Jogurt Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Magi napisał(a):Drugi termin jest 23.02.09 ;) magi Dziekuje :modla::modla:;) maga18 napisał(a): no i mam problem bo moj psiak ma tatotalnie nie czytelny tatuaz a nie ma chip`a czy beda robic mi jakies problemu w razie czego z ustaleniem czy ten pies to naprawde ten? :lol: No my tez mamy ten problem, cyferki widac jako tako, litery wogole :mad: do tego ucho jest zarosniete w srodku, wiec jak gdzies jedziemy to mu musze wydepilowac taki prostokacik :mad: PS. Buzi Bozenko :loveu: Quote
musia Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Ja miałam zachipowanego na szwedzką światówkę Quote
Jogurt Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 No ja sie przymierzalam do chipa, ale jak zobaczylam ta gigantyczna, grubasna igle to wymieklam :roll: do tego mimo ze podobno nie ma jakis przeciwskazan zdrowotnych, to sama prespektwa tego ze w organizmie mojego psa jest jakis "intruz" mnie przeraza :roll: i tak nie przyda sie to do niczego, poza wpisaniem numeru w paszport, nawet nie ma ogolnopolskiej bazy, wiec gdyby nie daj Boze sie zgubil chip i tak nie pomoze w jego znalezieniu....wiec tak dlugo jak moge oszczedze Jogurtowi tej "przyjemnosci" ;) Quote
Impresja&Simarilion Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 My też się wybieramy. Dwie seterki angielskie młodzież i pośrednia. Quote
Blue of Blues Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 musia... bardzo Ci dziekuję wiesz za co ;) udało sie ;) :multi: A teraz pytanie bo dostałam info ale teraz nie wiem czy z wystawy w Alpen i jej nie mylę z Dresden , że dla tych co zgłosili w I terminie opłaty są takie same dla wystawców zagranicznych i można zapłacić na miejscu :) I wracac do tych badań, czy one są robione po wystawie czy w czasie i czy muszę zrobic przelew i im z formularzem wysłac potwierdzenie wpłaty, czy mogę na miejscu dokonać opłaty , a ważne bym do 30.03 wysłała im zgłoszenie na badania nie znam niemieckiego , więc i problem mam z doczytaniem :/:oops: Z góry dziekuję za każda pomocną odpowiedź Quote
maga18 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 jak ja czytałam to wyczytałam ze mozna placic na miejscu a kiedy jest badanie? tego nie wyczytałam ;) ale na pewno w takich godzinach ze kazdemu bedzie pasowalo Quote
Jogurt Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Wybaczcie upierdliwosc, ale czy mozna im zgloszenie wyslac mailem?? :cool3: Quote
Iwa-R Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Prawdopodobnie i my się zgłosimy i mamy miejsce w samochodzie. Pozdrawiam Iwa Quote
IraKa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 A co piszą na temat statystyk? Niestety nie jestem niemiecko języczna:cool1: Quote
musia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Są już wstępne statystyki na Drezdeńską wystawę -Übersicht Quote
maga18 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 a moze jechałby ktos autostradą koło Legnicy (w sumie jadąc A4 Katowice -> Zgorzelec nie ma opcji by koło L-cy nie jechać) i móglby zabrać 1 osobę z małym psem na obojętnie który dzien - jechałabym na badanie i dokładam się do paliwka :) :cool3: Quote
PANGEA Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Ja jeszcze nie wiem w jakim skladzie jade Halo Jogurcik!!!! Jedziesz ze mna :cool3: Quote
Iwa-R Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 musia napisał(a):Są już wstępne statystyki na Drezdeńską wystawę -Übersicht A my jak zwykle mamy pod górkę. Pozdrawiam Iwa Quote
Jogurt Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 PANGEA napisał(a):Ja jeszcze nie wiem w jakim skladzie jade Halo Jogurcik!!!! Jedziesz ze mna :cool3: jeśli mogę to bardzo chętnie :loveu: gadzine mam zgłoszoną, właśnie sie nioslam z zamiarem napisania do Ciebie ;) Quote
