Chandler Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Osoby z Ostatniej Szansy wiedzą o tych 4 szczeniakach. Ja w tej sprawie nie mogę pomóc. Decyzja zapadnie jutro na miejscu. Quote
Anna_33 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 W jakim teraz wieku sa te szczeniaki? .przepraszam, ale juz nie mam sily leciec przez caly watek..:oops: Quote
Chandler Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Anna :-) - te szczeniaki są w Ostatniej Szansie w Boguszycach. Są w domu P. Wahl. Mają ponad 4 miesiące - tam jest jeszcze ich siostra, ale nie mamy zdjęć. Quote
sleepingbyday Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 to są szczeniaki, ale byc może za duże już..... ech... Quote
Anna_33 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Juz dwie osoby na miau pytaly mnie o te szczeniaki, wysylam im link do Was...kto wie..moze cos sie uda. Quote
Chandler Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Anna - jeszcze jest suczka, pamiętaj proszę - jeszcze jest suczka... Jeżeli ktoś z miau tu zajrzy - nie zapominajcie o suni-szczeniorce, siostrze czarnych bliźniaków, nie mamy jej zdjęcia. Chyba, że to muszą być chłopcy... Quote
Anna_33 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Pisalam o suczce) trzeba trzymac kciuki, moze cos sie uda. Quote
Anna_33 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Nie mamy dt dla tych psiakow, pisalam do kogo sie da. Jutro z Boguszyc jedzie kotobus do Krakowa i Katowic. Szkoda ... Quote
Anna_33 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Moze jutro je znajdziemy i zrobimy im fotki. Quote
paros Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Przez kilka dni ogłaszałam psiaka koleżanki, który zaginął :-( Ciągle nic :shake: Zrobię allegro i ogłoszenia maluchom, wiem, że jest i sunia:-( Szkoda, że nie ma aktualnych fotek. Quote
Anna_33 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Blizniaki zostaly dzisiaj zabrane przez Agnieszke i Ewe.Zdaje sie do ds, ale to juz niech one same pisza) Poza tym zabralismy dwa szczeniaki. Jeden w typie kaukas, drugi maly z obgryzionym ogonkiem( Zabralismy tez jedna suke. I 10 kotow. Quote
Chandler Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Ano właśnie. Bliźniaki mają dom - właśnie rozmawiałam z SBD i wiem, że to ktoś do Niej się zgłosił i zaproponował dom maluchom. Więcej napisze SBD w poniedziałek. To jest dom stały. Super :multi:! Quote
sleepingbyday Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 chłopaki mają ds :-). zadzwoniła do mnie pani baraka, mojego byłego tymczasa, ze jej koleżanka chce dwa małe pieski. więc blixniaki pojechały do jednego domku :-). będą kojcowe (brama tam jest otwarta przez dzień, więc będą siedziec wkojcu, ajak sie po południu wszyscy zjadą, to będa wypuszczane na podwórko). wiem, ze była dla nich szykowana nowa buda w sobotę. podobno chłopaki starsznie śmierdziały (nic dziwnego), jeden jest w lepszym stanie, drugi ma bardzo zaropiałe oczka. maja być wykąpane jak się zrobi ciepło, bo teraz były w szoku, nawet siusianie ze strachu odchodziło. bliźniaki się od siebie już róznią, maja inne pyszczki i uszka. będe miała fotki, no i jak będzie po wizycie weta, to dam znać, co i jak. to była szybka akcja, hop siup i po sprawie. trzymajmy kciuki za nowy dom :-) Quote
Anna_33 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Byle zawsze mozna bylo czytac takie dobre wiadomosci. Ale nie da sie zawsze. Pisalam, ze zabralysmy dwa szczeniaki. Jeden z nich mial parwo i nosowke. Ten slodki szczeniak w typie kaukasa. Jest za teczowym mostem ... Quote
Chandler Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Z przyjemnością zmieniłam tytuł i napisałam do moderatora o przeniesienie tego wątku. Czekam na informacje o maluchach, no i na zdjęcia oczywiście. Niech wam się dobrze wiedzie w nowym domu bąbelki, bądźcie zdrowe i szczęśliwe :)! Anna 33 - przykro mi z powodu szczeniaka... Quote
mgie Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 O jejku,teraz doczytałam że dom mają wspólny....:multi: Wymarzone zakończenie. Quote
Yana Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 sleepingbyday napisał(a):chłopaki mają ds :-). zadzwoniła do mnie pani baraka, mojego byłego tymczasa, ze jej koleżanka chce dwa małe pieski. więc blixniaki pojechały do jednego domku :-). będą kojcowe (brama tam jest otwarta przez dzień, więc będą siedziec wkojcu, ajak sie po południu wszyscy zjadą, to będa wypuszczane na podwórko). wiem, ze była dla nich szykowana nowa buda w sobotę. podobno chłopaki starsznie śmierdziały (nic dziwnego), jeden jest w lepszym stanie, drugi ma bardzo zaropiałe oczka. maja być wykąpane jak się zrobi ciepło, bo teraz były w szoku, nawet siusianie ze strachu odchodziło. bliźniaki się od siebie już róznią, maja inne pyszczki i uszka. będe miała fotki, no i jak będzie po wizycie weta, to dam znać, co i jak. to była szybka akcja, hop siup i po sprawie. trzymajmy kciuki za nowy dom :-) w nocy też będą w budzie ? Quote
marlenka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Pieski będą w nocy biegać luzem , ale niestety spanie w budzie w razie mrozów silnych pomieszczenie gospodarcze. Mam zdjęcia niestety tylko 2 z dnia w którym oddawałam psiaczki, niesety nie wiem jak je zamieścić hmmmm moze mi ktoś podpowie jak to zrobić Quote
sleepingbyday Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 marlenka musisz wrzucić fotki na jakowys fotosik najpierw. potem kopiujesz linka, a w poscie kilkasz powyżej okna odpowiedzi w taki guzik z obrazkiem i wklejasz link. ale jak to niejasno pisze :evil_lol: to wyslij mi zdjęcia na mejla, wstawię. moż ektoś jakos przystepniej wyjasni :oops:? Quote
marlenka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Już wysyłam na maila , bo ja to się nie lubię bawić w takie dziwne rzeczy. Tak jak mówiłam tylko dwa zdjęcia mam bo głupia bateria wysiadła mi . Ale może Ania mi jakies fotki w wekend zrobi i wyśle . Quote
sleepingbyday Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 zaczerniłam kawałki ludzi..... to jest jeden piesek; ale z niego barak, no nie :crazyeye:? a to drugi: Quote
Recommended Posts