Olga132 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 tylko ogłoszenia, ogłoszenia, ogłoszenia daja nam szanse na znalezienie domu Aga - plakacik sie robi. Jeszcze cierpliwości. Quote
Neigh Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ok:-). Poczekam. Dziewczyny ruszać głową - i masówkę ogłoszeniową uprawiać. Zastanówcie się, może ktoś ma jakieś stare znajomości w gazetach, portalach..... Quote
Olga132 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 a ja chciałam zapytac czy ktoś mógłby mi zrobić banerek do watku tych 2 sunieczek które sa w hoteliku pod poznaniem ? Quote
mariamc Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Na swojej stronie internetowej bladykris.pl ,moje dziecko zamieściło na blogu wpis POKOCHAJ PSA ZE SCHRONISKA umieścił tam linki do tej strony i strony Paros;) Quote
mariamc Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Udało się:multi: Jestem na Dogo:multi: Krzyczki w górę:multi: Quote
Neigh Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Nooo dogo ostatnio się nie stara.........Krzyczkowcy do domów sio! Quote
mariamc Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Do góry :multi: Tyle ludzi brało udział w ich ratowaniu a teraz nikogo one nie obchodzą:-( Quote
paros Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 mariamc napisał(a):Na swojej stronie internetowej bladykris.pl ,moje dziecko zamieściło na blogu wpis POKOCHAJ PSA ZE SCHRONISKA umieścił tam linki do tej strony i strony Paros;) Bardzo dobrze zrobił, psiaki dziękują :Rose: mariamc napisał(a):Do góry :multi: Tyle ludzi brało udział w ich ratowaniu a teraz nikogo one nie obchodzą:-( Cały czas obchodzą, tylko ostatnio Dogo kiepsko chodzi :shake: Quote
mariamc Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Wczoraj ani razu nie udało mi się wejść na Dogo:shake: Dzisiaj , szczęśliwie bez żadnych problemów.:loveu: Quote
irenaka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 mariamc napisał(a):Wczoraj ani razu nie udało mi się wejść na Dogo:shake: Dzisiaj , szczęśliwie bez żadnych problemów.:loveu: A ja do problemów z dogo miałam jeszcze problem z kompem. Jestem znowu tylko na chwilę, bo od poniedziałku mam szalony tydzień, wyjątkowo pracowity i pewnie mnie rzadko będziecie widzieć. Quote
paros Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 W Walentynki Lotnik miał kastrację i .... trzymajcie mocno kciuki Plakaciki psiaków do pobrania i rozwieszania :lol: w formacie PDF PUŚKA.PDF BRYZA.PDF BURKA I ZEUS.PDF HEKTOR.PDF KROPLA I PRZYLEPA w formacie JPG Quote
Neigh Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Trzymamy, trzymamy. Tak w ogóle, to trzeba Burkę wysterylizować....... Quote
Olga132 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 dzięki Paros za umieszczenie plakatów psiaków na stronie Quote
paros Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 irenaka napisał(a):Paros :loveu:- jesteś rewelacyjna!!! Ale te plakaciki to nie ja zrobiłam :shake: dostałam je od Olgi132 Zrobię plakaciki dla niepołomnickich i pozostałych psiaków, bo nie mają:-( Quote
Olga132 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 nie - ja ich niestety nie robiłam nie potrafię tak ładnie :shake: robiła je blue.berry za co jej bardzo, bardzo dziękuję Quote
Neigh Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Tak w ogóle, to plakacików nie zrobiła Olga:-). Przynajmniej z tego co mi wiadomo:-) Ale Oldze się jak najbardziej podziękowania należą:-) Quote
Olga132 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 słuchajcie a może by wystawić jakies allegro tym psom tylko z jakąs taka opcja promocji na pierwszej stronie albo coś. można by sie było złożyć na jakąs drogą opcje ale w zamian wstawić w to ogłoszenie np 5 psów i dodatkowo link do strony paros o krzyczkach? wtedy by była szansa ze to nie zginie tak w gąszczu innych ogłoszeń Quote
Neigh Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Noo mówiłam to gdzieś tak w sierpniu.........że zamiast 30 ogłoszeń zrobić im jedno, nawet w jakiejś gazecie - za opłatą. Byle bylo je widać... Wtedy mnie zakrzyczano, ze koszt, ze coś tam....... Quote
paros Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Olga132']słuchajcie a może by wystawić jakies allegro tym psom tylko z jakąs taka opcja promocji na pierwszej stronie albo coś. można by sie było złożyć na jakąs drogą opcje ale w zamian wstawić w to ogłoszenie np 5 psów i dodatkowo link do strony paros o krzyczkach? wtedy by była szansa ze to nie zginie tak w gąszczu innych ogłoszeń Niedawno skończyło się takie allegro Krzyczki grupa psiaków ciągle czeka OKAŻ SERCE! :-( Zrobiłam kilka plakacików dla psiaków niepołomnickich. Na białym tle, bo łatwiej drukować na atramentowych drukarkach kolorowych ;) Plakaciki psiaków do pobrania i rozwieszania :lol: w formacie PDF Sonia i Patos.PDF Figiel i Filip.PDF Amor i Ares.PDF w formacie JPG Quote
Olga132 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 a czy to zbiorcze allegro miało jakieś wymierne efekty? np czy coś wpłynęło na konto? bo widzę, że wyświetleń było bardzo dużo i właśnie o czyms taki myślałam a może połączyć to z aukcją cegiełkową? Quote
Olga132 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Paros jeszcze tak pomyślałam - może podaj w pierwszym poście linki do wszystkich plakatów, żeby nam potem nie zaginęły a tak jak ktoś będzie chciał pomóc i drukować plakaciki to je łatwo znajdzie. Quote
Recommended Posts