musia Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Jesteśmy wszyscy na jednym ringu ( tzn. bassety i my). I jak zawsze GP zamyka stawkę. To już 5 wystawa pod rząd z takim ustawieniem. Przed nami 44 owczarki różnej maści , a potem gr.6 Sędzia nas oceniający wybiera też grupę. ==================== Wg notatki o nim Jochen H. Eberhardt (ocenia wszystkie rasy) ale hoduje - beagle, border terriery, lagatto.., specjalista od rodezjanów. Napisal książkę o beaglach. Quote
PANGEA Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Jogurt napisał(a):jeśli mogę to bardzo chętnie :loveu: gadzine mam zgłoszoną, właśnie sie nioslam z zamiarem napisania do Ciebie ;) Wychodzi na to, ze pomimo ze nasze bassety jakos pozno ida to musimy byc juz rano Chyba ze ktos ustali o ktorej ida Flaty :cool3: Quote
PANGEA Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 2/3 [SIZE=3]2 Engl. Cocker Spaniel einfarbig 4 English Springer Spaniel 2 Perro de Agua Espanol 4 Kooikerhondje 6 Lagotto Romagnolo [SIZE=3]Ring 2 Petr Rehánek / CZ [SIZE=3]45 Dalmatiner [SIZE=3]Ring 3 Lothar Scheider / D [SIZE=3]24 Rhodesian Ridgeback [SIZE=3]Ring 4 Anna Krejzkova / CZ [SIZE=3]43 Beagle [SIZE=3]Ring 5 Heidi Müller-Heintz / D [SIZE=3]20 Old english Sheepdog (Bobtail) 51 Collie Langhaar 4 Collie Kurzhaar 19 Sheltie (Shetland Sheepdog) [SIZE=3]Ring 6 Sontje Peplow / D [SIZE=3]21 Bearded-Collie 14 Border-Collie 1 Welsh-Corgi Pembroke 5 Welsh-Corgi Cardigan [SIZE=3]Ring 7 Ruth Scholz / D [SIZE=3]53 Golden Retriever [SIZE=3]Ring 8 Joachim Dietl / D [SIZE=3]5 Kaninchenteckel Kurzhaar 6 Zwergteckel Kurzhaar 10 Standardteckel Kurzhaar 7 Kaninchenteckel Rauhhaar 5 Zwergteckel Rauhhaar 8 Standardteckel Rauhhaar 3 Kaninchenteckel Langhaar 10 Zwergteckel Langhaar 2 Standardteckel Langhaar [SIZE=3]Ring 9 Horst Kliebenstein / D [SIZE=3]8 Nova Scotia Duck Tolling Retriever 3 Curly-Coated Retriever 12 Flat Coated Retriever 37 Labrador Retriever 3/3 [SIZE=3]Ring 10 Jochen Eberhardt / D [SIZE=3]1 Deutscher Schäferhund 1 Bergamasker 1 Kuvasz 3 Groenendael 2 Holländischer Schäferhund Kurzhaar 1 Maremmen-Abruzzen-Schäferhund 8 Schapendoes 4 Schipperke 1 Slovenski Cuvac 10 Tschechoslovakischer Wolfshund 12 Weisser Schweizer Schäferhund 2 Bloodhound (Chien de Saint Hubert) 1 Francais tricolore 1 Petit gascon saintongeois 1 Ogar Polski (Polnische Bracke) 1 Berner Laufhund 2 Petit Basset Griffon Vendeen 5 Basset Hound 1 Hannover'scher Schweißhund 1 Gonczy Polski Quote
musia Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Wychodzi na to , że Flaty idą w miarę wcześnie . Przed nimi 12 psów. Quote
Iwa-R Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 My wyjazd z Poznania planujemy na okolice 2 w nocy, żeby ze spokojem dojechać i popłacić co trzeba. Pozdrawiam Iwa Quote
musia Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Z Drezna - sobota Gończy polski OPUS Kłusująca Sfora - V1, VHD, CAC, BoB WNK - GRAF z Czarnego Podmuchu - V1, VHD, CAC, BoB + BoG I gr.7 Quote
Dzidtka_Gl Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 GRATULACJE :terazpol: bardzo prosze o stawkę lhasa apso Quote
Impresja&Simarilion Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Moje dziewczyny też zaszalały. Penny CAC a Nadi Zw. Mł. Finał juniorów był żałosny po prostu, na ring wyszło chyba z 50 psów i staliśmy w dwóch rzędach... Quote
jovi Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ja mam prośbę o podanie mi na prv chętnie psa, klasa championów , rasa Berger Blanc Suisse ( Weisse Schwaizer Schaferhund ) . Quote
Recommended Posts