Chandler Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Bunia :loveu: Żal ściska serce, gdy patrzy się na zdjęcie tej uroczej suczki. Jej oczy mówią wszystko... Bunia prawdopodobnie jeszcze rok temu wiodła szczęśliwe psie życie. Mieszkała ze Starszą Panią, która chuchała i dmuchała na tą rudą piękność. Opiekunka Buni zachorowała - miała udar i trafiła do szpitala, a rodzina Starszej Pani nie chciała zaopiekować się jamniczką i tak Bunia znalazła się w schronisku. Suczka była zadbana, zapewne miała w domu bardzo dobrą opiekę. Jaki to musiał być szok dla psiaka znaleźć się nagle w schronisku... Bunia ma 3,5 roku. Jest bardzo łagodna, przytulaśna i przesympatyczna. W schronisku przebywa 10 miesięcy (schronisko "Ostatrnia Szansa" koło Rawy Mazowieckiej). Jest wysterylizowana. Kontakt w sprawie adopcji - 0 - 509 201 457 ------------------------------------------------------------------ Bunia ma już ogloszenia: Zrobione przez dankę1234 :-) w: alegratka gumtre kokosy - nie wchodza fotki,dodam póżniej interpress oferty ojej kupię psa adopcja psa giełda ogłoszeń 24 polska ofertownia aleokazja psy do adopcji ogłoszenai oxl hiperogłoszenia nasi pupile szukaj zwierzaka I przez deer 1987 :-) w: Jamniki i mixy jamnikow - szukamy domow!!!! Quote
Chandler Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Pokazałam Bunię w wątku jamników i jamnikowatych w potrzebie na dogo. Mam nadzieję, że ktoś pomoże z ogłoszeniami. Taka fajna suczka... i w schronisku :shake:. Quote
malagos Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 W dziale Przygarne psa" pania z Warszawy szuka suczki wielkosci jamnika...Wstaw ją, moze ma szansę? Quote
Kama2 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Sunia sliczna. Pewnie nie rozumie co sie stalo i dlaczego nie ma przy niej pani:placz: Quote
taxelina Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Chandler']Pokazałam Bunię w wątku jamników i jamnikowatych w potrzebie na dogo. Mam nadzieję, że ktoś pomoże z ogłoszeniami. Taka fajna suczka... i w schronisku :shake:. eh nie widzialam jej tam, ale dodam tu.. Jamniki i mixy jamnikow - szukamy domow!!!! moja podstrona o jamnisiach co szukaja domow Quote
danka1234 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Sunia jest na jamnikach na 1 stronie. Zrobie jej ogłoszenia. Quote
Chandler Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Bardzo dziękuję za pomoc :). malagos - dziękuję - znalazłam wątek i wkleilam Bunię, ale chyba trochę po czasie. Quote
danka1234 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ogłoszenia dla Buni; alegratka gumtre kokosy - nie wchodza fotki,dodam póżniej interpress oferty ojej kupię psa adopcja psa giełda ogłoszeń 24 polska ofertownia Quote
taxelina Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Dodalam ja wlasnie: Jamniki i mixy jamnikow - szukamy domow!!!! Quote
Chandler Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Bardzo, bardzo dziękuję za ogłoszenia :Rose:. Mam nadzieję, że Bunia znajdzie Swojego Człowieka. Quote
wanda szostek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Chandler']Bardzo, bardzo dziękuję za ogłoszenia :Rose:. Mam nadzieję, że Bunia znajdzie Swojego Człowieka. Powinna. Trzy lata to jeszcze młoda. Jamniki jakoś domy znajdują. Quote
danka1234 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 cd. ogłoszen dla Buni; aleokazja psy do adopcji ogłoszenai oxl hiperogłoszenia nasi pupile szukaj zwierzaka Quote
Chandler Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Raz jeszcze dziękuję za pomoc w ogłaszaniu Buni :). Ech... - widać, że kochacie jamnisie, dobrze, że one Was mają... No nic, teraz trzeba cierpliwie poczekać na to, aż ktoś wypatrzy to schroniskowe cudo. Quote
danka1234 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 za nic nie musisz dziękować,po to tu jestesmy by pomagać psiaczkom, każdy tak jak umie lub moze.;) Quote
Chandler Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Śliczna i łagodna jamnisia Bunia czeka na dom i Swojego Człowieka. Quote
Chandler Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 :multi::multi::multi: Normalnie chyba oszaleję z radości. danka1234 - dzięki Twojemu ogłoszeniu na gumtre Bunia już od dzisiaj jest w nowym domu w Warszawie na Ursynowie. Nic więcej nie wiem. Właśnie dostałam mail. Quote
Isadora7 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Chandler']:multi::multi::multi: Normalnie chyba oszaleję z radości. danka1234 - dzięki Twojemu ogłoszeniu na gumtre Bunia już od dzisiaj jest w nowym domu w Warszawie na Ursynowie. Nic więcej nie wiem. Właśnie dostałam mail. O mateńko jak cudnie - to nie robie allegro :). Danka jak znam życie z radości skacze pod sufit - zawsze tak sie cieszy jak psiak znajdzie domek dzięki jej ogłoszeniom :) Ilez to dobra można jednak wyklikać. Bunieczko dużo szczęścia i radości na nowej drodze życia. To chyba jakiś przełom dla psiaków z Ostatniej Szansy. Quote
Chandler Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Posty skaczą - przeniosłam post niżej. Quote
taxelina Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 To jeszcze sie podpisze o jej historie jak juz bedzie cpos wiecej wiadomo to bede mogla przeniesc na stronie "w nowym domu" :D Quote
Chandler Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Posty skaczą, więc przenoszę... Isadoro - wysłałam Ci mail. danka1234 - nawet nie wiesz jak się cieszę. WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC :loveu:! Mam nadzieję, że będę miała jakieś informacje. W każdym razie poproszę o nie. Quote
danka1234 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 no cudnie ze jamnisi udało sie z domkiem dzięki ogłoszemiom bo wiekszosć domków jest jednak z allegra ale to jest dowód na to ze warto robić te różne ogłoszenia bo czasem i z nich trafia sie domek.:multi::multi::multi: Quote
Chandler Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Chcę tylko przekazać garsteczkę informacji o Buni. Nowi Opiekunowie pokochali suczkę bezwarunkowo. Na razie :cool3: pozwalają jej spać w łóżku, choć zakupili już literaturę, by podszkolić się w wychowaniu psa ;). Poprzedniczka Buni rządziła chyba w domu i Państwo mają szczere chęci i zamiary, by z czasem trochę wychować jamnisię. Nie wiem, jak to jest - Ci, co mają jamniki wiedzą najlepiej...:evil_lol: Bunia została przebadana przez weterynarza i zaszczepiona. Wszystko jest ok. Wzajemna miłość w fazie ciągłego wzrostu. I tak trzymać :thumbs:. Quote
taxelina Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 A jest ktos kto by mogl napisac jej historie do dzialu "w nowym domu" Jamniki i mixy szukaja domow Quote
Recommended Posts