FONT=Verdana]http://www.konie.sos.pl/1procent.php[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Jak przeczytacie instrukcję, to będziecie wiedzieć, że odbędzie się to za pośrednictwem Fundacji Viva.[/FONT] [FONT=Verdana]Aby te- konkretne kwoty trafiły na Krzyczki bardzo proszę, jeżeli ktoś przekaże pieniądze o informacje na pw lub mail: irenaka7@wp.pl[/FONT] [FONT=Verdana]Potrzebuję imię, nazwisko, miasto i kwotę.[/FONT] [FONT=Verdana]Zrobię zestawienie na wątku.[/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] Irenka, ale urzędy skarbowe przekazują fundacjom tylko sumy, nie podając danych darczyńców. Fundacja nie wie nawet od ilu osób są wpłaty. :shake: W tym roku wprowadzono rubrykę cel szczegółowy, gdzie można wpisać np. psy z Krzyczek ale wcześniej trzeba uzgodnić takie wpłaty z fundacją Viva:cool3: Quote
paros Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Nikt nie zajrzał ostatnio do psiaków :shake: Quote
mariamc Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 W sobotę albo w poniedziallek jadę z wizytą poadobcyjną do Roasi:multi: Jeśli wszystko będzie w porządku, to za tydzień dojedzie no niej Nosio. Nowi Państwa chcą , aby ROA czuła się pewniej:lol: Quote
Olga132 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 paros napisał(a):Nikt nie zajrzał ostatnio do psiaków :shake: ja zaglądam - ale co to da. tylko ogłoszenia nas ratuja, bo jak juz słusznie zauważyła Neigh - na dogomani te psy domów nie znajdą. ja jestem za zrobieniem aukci cegiełkowej połaczonej z informacją o psach do adopcji - w ten sposób zrealizujemy 2 cele: może uda nam sie troszke finanse podreperować a przy okazji będziemy ogłaszac psy. Quote
Neigh Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Olga132 napisał(a):ja zaglądam - ale co to da. tylko ogłoszenia nas ratuja, bo jak juz słusznie zauważyła Neigh - na dogomani te psy domów nie znajdą. ja jestem za zrobieniem aukci cegiełkowej połaczonej z informacją o psach do adopcji - w ten sposób zrealizujemy 2 cele: może uda nam sie troszke finanse podreperować a przy okazji będziemy ogłaszac psy. W pełni popieram + zrzutka na wyróżnione wspólne allegro ( może nieco tekst przeredagować, zdjęcia wybrać). Zrobić odnośnik do strony... Takie wyróżnione allegro to koszt rzędu 20 - 30 zł. Trzeci raz pytam co Wy na to? Podrzucać to my sobie tu możemy w nieskończoność. Myślę, ze mało jest osób na dogo, które o psach nie wiedzą. Skoro do tej pory nikt sie adopcją nie zainteresowal - raczej nikłe szanse, ze teraz tak sie stanie. Chcąc ściagnąć na wątek wiedzej ludzi musimy się zacząć żreć. Coś zmalwersować:-), hihih "same juz wiecie kogo" zaprosić albo chociaż jakimś nickiem rzucić..........Zaraz sie będzie działo i wszyscy się zlecą. A tak......lipa.:-) Quote
Olga132 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 właśnie przelałam 30 zł z bazarków na konto fundacji Quote
mariamc Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Roa tęskni za nami , nie chce jeść . Jak będzie to trwało dłuzej , to , mam ją zabrać?:-( Quote
irenaka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 mariamc napisał(a):Roa tęskni za nami , nie chce jeść . Jak będzie to trwało dłuzej , to , mam ją zabrać?:-( Coś Ty- absolutnie. Trzeba piernikiem zawozić drugiego ( dobrze liczę, że chyba trzy dni minęły?) . Tylko żebyś czasem Ty się Jej nie pokazała. Quote
Neigh Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 mariamc napisał(a):Roa tęskni za nami , nie chce jeść . Jak będzie to trwało dłuzej , to , mam ją zabrać?:-( Kochana, daj jej troszkę czasu. W końcu się przekona. Pies się troszkę pogubił....musi zrozumieć ze ma inny dom. Wreszcie...... W końcu o to chodzi, zeby one wszystkie trafiły do swoich ludzi. Masz jeszcze sporą grupkę krzyczkowców - mało Ci:-)? Super by było, gdyby wzięli jeszcze jedną sunie... Quote
mariamc Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ja to wszystko wiem ale ja tez za nią tęsknię:placz: Quote
Neigh Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Masz babo placek........mało Ci psów? To ja Ci chętnie dowiozę ........jest np. pól dzika sunia ze szczeniakami w stodole. Szeniaki pewnie by migiem dom znalazły, ale potrzebna socjalizacja. A tak matka wyprowadzi i też zdziczeją...... Quote
Recommended Posts