Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

coś nie tak z tym linkiem, w każdym razie poszło następne 500 zł...

[url=http://www.jeep.org.pl/forum/viewtopic.php?p=340607#340607]Jeep.Org.PL :: Zobacz temat - PoJEEPana Owczarka -nabiera si

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zbójini, bo jak wstawisza linka do obcych stron, to na dole pod postem masz takie okienka z ptaszkami i tam musisz odznaczyć dwa środkowe (Pozostałe opcje z ptaszkiem tylko pierwsze ) :)

Posted

[quote name='Zbójini']nieee, no ja zwariuję z tymi ludźmi , zobaczcie sami...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
oni wrzucają tu kasę jakby auta tankowali :multi::multi::multi:

[url=http://www.jeep.org.pl/forum/viewtopic.php?p=340607#340607]
Robercik wymagał reanimacji po przeczytaniu 2 postów, gdzie pisało, że te 5 stówek kolejnych poleciało dla JEEPniętej suni :evil_lol:
Oj bieda temu kto ją weźmie :diabloti: Będzie czuł na karku oddech braci poJEEPanej :evil_lol: Nikt jej krzywdy zrobić nie da :loveu:

Posted

[quote name='Aga i Eto']mam sporo rzeczy, ciuchów itp. które można wystawić na bazarku albo allegro dla Larysy.
Jeśli ktoś podjął by się tego prosze o kontakt na pw, ja wyślę paczkę i do dzieła. (...) .
Nie przegapmy tej ofery bazarkowej. Martko, rozpatrz się w zakładce bazarkowej i poproś osoby oferujące taką pomoc, o łaskawe oko dla Maszy. Mnie kojarzą się dwie osoby, do którym warto napisać - basiapron i mru.

Posted

potrzebuje tel do czarnej Andy... Bo mam kolejną chętną na adopcję Larysy.... :multi:
Powiedziałam, że jest na nią dużo chętnych i ze wybiorą najlepszy domek :)

Posted

spoko, już się domyśliłam, :) dogo nie działało a ja myślałam, ze skoro babka do mnie dzwoni to nie ma telefonu podanego w aukcji, ale juz się domyśliłam :)

Posted

Zbójini napisał(a):
chyba trzeba będzie kilka psów przemalować na Larysę to pójdą do domków jak swierze bułeczki:diabloti:

Ja jestem za :p na cito mam dwie kandydatki :p

Posted

ello :)
sprka ze brak odzewu ale dogo mi nie dzialalo choc juz internet mi podlaczyli / zapomnialam zaplacic :) /

co do malej Maszy - a wiec dziewczyna zdrowieje w olbrzymim tepie - ma dosc abazura na glowie ,nie znosi kotow - ma oczy jak spodki jak przychodza do mnie na kolana baaaaa ugryzla moje ukochane Wielo / to kotka w kropki nazywa sie wielokropka w skrocie wielonek :) / w dupala i ogon brrrr - dostala oczywiscie opierdziel mimo mojej wielkiej sympatii do Larysy -Maszy :)

Gadalam z Maweyem - mial dac znaka czy wstapi w niedziele ale cisza na planie - nawet dobrze bo wczoraj walnela mi pompa i jestesmy bez cholera wody !!! wyglada jakby silnik cos nawalil tfu tfu - moze sie myle !
I jak zawsze w weekend wiec ibdzwonilam hydraulikow w calych markach i okolicy i widac hydraulik towar eksportowy bo wtorek to termin najblizszy wiec biegam kapac sie do znajomych kupuje wode w baniakach i biegam z pustymi po prosbie do sasiadow brrrrrrrrrrrrrrrrr
bez wody okropnosc ;(

Masza stawia lape ta chora !!! jak idzie powoli na ogrodku to stawia wszystkie 4 lapy !!!! szybko sie zbiera malenka - troche jej sie ta lapa zawija i jak powiedzial wet moze to znaczyc ze panewka niestety nie jest w najlepszym stanie :(

Ropomacicze wykluczone !! ;)

je orijena z rybami - wlascwie wpierdziela a nie je !! smakuje jej bardzo ta karma z wyjatkjowym rybim smrodem :)

Ale niech je malenka - wyczesalam ja wkoncu :) od razu lepiej sie ja dotyka

nie wiem czy teraz ja odrobaczac ? wet mowi ze niech te tasiemce poczekaja jeszcze do sciagniecia szwow spokojnie jak ju zsa to i beda a to jeszcze dwa dni i szwow nie bedzie :)
tabletki n arobale to chemia a jesli jest inweazja tasiemca to tabletki sposowduja lekkei zatrucie organizmu w zwiazku z wylazeniem martwych tasiemcow wiec moze je oslabic jeszcze bardziej dlatego kilak dni wstryzmania jeszcze

tylko cholera wszystkie psy musze w zwiazku z tym odrobaczyc brrr a jest tego troche

masza dogaduje sie z psami ale jak jej sie niepodoba potrzfi szczekac :) juz to mozn azauwazyc - opierdzielila ande ze ja namawia do zabawy jak tylko wychodzi a ona przeciez jeszcze skakac ni emoze bidula ....

zato jak szczeka w nocy hoho jak tylko suka sasiadow po drugiej stronie ulicy zacznie szczekac Masza w domu od razu odzew czyni budzac wszystkich :) czujna jako ta wazka widac :)

wysylam zdjecia do beki ksiezniczki Maszy jak poleguje na tapczanie bo juz podloga kluje w tylek i trza kazac cioci iwonie sie wnosic - )

Posted

Masza, Szczekutek - Budzik? Wow!!!!!! :evil_lol:
Wet ma rację z tym wstrzymaniem się z wojną z robalami. Niech organizm niuni jeszcze odzipnie.
Ando, plizzz, chroń kotencje!!!!!!!!! To podłota jedna, żeby je podgryzać.:mad:

Posted

no wlasnie i nie wie Maszenka o co zupelnie chodzi cioteczce - przeciez jest wiecej takich futrzakow wiec nawet jak sie jedna zabawka zepsuje beda inne .... :)

sluchajcie mam pytanko bo zauwazylam u maszy dziwne zachowanie

wczoraj jak siedziala w abazurze i nagle zaczela szczekac zebami jak czlowiek ktoremu tak bardzi zimno i do tego dolaczyla sie glowa po kilkudziuesieciu SEKUNDACH:) przeszlo

i zignorowalabym to gdyby nie to ze dzisiaj sie powtorzylo tyle ze na stojaco jak kot przebiegl i ja opierdzielilam zeby nie gonila
po czym stojac to samo sie zadzialo

czy ktos mial takie doswiadczenia ?
wet mowi ze moze byc kilka przyczyn - trza poczekac czy sie powtorzy

Posted

Może to dlatego że bardzo chce złapac kota a wie że nie wolno i musi się powstrzymywać i aż ją tak trzęsie??? Oby to tylko taka przyczyna .Zdrowiej Larysko - Maszeńko!!!!