Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='beka']Niesamowite jak w trudnych chwilach ludzie potrafią sie jednoczyć
poJeepani dziękujemy[/quote]
Nie wszyscy. Ale poJEEPani są naprawdę super !

Wiele tutaj jest ludzi z jeepów ;) Nawet na forum mają podpisy, avatarki z psami ;)

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mogę wystawić bazarek jeśli ktoś da jakieś fanty i dopilnuje wysyłki. Jeśli nikt bardziej doświadczony na dogo się nie zgłosi to ja mogę zrobić bazarek. Poprosiłabym wtedy zdjęcia na maila i opis przedmiotów... Wystawiałam bazarek na kaukaza Kazia i na dobke Diankę. Niestety zbyt mało bazarków wystawiałam, ale potrafię to robić a i poza tym mam czas.

Posted

[quote name='Zbójini']piękny text[/quote]
Dziękuję serdecznie. :oops:
Jeśli coś wynalazłbyś/ - cie w tekście, błąd, przeoczenie, przecinek, pisz/ - cie śmiało, z mety, w oczekiwaniu na dane Andy i adres Sfory, poprawię.

Posted

pysia ja bede sie jednak upierac ze pancerni :) .. inni by zwatpili widac swoje auteczko np. cale w "kałuży" :) ... no ich zamilowanie do "szarikow" :)

shirrrapeira jak juz decyzja zapadnie o zrobieniu bazarka to prosze o pw .. przekaze "fant"

Posted

słuchajcie, jest jeszcze jedna sprawa jeśli idzie o cegiełkowe allegra,
MUSI być coś co niby wysyła się kupującym.. jakiś dyplom czy cuś...
i nie wolno pisać że sprzedajemy cegiełki same, bo cegiełkom musi być coś realnego, co nie wysyła się mailem tylko np wydrukowane zdjęcie
i ze trzeba napisać żeby ludzie doliczyli koszt wysyłki dyplomu...spytacjie isadory bo Ona jest specem od cegiełek

Posted

:lol::lol::lol:

Bardzo się cieszę ! Teraz trzymajmy kciukasy za suczynkę! Niech wszystko idzie sprawnie, szybko, bez powikłań!

Dajcie BŁAGAM znać jak przebiegła operacja!

Posted

[quote name='Zbójini']Rozliczenie na dziś

Jeepnięci 1070
od beki 100
ja -200

Peter Beny-200
fundacja SOS- 300
użytkownik na owczarek.pl ( mam PW) 100

1970 dla Larysy

:multi::multi::multi:

Pięknie. Nie wierzyłam że się uda,a jednak :)))
A jednak dobrzy ludzie są :))
3mam kciuki za sunie dziś :* :multi:

Posted

[quote name='Pysia']Powiem tak:
Jestem na poJEEPanym forum od półtora roku. Nigdy się na nich nie zawiodłam. Wozili mi psy do domów, sprawdzali domy stałe, maja piecze nad psami.... To samochodowe forum i nie spodziewałam się, że znajdę tam TAKICH ludzi! Na innych tego typu forach w najlepszym wypadku wyzywana byłam od zoofila.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To może wszyscy zrobia tak na forum swoich aut? :diabloti: (tak jak zrobil Zbojini) :lol:
A no tak, ja też siedze na forum samochodowym tyle ze nie JEEP tylko BMW, moze tam zaloze taki temat ?? :evil_lol: Siedze na kilku forum BMW i tylko jeden jest taki przyjazny, a pozostale nie :angryy::mad:

No i ja tez trzymam kciuki. Bardzo szybko uzbieraliscie kase na operacje suni :) :loveu: będzie dobrze, sunia szybko wyzdrowieje i znajdzie superdomek :lol:

Posted

Majeczko rozmawiałam dziś z Iwoną , wczoraj odpłynęła o 21 bo poprzedniej nocy czuwała nad Andą po zabiegu...
Juz pisze dane których potrzebujesz

czyli Czarna Anda - Iwona
tel 516 123 787
i adres sfory

Fundacja Na Rzecz Opieki Nad Zwierzętami „SFORA”
ul. Hołówki 3 lok. 116
00-749 Warszawa

Majeczko teks jak zwykle piękny i wzruszający.

A teraz robię za rzecznika....:evil_lol:
Iwona dziś pojedzie do Sfory po wyciąg to go tu wskanuje.
Bardzo wszystkim dziekuje za wpłaty na Laryske Maszeńkę.

Dzis wielki dzień.
Trzymajmy kciuki za operacje suni.

Posted

To nie ode mnie zależy tylko od osób opiekujących się Larysą. Jeśli będą opiekujący Larysą chcieli żebym wystawiła bazarek wystawię. Czarna Ando czy potrzebujesz jakiejś pomocy? Jak wiesz mieszkam w Markach i mogę Ci jakoś pomóc, jeśli tylko będziesz potrzebowała pomocy dzwoń. Telefon podam na pw.