Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Majqa, ja uważam, zę nie ma co robić na hura, bo jak na razie pieniądze są i nadal "spływają".
Chciała bym to zrobić tak, zeby było dopięte na ostatni guzik...
Ja też mogę sztucznie powiększyc fotki ale to bardzo je zniszczy i rozmaże :roll:Te fotki sa maleńkie a muszę mieć je w szerokości 660 pxl ( wysokość nie ważna... )

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OK, nie dyskutuję. Ponieważ nie mam pojęcia jak się je powiększa i co się da udoskonalić, proponowałam Isadorę ale skoro wiesz, w czym rzecz i uważasz, że to zły pomysł, czekamy. To Ty jesteś w tym fachowcem i wiesz, o czym piszesz.

Posted

My też czekamy na nowe wieści. Nadal nie wiem, gdzie sunia przebywa ( w jakim mieście). A jest jeden chętny do pomocy przy niej, jeżeli taka jest potrzebna. Może posiedzi, pomasuje jak trzeba, przypilnuje? Nie wiem.... Ale wiem, że jeżeli ktoś chce pomóc to trzeba korzystać, bo chodzi o psiaka :) Warto wciągnąć poJEEPanych :) To dobrzy ludzie i fajnie by było, aby dzieki tej sunieczke pomoc psiakom stała się normą ;)

Zbójini sam ma wielki problem dzisiaj :( Psiaki mu zaginęły....
http://www.dogomania.pl/forum/f96/2-owczarki-niemieckie-mierzeszyn-k-gdanska-5-6-luty-2009-a-131136/#post11757813

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']Z tego co wiem do Larysa chyba w Warszawie jest nie?
Z tymi psiakami to przykre..:roll:[/quote]
No to jest chętny z W-wy do pomocy :p Jak można się skontaktować z czarną andą?

O co mi chodzi.... Sunia moze zmienić spojrzenie na świat wielu osób. Moze przetrzeć innym drogę. Jezeli to się uda będzie cudownie! Dlatego warto drążyć temat ;) Jak już napisałam wcześniej, my zajmujemy się psami od dawna. Nowi ludzie mają większe możliwości. A jeżeli są odpowiedzialni ( a Ci są! znamy się bo to niewielka społecznosć) to dla psów "złote nabytki" ;)
Jezeli poJEEPani to czytacie to wybaczcie :) Nie obrazam Was, tylko próbuję coś zrobić aby pomóc większej ilości zwierzaków....

Posted

[quote name='Pysia']No to jest chętny z W-wy do pomocy[/QUOTE]

Oh, gdybym tylko mogła.. :roll:

[quote name='Pysia']
Jezeli poJEEPani to czytacie to wybaczcie :) Nie obrazam Was, tylko próbuję coś zrobić aby pomóc większej ilości zwierzaków....[/QUOTE]

Przybliż mi kim oni są.. bo niestety nie bardzo wiem :roll::roll:

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']

Przybliż mi kim oni są.. bo niestety nie bardzo wiem :roll::roll:[/quote]
No tak :)
Każdy ma jakiegoś bzika. No...moze nie każdy ;) Naszym bzikiem są psy. Ale są ludzie, którzy maja inne bziki- w tym przypadku są to samochody marki JEEP.
Żeby przybliżyć bardziej to powiem, ze czytałam różne fora samochodowe. Należę też do kilku bo lubię auta ( mimo że jestem kobietą :evil_lol:). Lubie techniczne sprawy. To trochę jak z uczeniem się budowy i zdrowia psów ;) Jest to dla mnie drugi bzik- oczywiscie dalszy ;) Ale fora samochodowe są ....nieciekawe ludzko. Mozna się dowiedzieć sporo, ale nie należy liczyć na szczególnie przyjazne nastawienie. Takie fota bez duszy. Pewnego dnia TZ kupił mi JEEPa. No i jak to ze mna bywa chciałam sie na temat tego auta coś dowiedzieć. Trafiłam na forum tej marki. I....doznałam szoku. Ludzie pomagali mi, tłumaczyli co i jak itd :) Otwarte serca :loveu: Wszechobecna pomoc na forum dotycząca wszystkiego - to różni forum JEEPa od innych . Zreszta to widać. 4 godziny i kupa kasy na operacje nieznanego i bezdomnego psa została zebrana :) Jak poJEEPani już zaufają to na całego :loveu: I pomogą jak pomoc zadeklarują :) Dałabym się za nich posiekać choc nie jestem nadwrażliwą nastolatką! To coś znaczy ;)
Nie wiem co mam jeszcze napisać o tych ludziach. Są różni - tak jak my tutaj. Młodzi, starsi, mniej majętni-więcej, weseli-mniej weseli. Normalni. Choć zakręceni inaczej ;) Wiele z tych osób ma psy i koty. Po kilka. Wielu ma adoptowane - czasami też po kilka :) Jakoś tak JEEP idzie w parze z psem. My też kupiliśmy JEEPa po to, aby móc jeździć z psami na bezdroża i na łonie natury, z dala od zgiełku spacerować z czarnuchami :) Mój podpis na forum brzmiał: " zeszłam na psy i w skutek tego mam Jeepa :) ". Teraz jak już sprzedałam go ( ze względu na psy.....bo nie mieściły się w bagażniku po załozeniu butli gazowej :-() podpis mam taki sam tylko :" zeszłam na psy a w skutek tego nie mam już Jeepa ....". Ale nadal jestem wśród poJEEPanych, bo zakochałam się chyba w tej marce dla tych ludzi ;)

