mariamc Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 ...................................................:-( Quote
gusia0106 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Jestem. Nie piszę bo czekam na informację od Neigh. Być może wczoraj jeden z Krzyczkowych pojechał do domu. Ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, żeby nie zapeszać. Quote
Neigh Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 No pojechał Bryś. I nie skaczę do góry. On już raz wracał..........Wiecie co ostatnio ciągle słyszę o jakichś psach, kotach wracających z adopcji....nawet po roku. Ludziom sie wydaje, ze my to jakąś wypożyczalnię prowadzimy. I w razie co.......to sie zwierzaka zwróci. Straszne...... Quote
Neigh Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Monika twierdzi, że z jedną panią bardzo sobie wzajemnie do gustu przypadli, drugiej się mniej podobał....Zadawała wiele szczegółowych pytań ( to akurat dobrze ) Noooo zobaczymy. Quote
gusia0106 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Weź Ciotka luzuj poślady ;) Może tym razem to właśnie ten dom. A Pani na żywo okazała się tak samo fajna jak przez telefon? Quote
irenaka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Jestem dzisiaj w fatalnym nastroju, ale jak czytam, że Bryś pojechał już mi się ciepło na sercu robi. Quote
Olga132 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/super-bluzeczki-na-hoteliki-dla-krzyczkowych-psow-do-19-02-2009-a-131270/#post11767926 Quote
magda222 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='irenaka']Jestem dzisiaj w fatalnym nastroju, ale jak czytam, że Bryś pojechał już mi się ciepło na sercu robi.[/quote] Ja też miałam dziś trudny dzień.Łączę się więc z Tobą w bólu Irenko ;) Wysyłam Ci mnóstwo pozytywnej energii kochana :loveu: Quote
magda222 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Jak można pomóc? Czy któryś psiak potrzebuje ogłoszenia na allegro? Od dłuższego czasu robię allegro krzyczkowskiemu Łapkowi. Łapek-piesek uratowany z Krzyczek szuka domu !!! (541508663) - Aukcje internetowe Allegro Pomimo,że wyróżnione to chyba słabo z odzewem... Quote
mariamc Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 :loveu:Może w końcu Neris zawita na nasz wątek:loveu: Niech więc wie ,że o niej pamiętamy! Wszystkiego Naj......naj....naj..,co tylko sobie zamarzysz z okazji Urodzin:loveu: Quote
Neigh Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ogłoszeniowo "leży" trójka u p. Ewy czyli Lotnik, Zeus i Mat ( o tym ostatnim to ja praktycznie nic nie wiem) W ogóle to uważam, że trzeba skupić się na szukaniu domu Bryzie. Behawiorystka u której jest twierdzi, ze mogłaby iść już do domu ( nie do bloku!!) Gdyby Bryza zwolniła miejsce można by do behawiorysty wstawić Lisię lub Kaira. Ja bym obstawiała Lisię, bo ona szybciej dom znajdzie. Trzeba myśleć ekonimicznie:-) Quote
Olga132 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 A to Neris ma dziś urodziny??? No to stawia szampana :multi::multi: Wszystkiego naj..... Quote
Neigh Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Wczoraj miała.........a ja jestem od niej 3 miesiace młodsza:eviltong: Quote
irenaka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Neigh']Ogłoszeniowo "leży" trójka u p. Ewy czyli Lotnik, Zeus i Mat ( o tym ostatnim to ja praktycznie nic nie wiem) W ogóle to uważam, że trzeba skupić się na szukaniu domu Bryzie. Behawiorystka u której jest twierdzi, ze mogłaby iść już do domu ( nie do bloku!!) Gdyby Bryza zwolniła miejsce można by do behawiorysty wstawić Lisię lub Kaira. Ja bym obstawiała Lisię, bo ona szybciej dom znajdzie. Trzeba myśleć ekonimicznie:-)[/quote] Aga:loveu:! Od tego jest ten wątek aby zamieszczać informacje na temat wszystkich psów z Krzyczek. Jeżeli Madzia:loveu: chce pomóc to może sprawdźcie i zbierzcie informacje od Pani Ewy na temat psów i wklejcie na wątek. To samo dotyczy Bryzy. Mnie też ułatwi to życie, bo kontakt w sprawie adopcji psów jest chyba na mnie. Quote
irenaka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Olga132']A to Neris ma dziś urodziny??? No to stawia szampana :multi::multi: Wszystkiego naj.....[/quote] To ja dorzucę soczek pomarańczowy do tego szampana i mamy prawdziwą ucztę. :eviltong: Neris:loveu: Wszystkiego najlepszego!!!:multi: Quote
Neigh Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ja mam nowe zdjęcia Bryzy - ale na wątek nie wkleję, bo mi zajmuje to jakieś dwa lata. Komu wysłać??? Quote
gusia0106 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Neigh']Ja mam nowe zdjęcia Bryzy - ale na wątek nie wkleję, bo mi zajmuje to jakieś dwa lata. Komu wysłać???[/quote] Mi ;) :cool3::eviltong: Quote
gusia0106 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Neigh']Ja mam nowe zdjęcia Bryzy - ale na wątek nie wkleję, bo mi zajmuje to jakieś dwa lata. Komu wysłać???[/quote] Mi ;) :cool3::eviltong: Quote
mariamc Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 A dzisiaj moja Nelly z Poniechowka znalazła domek z ogródkiem:loveu: Quote
Neigh Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 No i super:-) Jakoże kotów pokrzyczkowych nie mamy - żadam odwiedzin u cukrzyka~ http://www.dogomania.pl/forum/f486/whiskas-niesamowity-kot-o-cudownym-charakterze-128799/#post11775038 Quote
mariamc Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Szukamy dobrych domów, z ogródkiem nie koniecznie. Chcemy, aby tylko ktoś nas pokochał na zawsze Psy z Krzyczek;) Quote
mariamc Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Psy z Krzyczek czekają. Ciotki , gdzie jesteście popychać Bidy na pierwszą:mad: Quote
Neigh Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Popychać możemy, ale to niewiele da......tu to one domy nie znajdą.... Quote
Recommended Posts