Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anna - jeszcze jest suczka, pamiętaj proszę - jeszcze jest suczka...
Jeżeli ktoś z miau tu zajrzy - nie zapominajcie o suni-szczeniorce, siostrze czarnych bliźniaków, nie mamy jej zdjęcia. Chyba, że to muszą być chłopcy...

Posted

Przez kilka dni ogłaszałam psiaka koleżanki, który zaginął :-(
Ciągle nic :shake:
Zrobię allegro i ogłoszenia maluchom, wiem, że jest i sunia:-(
Szkoda, że nie ma aktualnych fotek.

Posted

Blizniaki zostaly dzisiaj zabrane przez Agnieszke i Ewe.Zdaje sie do ds, ale to juz niech one same pisza)
Poza tym zabralismy dwa szczeniaki. Jeden w typie kaukas, drugi maly z obgryzionym ogonkiem(
Zabralismy tez jedna suke.
I 10 kotow.

Posted

Ano właśnie. Bliźniaki mają dom - właśnie rozmawiałam z SBD i wiem, że to ktoś do Niej się zgłosił i zaproponował dom maluchom. Więcej napisze SBD w poniedziałek.
To jest dom stały. Super :multi:!

Posted

chłopaki mają ds :-). zadzwoniła do mnie pani baraka, mojego byłego tymczasa, ze jej koleżanka chce dwa małe pieski. więc blixniaki pojechały do jednego domku :-).
będą kojcowe (brama tam jest otwarta przez dzień, więc będą siedziec wkojcu, ajak sie po południu wszyscy zjadą, to będa wypuszczane na podwórko). wiem, ze była dla nich szykowana nowa buda w sobotę. podobno chłopaki starsznie śmierdziały (nic dziwnego), jeden jest w lepszym stanie, drugi ma bardzo zaropiałe oczka. maja być wykąpane jak się zrobi ciepło, bo teraz były w szoku, nawet siusianie ze strachu odchodziło. bliźniaki się od siebie już róznią, maja inne pyszczki i uszka.
będe miała fotki, no i jak będzie po wizycie weta, to dam znać, co i jak.
to była szybka akcja, hop siup i po sprawie.
trzymajmy kciuki za nowy dom :-)

Posted

Byle zawsze mozna bylo czytac takie dobre wiadomosci.
Ale nie da sie zawsze.
Pisalam, ze zabralysmy dwa szczeniaki. Jeden z nich mial parwo i nosowke. Ten slodki szczeniak w typie kaukasa.
Jest za teczowym mostem ...

Posted

Z przyjemnością zmieniłam tytuł i napisałam do moderatora o przeniesienie tego wątku.
Czekam na informacje o maluchach, no i na zdjęcia oczywiście.

Niech wam się dobrze wiedzie w nowym domu bąbelki, bądźcie zdrowe i szczęśliwe :)!

Anna 33 - przykro mi z powodu szczeniaka...

Posted

sleepingbyday napisał(a):
chłopaki mają ds :-). zadzwoniła do mnie pani baraka, mojego byłego tymczasa, ze jej koleżanka chce dwa małe pieski. więc blixniaki pojechały do jednego domku :-).
będą kojcowe (brama tam jest otwarta przez dzień, więc będą siedziec wkojcu, ajak sie po południu wszyscy zjadą, to będa wypuszczane na podwórko). wiem, ze była dla nich szykowana nowa buda w sobotę. podobno chłopaki starsznie śmierdziały (nic dziwnego), jeden jest w lepszym stanie, drugi ma bardzo zaropiałe oczka. maja być wykąpane jak się zrobi ciepło, bo teraz były w szoku, nawet siusianie ze strachu odchodziło. bliźniaki się od siebie już róznią, maja inne pyszczki i uszka.
będe miała fotki, no i jak będzie po wizycie weta, to dam znać, co i jak.
to była szybka akcja, hop siup i po sprawie.
trzymajmy kciuki za nowy dom :-)

w nocy też będą w budzie ?

Posted

Pieski będą w nocy biegać luzem , ale niestety spanie w budzie w razie mrozów silnych pomieszczenie gospodarcze. Mam zdjęcia niestety tylko 2 z dnia w którym oddawałam psiaczki, niesety nie wiem jak je zamieścić hmmmm moze mi ktoś podpowie jak to zrobić

Posted

marlenka musisz wrzucić fotki na jakowys fotosik najpierw. potem kopiujesz linka, a w poscie kilkasz powyżej okna odpowiedzi w taki guzik z obrazkiem i wklejasz link.

ale jak to niejasno pisze :evil_lol: to wyslij mi zdjęcia na mejla, wstawię. moż ektoś jakos przystepniej wyjasni :oops:?

Posted

Już wysyłam na maila , bo ja to się nie lubię bawić w takie dziwne rzeczy. Tak jak mówiłam tylko dwa zdjęcia mam bo głupia bateria wysiadła mi . Ale może Ania mi jakies fotki w wekend zrobi i wyśle .