Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mgie'].....................
Fabio szuka domu tymczasowego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:cool1:

................

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety dopiero po 20 września najwcześniej będę więcej w necie i ewentualnie wtedy mogę pokusić się o pilotownie akcji zbierania pieniędzy na hotel dla Fabia. Może któraś z Was Dziewczyny jest chętna? Jak nie, to dopiero pod koniec września...
Może być hotel u Jamora, byle deklaracje były...

Posted

No jak Wy nie widzicie szans, to ja... :shake:

Proponuję poprosić Panie o wielkich nazwiskach z nowej konkurencyjnej fundacji o pomoc w wyadoptowaniu Fabia :angryy:.

Posted

no, ludzie mają setki watków w subskrybcji. wpadli, zobaczyli, że nic się nie dzieje (trudno pogadać nawet) i śladu nie zostawili. też mi się zdarza, wszystkiego nie ogarniemy.
a fabio ma przechlapane na moje oko.

Posted

Przemyślę wszystko. Nie ma sensu robić fikcji, to fakt, ale takich "Fabisiów" jest wiele w Boguszycach. Nie chcę poddać się bez walki. Dajcie mi trochę czasu, pomyślę nad tekstem do ogłoszeń, podeprę się tym, co się aktualnie dzieje wokół Boguszyc. Dla mnie najważniejsze są ogłoszenia, oczywiście ważne są odwiedziny w wątku na dogo, ale nie najważniejsze. Już się przyzwyczaiłam do echa w wątkach...

No i poproszę Panie Dziennikarki od nowych objawień "matekboskich" o pomoc w szukaniu dobrego domu dla Fabia :p.

Mgie - postaram się do końca przyszłego tygodnia podrzucić tekst do ogłoszeń, jak zaakceptujecie, polecimy z tym koksem. Poproszę też o nowe fotki, może Dziewczyny dadzą radę i pstrykną nowe.

Posted

Ewa zgodziła się, żebym pojechała do Boguszyc i psy, którym zalożyłam wątki na dogo zabrała pojedyńczo na spacer, pobyła z nimi trochę. Porobię zdjęcia, nakręcę filmiki, nie będzie to nic profesjonalnego, ale lepszy rydz, niż nic.
To będzie gdzieś po 23 września.

Wstrzymuję się więc z nowym opisem dla chlopaka, dopóki go sama nie zobaczę, nie obmierzę i w ogóle.

Posted

Bardzo Ci dziękuję mgie, ale to niestety nie jest prawdą :placz:. Jest wiele osób, które ma większe doświadczenie, lepszy sprzęt, no i w ogóle..., ale mogę obiecać, że bardzo się postaram :cool3:.

Posted

Muszę z żalem zrezygnować z prowadzenia tego i innych wątków psiaków z Ostatniej Szansy. Już mi od jakiegoś czasu chodziło po głowie, że to zaczynają być ruchy pozorowane. Myślałam, że może pojadę do Boguszyc, zobaczę psy, którym założyłam wątki, ale to nie ma sensu, jednorazowa wizyta nic nie zmieni. Nie bardzo widzę sens w kontynuowaniu takiej pomocy, wątki powinni prowadzić Ci, którzy psiaki widzieli, choć trochę je znają. Muszę opierać się na wiadomościach przekazanych przez innych, a osoby zaangażowane w Boguszycach mają roboty "po szyję" i trudno im spełniać indywidualne oczekiwania, no np. moje. Mają setki psów pod swoje opieką i muszą to jakoś ogarnąć i dać szansę tym, które mogą uratować, bo rożnie może być w Ostatniej Szansie.
Jeżeli któraś z Was chce przejąć wątek, to bardzo proszę, uzgodnijmy to może na pw, napiszę wtedy do moderatora, jeżeli nie, poproszę o jego zamknięcie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...