Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zulugula']Nie mam pojęcia. Pies zniknął!!!! :placz:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-sam-do-weta-nie-pojdzie-siedzi-w-klatce-ranny-pies-135386/#post12116568

To sprawa dla jakiejś organizacji. Prywatna osoba nie da sobie z nimi rady. Ale kogo informować?

------------------------------------------------------------

Kto i kiedy wybiera się do maluchów?

Po niedzieli dziewczyny mają się umówić na wizytę u bliźniaków, czekamy na wieści czy maluchy zostają czy zabieramy .

Posted

Dostałam info, że u maluchów wszystko ok, prawdopodobnie zostaną w tym miejscu.
Czy ktoś doświadczony mógłby podjechać do bliźniakówi i sprawdzić co i jak, bo w tej chwili osoby z fundcji raczej tam nie dojadą? Znacie osoby z doświadczeniem z okolic Warki?

Posted

Dziś się umówiłam z dziewczyną od psiaków. Ma do mnie przyjechać więc się wypytam co i jak . Wiem że maluchy biegają jak jest zamknięta brama i nie tylko w nocy , natomiast rano domownicy maja pod drzwiami mnóstwo patyków, kijków, i rózności które przynosza im maluchy .

Posted

Czekam wobec tego na informacje marlenka, choć nie ukrywam, że dobrze by było, gdyby jeszcze ktoś inny oprócz Ciebie tam zajrzał, sama pisałaś, że trudno Ci być tak do końca obiektywną.
Nie mogę teraz sama tam pojechać, ale jeśli nie będzie chętnej osoby z okolic, to być może namówię mojego męża żebyśmy tam pojechali... To będzie możliwe w ciągu 2 najbliższych miesięcy dopiero, a czas leci... Nie będę spokojna jednak, dopóki nie będę miała pewności, że wszystko jest ok i że psiakom jest tam dobrze.

Czy jest ktoś z okolic Warki kto może sprawdzić warunki, w jakich żyją psiaki?

Posted

[quote name='sleepingbyday']a właśnie, bo może donacja tu nie zagląda.. jakoś mi się obecnośc na wątkach pomięszała - pewnie dlatego, ze te same okolice :evil_lol:

Skrobnij może do donacji, pomimo, że nie ten wątek, może zgodzi się pojechać...? Ewa pisała mi jakiś czas temu sms-a, że Ona i Agnieszka nie dojadą tam, ale, że warto znaleźć kogoś, kto pojedzie i zobaczy, co i jak. Moja deklaracja jest nadal aktualna, ale dopiero za jakiś czas, niestety.

marlenka, a Ty coś wiesz. Byłaś tam?

Posted

Oj nie byłam . Jestem pracą zawalona i jeszcze zabieram ją do domu , a w domu te moje futrzaki potrzebują mnie troszkę chociaż . Ale obiecuję że jak tylko znajdę wolną chwilkę to podjadę .

Posted

donacja napisał(a):
Witam wszystkich. Otrzymałam wiadomość od SBD. Jutro oddaję samochód do mechanika, ale jak go odbiorę mogę pojechać.

Oooo! Super!
Tam jest konieczna wizyta doświadczonej osoby. Daj proszę znać w wątku, kiedy mogłabyś pojechać, to powiadomię osoby z fundacji.