zulugula Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='marlenka']Zulugula jak mozemy pomóc??????? Nie mam pojęcia. Pies zniknął!!!! :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-sam-do-weta-nie-pojdzie-siedzi-w-klatce-ranny-pies-135386/#post12116568 To sprawa dla jakiejś organizacji. Prywatna osoba nie da sobie z nimi rady. Ale kogo informować? ------------------------------------------------------------ Kto i kiedy wybiera się do maluchów? Quote
marlenka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='zulugula']Nie mam pojęcia. Pies zniknął!!!! :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-sam-do-weta-nie-pojdzie-siedzi-w-klatce-ranny-pies-135386/#post12116568 To sprawa dla jakiejś organizacji. Prywatna osoba nie da sobie z nimi rady. Ale kogo informować? ------------------------------------------------------------ Kto i kiedy wybiera się do maluchów? Po niedzieli dziewczyny mają się umówić na wizytę u bliźniaków, czekamy na wieści czy maluchy zostają czy zabieramy . Quote
Chandler Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Zaraz napiszę mail do Agnieszki w sprawie bliźniaków. Wrócę aktywnie na dogo za jakieś dwa, trzy tygodnie - przepraszam Was bardzo. Quote
Chandler Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Dostałam info, że u maluchów wszystko ok, prawdopodobnie zostaną w tym miejscu. Czy ktoś doświadczony mógłby podjechać do bliźniakówi i sprawdzić co i jak, bo w tej chwili osoby z fundcji raczej tam nie dojadą? Znacie osoby z doświadczeniem z okolic Warki? Quote
marlenka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dziś się umówiłam z dziewczyną od psiaków. Ma do mnie przyjechać więc się wypytam co i jak . Wiem że maluchy biegają jak jest zamknięta brama i nie tylko w nocy , natomiast rano domownicy maja pod drzwiami mnóstwo patyków, kijków, i rózności które przynosza im maluchy . Quote
Chandler Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Czekam wobec tego na informacje marlenka, choć nie ukrywam, że dobrze by było, gdyby jeszcze ktoś inny oprócz Ciebie tam zajrzał, sama pisałaś, że trudno Ci być tak do końca obiektywną. Nie mogę teraz sama tam pojechać, ale jeśli nie będzie chętnej osoby z okolic, to być może namówię mojego męża żebyśmy tam pojechali... To będzie możliwe w ciągu 2 najbliższych miesięcy dopiero, a czas leci... Nie będę spokojna jednak, dopóki nie będę miała pewności, że wszystko jest ok i że psiakom jest tam dobrze. Czy jest ktoś z okolic Warki kto może sprawdzić warunki, w jakich żyją psiaki? Quote
sleepingbyday Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 może donacja by kiedyś dała radę? co, donacja :razz:? Quote
Chandler Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Donacja tu zagląda? Nie wiem o co chodzi...:hmmmm: Quote
sleepingbyday Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 a właśnie, bo może donacja tu nie zagląda.. jakoś mi się obecnośc na wątkach pomięszała - pewnie dlatego, ze te same okolice :evil_lol: Quote
Chandler Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 [quote name='sleepingbyday']a właśnie, bo może donacja tu nie zagląda.. jakoś mi się obecnośc na wątkach pomięszała - pewnie dlatego, ze te same okolice :evil_lol: Skrobnij może do donacji, pomimo, że nie ten wątek, może zgodzi się pojechać...? Ewa pisała mi jakiś czas temu sms-a, że Ona i Agnieszka nie dojadą tam, ale, że warto znaleźć kogoś, kto pojedzie i zobaczy, co i jak. Moja deklaracja jest nadal aktualna, ale dopiero za jakiś czas, niestety. marlenka, a Ty coś wiesz. Byłaś tam? Quote
marlenka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Oj nie byłam . Jestem pracą zawalona i jeszcze zabieram ją do domu , a w domu te moje futrzaki potrzebują mnie troszkę chociaż . Ale obiecuję że jak tylko znajdę wolną chwilkę to podjadę . Quote
donacja Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Witam wszystkich. Otrzymałam wiadomość od SBD. Jutro oddaję samochód do mechanika, ale jak go odbiorę mogę pojechać. Quote
Energy Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Bardzo się cieszę Donacja, że pojedziesz i sprawdzisz co się dzieje z maluchami i w jakim są stanie. Quote
Chandler Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 donacja napisał(a):Witam wszystkich. Otrzymałam wiadomość od SBD. Jutro oddaję samochód do mechanika, ale jak go odbiorę mogę pojechać. Oooo! Super! Tam jest konieczna wizyta doświadczonej osoby. Daj proszę znać w wątku, kiedy mogłabyś pojechać, to powiadomię osoby z fundacji. Quote
donacja Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Czekam na tel. od mechanika. Jak samochód będzie gotowy, to napiszę. Quote
Energy Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 mgie napisał(a):Oby naprawił jak najszybciej i czekamy na relacje. Tak, czekamy:p Quote
donacja Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Samochód już odebrałam. Proszę o kontakt w celu uzgodnienia szczegółów. Quote
donacja Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Wątek przeczytałam cały, czekam na tel od Marleny i na pewno w tym tygodniu tam podjadę. Quote
donacja Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Znowu posty przeskakują. Ale wiadomo o co chodzi. Mam nadzieję... Quote
Recommended Posts