Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o, szybko. donacja, miałaś czas przejrzeć watek, wiesz, o co cho, na co tzreba zwrócić uwagę? marlenka, podaj donacji telefon do tej dziewczyny. i niech spotkanie będzie z nią, a nie z mamą, ani z bratem.

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kontaktowałam się z fundacją - jest zielone światło dla donacji.

Donacja - bardzo Cię proszę porozmawiaj z opiekunką, tak jak podpowiada SBD, moim zdaniem to bardzo ważne. Ciągle zastanawiam się, co Ona sądzi na temat opieki nad psami, co wie swoich obowiązkach względem nich, co ma do powiedzenia na temat tego, co zastały dziewczyny z fundacji, które były tam z wizytą... Czy mogłabyś obejrzeć książeczki zdrowia psiaków, jak tam szczepienia?
Bardzo Ci dziękuję za pomoc.

Posted

mgie napisał(a):
I znowu przeciągnie się to na kolejne dni...:roll:

Niesety , ale po co Donacja ma jechać na darmo . dziewczyna od poniedziałku będzie już na miejscu , do piatku jest w delegacji wekend szkoła więc od poniedziałku Donacja może się z nia umawiać .

Posted

Ja czekam na nr. tel i jak tylko będę go miała to jadę. Najlepiej w poniedziałek, bo od środy znów nie będę miała auta. Jakieś końcówki drążków stabilizatora mam do wymiany, cokolwiek by to nie było...

Posted

Donacja na PW pisze Ci numer telefonu . Umów się z Anią żeby ona była w domu ( tylko napewno) a nie jej mama czy brat. Anki nie ma do piątku w domu , ale jak zadzwonisz do niej to się z nią dogadaj .

Posted

donacja napisał(a):
dzwoniłam. Jestem wstępnie umówiona na poniedziałek.

Donacja jak chcesz mogę z tobą jechać . o ktorej się z nią umówiłaś??/ ja do 16 pracuje , A później mogę jechać . Tylko daj wcześniej znać żebym sobie nic nie planowała .

Posted

sleepingbyday napisał(a):
ciekawa jestem, jka to będzie. donacja, weź aparat foto, ok?

Fotki będą bankowo. W końcu po coś przeczytałam już połowę instrukcji obsługi aparatu;)

Posted

Pieski są tłuste, czyste i b. wesołe. Nie boją się ludzi, garną się do głaskania. Pani była z nimi u weterynarza( Marlena sprawdziła). Kojec ma być poprawiony, pani zamierza odgrodzić tą część podwórka, więc chłopaki będą miały więcej przestrzeni życiowej. Moim zdaniem nic złego tam się nie dzieje. Niebawem wstawię zdjęcia.