Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Tak ładnie się z Niuniem prezentowaliście, że chętnie powierzę go jeszcze w Twoje ręce:loveu:

Dla wyjaśnienia dodam, że Zuzia wzięła do pokazania na Młodym Prezenterze Niuńka i wywalczyli 3 miejsce w grupie starszej -GRATULUJĘ Zuziu!!!:multi:

• 2 months later...
Posted

Debiut wystawowy Elanki w Rzeszowie - zw.młodzieży, a na BIS juniorów została zauważona i wybrana do trójki najlepszych młodych terierów:loveu:

Jak widzicie raz pokazywana przeze mnie raz przez moją koleżankę zupełnie bezstresowe stworzenie, charakter ma super:loveu:

Posted

Nie-dziekuję, żeby nie zapeszać;) Jak dla mnie, to jeszcze za wcześnie by ją pokazywać, taka jeszcze z niej kijanka:lol:, ale zyskuje zdecydowanie w ruchu, bo choć jeszcze taka trochę niezwiązana, to ruch ma wydajny i dość dynamiczny:loveu: Najbardziej mnie cieszy, że ona świetnie się odnajduje w każdej nowej sytuacji - ciekawska i radosna, taki właśnie powinien być dla mnie terier:loveu:

Posted

gokaiba napisał(a):
Hura! Nareszcie krajowy też się pokazuje. Życzę sukcesów.

Bardzo dobrze, ze się pokazuje i to tak pięknie, szkoda tylko, że z tych "krajowych" miotów, to tylko Czapla swoje dzieciaki pokazuje, no przepraszam i kolega interrkery , moze teraz coś od Kerrego się zacznie pokazywać, bo reszta się ociąga, a te zagraniczne"paskudy" robią za nich reklamę rasy;)

Posted

No moje krajowe, ale po importowanej suce, wiec nie wiem czy to się liczy:evil_lol:
A tak serio, to jakoś nie ma dla mnie znaczenia skąd pochodzą byle były bliskie temu czego oczekuję.

Posted

Dziś jest szczególny dzień - moje dzieciaki, znaczy Niunia i Sasanki - kończą pierwszy rok życia:multi::multi::multi:
Życzę im i ich właścicielom wielu wspólnie spędzonych, szczęśliwych lat, bo że ciekawe one będą, to jestem pewna:evil_lol:
Fajne z nich psiury i do fajnych ludzi trafiły:loveu:

Posted

No ja przyznać muszę, ze własciciele trafili sie pierwsza klasa dla Twoich maluchów, zreszta już nie takich maluchów, te podrostki już zaczynają brykać po ringach, a swoją drogą to bardzo interesujące, ze z 6 zgłoszonych kerraków na klubówkę aż 3 mają przydomek z Płockiego Wzgórza, chyba sie zawzięłaś coby te swoje mioty pokazywać, zeby znowu nie było, ze ktoś ich nie widział, a widział takie któe na ringach wcale nie bywają:evil_lol:

Posted

W sobotę odbyła się urodzinowa impreza roczniaków dotarły wszystkie moje dzieciaki
Od lewej Elitka, Czapla, Elanka, Enzo, Elisia

I jeszcze właściciele ze swoimi pieskami: Madyga z Elitka, Tomy z Elisią, Minus z Enzem i moja mała sąsiadeczka Ola z Elanką

• 2 weeks later...
Posted

No trochę się zawzięłam co by pokazywać te moje zwierzaki;) tym bardziej, że mnie to cieszy, a one dobrze się bawią i chyba nie takie najgorsze są...
ELAN Z Płockiego Wzgórza - Mł.Zwyciężca Klubu, BOB

Posted

Dziękuję:p, choć muszę przyznać, że werdykt był dla mnie dużym zaskoczeniem, chyba dawno nie miałam tak głupiej miny:cool3: Elanka może i przyzwoita jest jak na swój wiek, ale to taki jeszcze kurczak nieopierzony. Chyba odziedziczyła po babci Lucynie umiejętność czarowania sędziów - czarodziejka, a może czarownica rośnie;):lol:

Posted

Elanka, jak przystało na panienkę w tym wieku, ma prawo do różnych zachowań. "UROKI RZUCA", KOKIETUJE, "UŚMIECHA SIĘ", CAŁUJE...
Śliczna jest i już :lol::lol::lol:

• 3 weeks later...
Posted

No zaprzeczać nie będę:lol: - dla mnie jest super i to się liczy, jeśli znajdzie uznanie w oczach innych to dobrze, jeśli nie trudno. Mi fizycznie nawet się podoba, ale bardziej podoba mi się jej inteligencja - teraz już śmiało mogę powiedzieć, że jest w niej Lucynkowe ziarno, ach ten błysk w oku - bezcenne:loveu:

• 2 weeks later...