Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bunia :loveu:

Żal ściska serce, gdy patrzy się na zdjęcie tej uroczej suczki. Jej oczy mówią wszystko...
Bunia prawdopodobnie jeszcze rok temu wiodła szczęśliwe psie życie. Mieszkała ze Starszą Panią, która chuchała i dmuchała na tą rudą piękność.
Opiekunka Buni zachorowała - miała udar i trafiła do szpitala, a rodzina Starszej Pani nie chciała zaopiekować się jamniczką i tak Bunia znalazła się w schronisku.

Suczka była zadbana, zapewne miała w domu bardzo dobrą opiekę. Jaki to musiał być szok dla psiaka znaleźć się nagle w schronisku...

Bunia ma 3,5 roku. Jest bardzo łagodna, przytulaśna i przesympatyczna. W schronisku przebywa 10 miesięcy (schronisko "Ostatrnia Szansa" koło Rawy Mazowieckiej). Jest wysterylizowana.

Kontakt w sprawie adopcji -
0 - 509 201 457

------------------------------------------------------------------

Bunia ma już ogloszenia:

Zrobione przez dankę1234 :-) w:

alegratka
gumtre
kokosy - nie wchodza fotki,dodam póżniej
interpress
oferty
ojej
kupię psa
adopcja psa
giełda ogłoszeń
24 polska
ofertownia
aleokazja
psy do adopcji
ogłoszenai oxl
hiperogłoszenia
nasi pupile
szukaj zwierzaka

I przez deer 1987 :-) w:

Jamniki i mixy jamnikow - szukamy domow!!!!

Posted

Raz jeszcze dziękuję za pomoc w ogłaszaniu Buni :). Ech... - widać, że kochacie jamnisie, dobrze, że one Was mają...

No nic, teraz trzeba cierpliwie poczekać na to, aż ktoś wypatrzy to schroniskowe cudo.

Posted

:multi::multi::multi:

Normalnie chyba oszaleję z radości.

danka1234 - dzięki Twojemu ogłoszeniu na gumtre Bunia już od dzisiaj jest w nowym domu w Warszawie na Ursynowie. Nic więcej nie wiem. Właśnie dostałam mail.

Posted

[quote name='Chandler']:multi::multi::multi:

Normalnie chyba oszaleję z radości.

danka1234 - dzięki Twojemu ogłoszeniu na gumtre Bunia już od dzisiaj jest w nowym domu w Warszawie na Ursynowie. Nic więcej nie wiem. Właśnie dostałam mail.

O mateńko jak cudnie - to nie robie allegro :).
Danka jak znam życie z radości skacze pod sufit - zawsze tak sie cieszy jak psiak znajdzie domek dzięki jej ogłoszeniom :)

Ilez to dobra można jednak wyklikać.

Bunieczko dużo szczęścia i radości na nowej drodze życia. To chyba jakiś przełom dla psiaków z Ostatniej Szansy.

Posted

Posty skaczą, więc przenoszę...
Isadoro - wysłałam Ci mail.

danka1234 - nawet nie wiesz jak się cieszę.
WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC :loveu:!

Mam nadzieję, że będę miała jakieś informacje. W każdym razie poproszę o nie.

Posted

no cudnie ze jamnisi udało sie z domkiem dzięki ogłoszemiom bo wiekszosć domków jest jednak z allegra ale to jest dowód na to ze warto robić te różne ogłoszenia bo czasem i z nich trafia sie domek.:multi::multi::multi:

Posted

Chcę tylko przekazać garsteczkę informacji o Buni.

Nowi Opiekunowie pokochali suczkę bezwarunkowo. Na razie :cool3: pozwalają jej spać w łóżku, choć zakupili już literaturę, by podszkolić się w wychowaniu psa ;). Poprzedniczka Buni rządziła chyba w domu i Państwo mają szczere chęci i zamiary, by z czasem trochę wychować jamnisię.
Nie wiem, jak to jest - Ci, co mają jamniki wiedzą najlepiej...:evil_lol:
Bunia została przebadana przez weterynarza i zaszczepiona. Wszystko jest ok.
Wzajemna miłość w fazie ciągłego wzrostu.
I tak trzymać :thumbs:.

• 4 weeks later...