sleepingbyday Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 o, szybko. donacja, miałaś czas przejrzeć watek, wiesz, o co cho, na co tzreba zwrócić uwagę? marlenka, podaj donacji telefon do tej dziewczyny. i niech spotkanie będzie z nią, a nie z mamą, ani z bratem. Quote
Chandler Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Kontaktowałam się z fundacją - jest zielone światło dla donacji. Donacja - bardzo Cię proszę porozmawiaj z opiekunką, tak jak podpowiada SBD, moim zdaniem to bardzo ważne. Ciągle zastanawiam się, co Ona sądzi na temat opieki nad psami, co wie swoich obowiązkach względem nich, co ma do powiedzenia na temat tego, co zastały dziewczyny z fundacji, które były tam z wizytą... Czy mogłabyś obejrzeć książeczki zdrowia psiaków, jak tam szczepienia? Bardzo Ci dziękuję za pomoc. Quote
marlenka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Donacja podam Ci na PW numer do pani bliźniaków ,ale z tego co wiem to jej teraz nie ma w domu (chyba w delegacji ) jak będę wiedział kiedy wraca dam znać Quote
mgie Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 I znowu przeciągnie się to na kolejne dni...:roll: Quote
marlenka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 mgie napisał(a):I znowu przeciągnie się to na kolejne dni...:roll: Niesety , ale po co Donacja ma jechać na darmo . dziewczyna od poniedziałku będzie już na miejscu , do piatku jest w delegacji wekend szkoła więc od poniedziałku Donacja może się z nia umawiać . Quote
Chandler Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 No nic, czekamy. Widziałam, że maluchy na stronie fundacji są już w dziale - w nowym domu (czy jakoś tak)... Quote
donacja Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ja czekam na nr. tel i jak tylko będę go miała to jadę. Najlepiej w poniedziałek, bo od środy znów nie będę miała auta. Jakieś końcówki drążków stabilizatora mam do wymiany, cokolwiek by to nie było... Quote
marlenka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Donacja na PW pisze Ci numer telefonu . Umów się z Anią żeby ona była w domu ( tylko napewno) a nie jej mama czy brat. Anki nie ma do piątku w domu , ale jak zadzwonisz do niej to się z nią dogadaj . Quote
Energy Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 To czekamy Donacja, super że sprawdzisz warunki i stan maluchów:p Quote
marlenka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Donacja dzwoniłas do tej dziewczyny ? Umówiłyście się ????? Daj znać kiedy jedziesz. Quote
donacja Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 dzwoniłam. Jestem wstępnie umówiona na poniedziałek. Quote
donacja Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Dobry pomysł! Przyjadę po Ciebie wieczorem i pojedziemy razem. Zdzwonimy się jeszcze w poniedziałek. Quote
donacja Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 No i znowu posty przeskakują. Ale chyba wiadomo o co cho? Quote
marlenka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 donacja napisał(a):dzwoniłam. Jestem wstępnie umówiona na poniedziałek. Donacja jak chcesz mogę z tobą jechać . o ktorej się z nią umówiłaś??/ ja do 16 pracuje , A później mogę jechać . Tylko daj wcześniej znać żebym sobie nic nie planowała . Quote
sleepingbyday Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ciekawa jestem, jka to będzie. donacja, weź aparat foto, ok? Quote
mgie Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Strasznie jestem ciekawa jak wyglądają. Pewniej już sporo urosły. Quote
donacja Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 sleepingbyday napisał(a):ciekawa jestem, jka to będzie. donacja, weź aparat foto, ok? Fotki będą bankowo. W końcu po coś przeczytałam już połowę instrukcji obsługi aparatu;) Quote
marlenka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Donacja co się ociągasz ????? Byłyśmy wczoraj z wizytą u szczeniorków, ale Donacja napisze wszystko . Quote
donacja Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Pieski są tłuste, czyste i b. wesołe. Nie boją się ludzi, garną się do głaskania. Pani była z nimi u weterynarza( Marlena sprawdziła). Kojec ma być poprawiony, pani zamierza odgrodzić tą część podwórka, więc chłopaki będą miały więcej przestrzeni życiowej. Moim zdaniem nic złego tam się nie dzieje. Niebawem wstawię zdjęcia. Quote
donacja Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 to już nie szczeniorki, tylko poważni młodzieńcy. Quote
marlenka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Donacja chyba działa ze zdjęciami :evil_lol: Czekamy kochana na zdjęcia nietoperków:lol: Quote
sleepingbyday Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 donacja, niech cie kaczki podepcza, lubisz trzymac w napięciu :diabloti: Quote
donacja Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 To nie ja!! To mój internet, który jest wszędzie i jest najszybszy, ale tylko w reklamie... Entuzjastyczne powitanie. Quote
Recommended Posts