Maadzia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Nokia już w domu! :) *** Znowu mijasz mój boks. Udajesz, że mnie nie widzisz..! Przecież tu jestem.. Spójrz na mnie.. Czego mi brakuje? Ogon, uszy i oczy - na miejscu.. Jestem zbyt krucha do okazywania uczuć? A może taki kundel Cie nie interesuje, bo szukasz czegoś idealnego.. W schronisku tego nie znajdziesz. Przykro mi. Ponownie mnie mijasz, tym razem jednak, twoje palce zatrzymują się na kratach. We mnie ogromna nadzieja.. Ale.. idziesz dalej. Przepraszasz wzrokiem.. Ile jeszcze nas tutaj będzie, w tym domu otoczonym zimnymi, smutnymi kratami? Coraz więcej i więcej nas dochodzi.. Ledwo się mieścimy! Ile jeszcze razy, przejdziesz obok mnie, udając, że nie słyszysz szczekania innych. Co o tym myślisz? "Głupie psy tylko potrafią szczekać..!". To jest mój drogi wołanie o twoją miłość! Czy za dużo chcemy? Czy JA, za dużo wymagam..? *** Sunia ma na imię Nokia. Lata szacujemy na 3,5 roku. Nie ma problemu z innymi psami. Jest miła, kochana. Pomimo tego, iż miała szczeniaki ma niezłą kondycję. Zauważyłam, że jak chce coś przekazać zaczyna.. mówić (?) [jeśli tak to można określić..]. Ostatnio chodziło jej o: "jest mi zimno, możemy już wracać?".. Wystarczy zrozumieć. Jest dość odważnym psem i chętnie zawiera nowe znajomości Co do spacerów - w sumie tak nie ciągnie mocno, ale ma siłę. Najlepiej jak spacery będą w miarę długie, choć jej tusza narażona jest na przemarznięcie, hm. może jakieś ubranko? ;) Potrzebuje ciepłego domu.. kogoś, kto jej się całkowicie podda pod względem miłości, oczywiście.. Nie powiem, że trudno pokochać takiego psa. Tęskno patrzy na każdego człowieka.. -Przygarnij ją.. ona czeka.. :loveu: *** Kontakt podam Rybc!, bo ona specjalistka ;)) Rybc!a GG: 5722414 email: rybcia122@tlen.pl GSM: 691364660 *** banner: [nie umiem ładniejszego zrobić, ale jak ktoś potrafi, będę wdzięczna) Fotki poniżej, gdyż ja nie posiadam ;) Quote
Maadzia Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Nawet mi się udało :) A to pierwszy taki post :) Quote
maarit Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Śliczna sunia. Kurcze więcej zdjęć by sie przydało i na jasnym tle-do ogłoszeń. Ale wiem, że macie z Jasiem dużo roboty więc pewnie na razie muszą wystarczyć. Spróbuję jutro... Quote
Vitka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Gdybym nie zapomniała aparatu to byłyby zdjęcia ze spacerku... :roll::oops: Quote
Maadzia Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Vitka, to było nieprzewidziane ;) A zdjęcia możemy jutro porobić, nie? :D Quote
maarit Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Jutro jej jakieś ogłoszenia zrobię-śliczna jest... i wreszcie widoczna;) Quote
maarit Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Mała Nokia nic jej nie brakuje a wciąż jest w schronisku... - ogloszenia.e-gratka.info adopcjapsa.pl przygarnijzwierzaka.pl (po akceptacji) adopcje.org (po akceptacji) zwierzaki.org 4lapy.pl nasipupile.pl czworonogi.eu Quote
Maadzia Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Ah Dzięki ;** jesteś kochana ;**! Quote
Maadzia Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 No właśnie. Jakoś cicho :( Nie wiem czemu :( Ale.. HOOOP! :loveu: Quote
Maadzia Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Jejku. Cały czas niuńka jest przenoszona.. W tym momencie jest gdzieś z tyłu.! Wcześniej jak jakiś koczownik między boksami się przewijała. Dzisiaj prawie zwiała z boksu, ale ciocia Maadzia ją złapała i MOOOOOOOCNO przytuliła. Wątpie czy by uciekła, sama na ręce się wdreapała. Kochany psiak :loveu: Czemu nikt jej nie ogląda..? CZEMU NIKT NIE CHCE!? Sunia kochana! Wdzięczna.. Ludzie.. ona potrzebuje bardzo szybko domu! Ile może siedziec za kratami? Nie jest jej źle, ale ona potrzebuje kogoś tylko dla niej. Owszem jest w 7 niebie wraz z nami - wolontariuszami, ale my nie zapewnimy jej całodobowej opieki! jestem pewna, że osoba, która ją weźmie NIE będzie załowała.. to taka kochana psinka.. ehh.. ;( Quote
Recommended Posts