M&S Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Szpic wilczy - Zygmunt Jakubowski [SIZE=1][SIZE=2]Psy [SIZE=1][SIZE=2]Klasa championów: [SIZE=1][SIZE=2]1. BENJAMIN Adelit - dosk. II [SIZE=1][SIZE=2]2. HOOK Logones - dosk. I CWC, CACIB, BOB :multi::multi::multi: [SIZE=1][SIZE=2]Klasa weteranów: 1. ARTUS Kalix - dosk. I Najlepszy Weteran w Rasie Suki Klasa otwarta: 1. MOMO z Pasterzy Leszego - dosk. I CWC, CACIB Quote
M&S Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 J.G napisał(a):Słaba stawka,trzymam kciuki za was;) .....:cool3: :diabloti: Quote
edie21 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 hej. ja nic nie wystawiam ale może jakiś warszawiak podzieliłby się miejscem. nie mam auta do wiosny a mam chęć zobaczyć to widowsko.wiecie,znacie mnie,mogę koca pilnować..... ale trudno.jeszcze jakiś czas bez wystawiania muszę się obejść. jeśli da się ktoś nomówić to dajcie znać na pw. Quote
M&S Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 my byśmy chętnie Cię zabrały, ale niestety nie da rady :shake:, bo 1. mała Corsa w dwa szpice jest zapełnona 2. zamierazmy zanocować w Rzeszowie przykro nam:oops: Quote
edie21 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 dzięki za szybką odpowiedż. jak by co to i tak pewnie jeszcze będę kogoś szukać bo jakoś nudno ostatnio jak się nic nie dzieje. dobrze się sprężę jeśli do klubowej się wyszykuję na porę ze wszystkim. Quote
M&S Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Udało nam się wrócić zwycięsko ;) a teraz fotki (niestety, niektórych jakość jest nie najlepsza:shake:) zaczynamy od wilczych i po koleji: nasz konkurent, czyli BENJAMIN Adelit Quote
M&S Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 i zdjęcia innych pierwotniaków ;) Niuniek Renaty, czyli DRAGO ... Quote
J.G Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Piękne fotki pierwotniaków aż miło popatrzeć. Ale nic nie piszecie o waszych sukcesach:-( Quote
M&S Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 ..jak to nic nie pisze?! na pierwszej stronie jest stawka z wynikami ;):cool3: Quote
J.G Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Rzeczywiście jest nie zauważyłem PRZEPRASZAM. BRAWO !!! Gratuluję bardzo serdecznie. Cieszymy się razem z wami-SUPER:multi::multi::multi: Quote
J.G Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Zazdroszczę wam,szkoda tylko że jest tylko jedna fotka mego faworyta:-( Quote
M&S Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Twojego faworyta...o kogo chodzi??? m. Quote
J.G Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Maks i Spark']Twojego faworyta...o kogo chodzi??? m.[/quote] O pomeraniana oczywiście:Tokie TIME WILL TELL.:loveu: Quote
Karma Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Serdeczne gratulacje dla zwycięzcy w braciach wilczych .Niech świetnie rozpoczęty sezon wystawowy 2009 ,wróży równie wspaniałe wyniki i wielkie zwycieztwa na wszystkich wystawach tego roku w Polsce i za granicą:multi::multi::multi::multi::multi::multi:.Do do zobaczenia wkótce . Quote
M&S Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='gosiaja'] :smilecol:GRATULUJE:smilecol: Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: [quote name='J.G'] O pomeraniana oczywiście:Tokie TIME WILL TELL.:loveu: ...hmm i tak mi to niewiele mówi, wiesz, że ja się nie rozezanje w maluchach...rozpoznaję je po właścicielach ;) :evil_lol: jakbyś powiedział na której jest fotce...to moze bym skojarzyła:roll: [quote name='Karma']Serdeczne gratulacje dla zwycięzcy w braciach wilczych .Niech świetnie rozpoczęty sezon wystawowy 2009 ,wróży równie wspaniałe wyniki i wielkie zwycieztwa na wszystkich wystawach tego roku w Polsce i za granicą:multi::multi::multi::multi::multi::multi:.Do do zobaczenia wkótce . wielkie dzięki!!!!!!!, mam taką cichą nadzieję, że to będzie dobry rok :oops: (odpukac w niemalowane ;)) :p m. Quote
Recommended Posts