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']Dzięki wielkie, za przybliżenie. Jednym słowem dobrzy ludzie! ;)[/quote]
Dokładnie :) Dobrzy ludzie z otwartmi sercami :loveu:

Posted

hello :)
Zbojini napisalam na priva odpowiedz na chec pomocy - znaczy sie zapraszam :) podalam adres nie trza sie anonsowac :) nie mam domofonu bo w czasie mrozow cosik sie popsulo ale moje psy zdecydowanie daja info ze gosc przed brama :)

Pysia wiem ze pojeepani to fani luidzie - moj znajomy z marek jezdzi n arozne tego typu imprezy - slyszalam tez ze jest roznica miedzy jeepem a terenowka :) mam terenowke i zawsze myslalam ze to jeep :) coz cale zycie czlek si euczy :)

A teraz ad rem :)

Mala Masza - reaguje na imie - zaczyna sie powoli przemieszczac
Nie chce lezec sama wiec stara sie wzrokiem wodzic gdzie ide i jesli to niedaleczko probuje wstac i polozyc sie najblizej czlowieka:)
Jestem w szoku jako to madra i inteligentna sunieczka

Moj kot ktory przechadzal sie obok niej - troche chamsko wiedzac ze nie wstanie :) miauczal wiec wzielam go n arece
A Masza klap zebami za ogon kot we wrzask ja ze nie wolno - za piec minut ten sam kot przechadzal sie znowu przed jej oczetami wiec Masza poprostu odwraca glowe udajac ze kota wcale nie ma :) :lol:

Posted

poogladalam sobie dzisiaj laleczke podzcas wiztyt domowej kontrolnej weta :)
i hmm odpchlilam Masze ale niestety pod ogonkiem widac pomimo odrobaczenia w schronie efekty pchel - mamy lokatorow na gape :) tasiemcow tu nie zapraszalam :) coz widac zle odczytaly moje intencje wiec musze je wyprosic zdecydowanie :)
ale to juz w poniedzialek bo trza aniprazolem bite 3 dni wyprosic nieproszonych gosci :)

Masza zaczyna zywo i chetnie ragowac - wie juz jak wjezdza micha - dostaje 3 razy dziennie
Rankiem sucha karme ktora tu mam - narazie nei zakupilam zadnej dla niej specjalnie - dostaje eukanube z lambem oryginalna amerykanska i ta jest zdedydowanie inna nizeli ta w naszych sklepach

popoludniu indor i warzywka - wieczorem indor i warzywka - tak bylo dzisiaj

zjada chetnie i apatyt ma swietny :)

ma jedna rzecz\ktora mnie niepokoi - lize sobei lapy od spodu przednie - sprawdzal wet i ja - nie ma zadnych ranek tylko zaczerwienienia
Kazal zwrocic uwage czy to narow w wersji nerwowe czy cos tam jest
za dwa dni jesli nie przejdzie i wciaz bedzie lizac lapy wrocimy do tematu
Wlasnie sedzi kolo mnie patrzy i merda ogonem jak mowie do niej Mala Masza wlasnei o tobei pisze :)

Posted

Podaję strony, na których ogłosiłam Maszę (nie wchodzą linki, stąd takie rozwiązanie):

ale.gratka
vegie
dwukropek
zoonet
gumtree
eoferty.com.pl
pajęczyna
neeon
przygarnijzwierzaka
adopcjapsa
bono-polska
kokosy
petsy
ogloszenia.interpress.net.pl
pineska
eoferty.pl

Posted

Czarna Anda - możesz to PW do mnie wysłać? Zbójini ma teraz masę problemów..... Ja będę rzecznikiem na razie w poJEEPanych dopóki jego psy się nie odnajdą. Pionowy wykazał chęć pomocy i teraz Was trzeba ze sobą skontaktować.....
Strasznie sie cieszę wieściami o Maszce :multi: Z Twoich opowiesci wynika ze jest coraz lepiej. No i ...że dziewcze jest bardzo madre :loveu: Czekamy na następne info :)

Posted

Wystarczy dzień tu nie zaglądać - a ma sie do przeczytania ROZDZIAŁ ksiażki!

Jak to dobrze ze mała sie do zycia zbiera..... super. Doczekać sie nie moge informacji ze po łąkach biega!

Posted

Mam do Andy fakturę i opis tego co było zrobione do wklejenia ale jestem w niedoczasie..może ktos pomoze??...to bym może przesłała na maila..

Posted

Skoro chcesz przesłać na maila to znaczy, że faktura i reszta jest już zeskanowana i chodzi o wstawienie np. na fotosik i potem tutaj, tak? Możesz mi przysłać jeśli nikt się nie zgłosił Lidan@Ghnet.pl Chyba sobie z tym poradzę :oops: