Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olalolaa']a jest suńka na tym cafeanimal? jak nie to moge napisać ;][/quote]
Olalolaa, jasne prosimy o pomoc. :lol:
Wieczorem zrobię tekst Asiorku, wrzucę na wątek. Ando, dawaj dane kontaktowe do tekściku.

Posted

Słuchajcie ja gdzies kiedys czytalam ( na dogo) ze jest dziewczyna ktora prowadzi taka skarbonke. Tam ludzie wplacaja kase a jak jest jakis pies ktory potrzebuje na szybko pomocy to mozna od niej tak jakby pozyczyc. Na jakis tam czas okreslone wszystko jest bez procent. Wtedy sunia bedzie miec operacje a my juz na spokojnie dozbieramy kase i oddamy do skarbonki na innego psiaka. Tylko ktos madry musialby ten temat poszukac bo mnie z funkcja szukaj na dogo srednio idzie :roll:
Dlugi tekst, ale moze ktos mnie zrozumie. A jak to nie dobra pomoc-pomysl to trudno to mi przyszlo tylko do glowy tak na szybko.

Posted

Wysłałam,czyli będzie pierwsza połowa jak rozumiem? Resztę do pełnej kwoty może da allegro cegiełkowe? jak ktoś znajdzie tą skarbonkę, to napiszcie o niej dokładnie. Warto takie rzeczy wiedzieć.

Posted

[quote name='Zbójini']Jeepnięci 650 ( plus chyba 70)
od beki 100
ja -200
fundacja amikat 300
anetta też 300 ?
użtkownik na owczarek.pl ( mam PW) 100

1650?????[/quote]

Fundcja amikat i Jotki - "SOS dla Zwierzat" !